46

Анонимен

преди 9 години

"Компанията "Южен поток България" продължава да работ" - т.е. едни наглеци продължават да взимат тлъсти заплати.

45

Анонимен

преди 9 години

Стига плюхте тия руснаци бре какво лошо ни направиха що не плюете ес и америка...

44

sorry

преди 9 години

Ами да продължават да работят.Браво и да го пуснат,ама скоро.

43

владетеля

преди 9 години

ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ ХЕМ ГИ БОЛИ,ХЕМ ГИ СЪРБИ.ТЕ МНОГО ЛЕСНО ЗАБРАВИХА КОЛКО ПЛЮЕХА СРЕЩУ РУСИЯ И ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ В БЪЛГАРИЯ СЪС ТЯХНА ПОМОЩ.РАЗБЕРЕТЕ РУСИЯ НА НИКОЙ НЕ Е НАВРЕДИЛА,А УПРАВЛЯВАЩИТЕ САМО ПЛЮЯТ СРЕЩУ НЕЯ!!!!!

42

Анонимен

преди 9 години

Тя работата стана като през 1944 хем сме във война с целия свят хем обявихме такава на Япония и Германия (((((

41

do 50

преди 9 години

Да всички се питат това. Само че разликата е от огромна! Германия си осигурява едва 25% газ от руските тръби, а България 100%. Това дава правото на Германия да купува газ, която струва три пъти по-малко от България, а ние плащаме като попове. Нарича се монопол! Нарича се още геополитика! А от българска гледна точка се нарича *** на чужди за**ници и незащитаване на българските интереси.

40

Анонимен

преди 9 години

Аха и какво правим? Строят се там някакви съоражения, харчат се някакви милиони. ЕС и Русия прекратиха проекта, ние си го строим. Политиците само говорят по медиите, а май забравят да подписват документите, които да подложат думите им. Та питам! Какво правим с милионите, които са изхарчени в тези тръби? България е най-измислената държава в Европа. САЩ ни се прави на енергиен партньор, а ние си строим руски проекти. Резултатът е никакъв, овсен потъналите милиони и парите под масата!

39

Учителя

преди 9 години

Ами то това беше целта - да се източват пари от нас. "Бургас - Алексндруполис" и той работи още, и там се влачат пари. АЕЦ" Белене" и там същата работа. Който се захване с руснаци добро не вижда. Школата на КГБ знае само да рзсипва държави...

38

ИСТ

преди 9 години

По южен поток газ няма да тече , но огромни пари на бедният народ текат в джобовете на определени другари. Не се ли накрадехте бе другари. Бойко защо само гледа.

37

Анонимен

преди 9 години

Не им се спира на другарите, май за тази компания ставаше дума, че саплатите им са по 50-60 000 лв?

36

Анонимен

преди 9 години

Извинявай др. Гогов, къде ще ги набуташ тези тръби, може би в дебелият си г...?

35

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо45 ама ти неси наясно кои спря проектите.чети по-вече и не пиши глупости защото тиквата и цфъко си изтъркаха подметките до сащ и Брюксел.получиха това което искат сега ревете и още ще ревете.На мен газ ми не трябва,а и тиквисъщо.Ближете си раните и яжте по-вече тикви?

34

Анонимен

преди 9 години

ТАЗИ компания е пълен балон и който се е набутал с нея Газ пикае фалита и е неизбежен

33

ЩРАУСИ

преди 9 години

*** щрауси- пропаднала *** мафиотизирана " държавица " !!!

32

Гочо

преди 9 години

И на мен да ми плащати аз ще работя...

31

Анонимен

преди 9 години

Докато не се издаде смъртен акт мъртвецът още не е умрял,а само се е преселил в отвъдното.Така е и с ГЕРБаджиите,които чакат нишан за строеж на газо-нефто разпределителен центът(ХЪБ) някъде у нас.Може и да е руска суровината(недиверсифицирана),а "най-добре" ще е с втечнен газ и петрол от САЩ през Гърция или Турция с танкери(може и със самолети,защо пък не) само и само да сме най-лоялните ***.И така в очакване на Годо ще чакаме неочакваното загледани в собствения си ПЪП(ББ) и пилеем пари,нищо че част от тях не са наши и нищо няма да постигнем.А Гогов чака знак от ББ.

30

Дзак)

преди 9 години

Първо -бг работниците са с обикновенни длъжности -като кранисти шофьори такелажници и т. н - те взимат бг заплати които не са космически) - основните инженери и супервайзери са си чужденци -те взимат по 10 бона и нагоре- какво са 5 хиляди евро в огромна компания с проекти за милиарди като Саипем ? - Отделно хилядите тръби ще бъдат използвани - просто проета не може да бъде спрян - ще мине през Турция -Европа ще се пазари с Турция ако иска да не остане без газ- Бг пак е губещата с отказа си ,

29

Анонимен

преди 9 години

Правилно решение от българска страна руснаците да плащат неустоиките по договора като се стигне до съд арбитраж в париж те как ни съдят по аец белене в париж за два милярда евро и ние може да ги осъдим за 3 милиярда евро за газопровод южен поток или да трампим без обещетения от двете страни НЯМА само БЪЛГАРИЯ ДА ПЛАЩА ОБЕЩЕТЕНИЯ ПРИ АРБРИТАЖЕН СЪД

28

Анонимен

преди 9 години

aide trubite I gazta I marsh ot BG ruski geiove

27

АБВ

преди 9 години

До АнонименКак разбра, че Орешарски бил заплашен с убийство?