12

българина

преди 9 години

Ей големи разбирачи пишат из този форум.Писачи, вие как ще коментирате състоянието на Саудитска Арабия,ОАЕ,Норвегия,Катар в следствие на спадналите цени на петрола или само те на Русия се отразяват.В техните бюджети сигурно е калкулирана цена от 50 долара за барел и % приходи в БВП от само 10%?За справка прочетете информацията от официалната страница на ЦРУ по страни.Арабите зависят на 95% от цените и след като са спаднали с 60% следователно и техните приходи спадат.

11

Анонимен

преди 9 години

Бих искал този на снимката да е НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ .

10

МЕЧТИТЕ НА СОРОС

преди 9 години

са си само СЪНИЩА. РУСИЯ може да понесе и по-тежки времена, но от своите в УКРАЙНА няма да се откаже. Да му мислят БАНДЕРОВЦИТЕ, заради които нито пари, нито помощ ще получи ХУНТАТА в КИЕВ. Само нови гробове и почернени семейства - това е ПЛАНЪТ на СОРОС и БЖЕЖИНСКИ за УКРАЙНА. Но РУСИЯ ще възкръсне както ФЕНИКС от пепелта на СССР

9

Жуужето Путник

преди 9 години

жужето няма да дочака 2018та световното, рака на панкреаса бързо работи

8

Ъдвайзър !!!

преди 9 години

И тепърва по-зле ще стават!!!Жужето Пу си е заложило ***,че ще организира Световното през 2018 г!Ха ха ха!!!А от де пари бре жуже???До 2018г имаш турски паток да бачкаш кроме етого!Имаш валутен резерв-300млрд$-хахаха!Бюджета ти е вързан на 100$/барела-хахаха!ВПК-то и оня азиатец Шойгу поемат 1/4 от БВП на жужиекъномиката!Имаш да хвърлиш около120-150 млрд за Световното!Щото за Сочи даде само 50млрд!Хахаха!А на всичкото отгоре рака на панкреаса,дето ти е в последна фаза няма да те чака до 2018г!!

7

Анонимен

преди 9 години

77% не искат протести----------тогава защо пишете простотии...............

6

бай Петко

преди 9 години

77% + 27% = 100% ???????

5

до 4

преди 9 години

30ст

4

Анонимен

преди 9 години

При нас на работниците не се позволява да си знаят правата , та ще ни анкетират , и изнесат реални данни как сме !обаче за всички други знаят , та и отгоре !

3

Анонимен

преди 9 години

в русия болшинството са оскотели промити мозъци и алкохолици, промени не се предвиждат,просто няма кой да ги направи

2

Анонимен

преди 9 години

А Българското общество , кой го пита , то си е зле , та по-зле !Ама се пише как другите са зле , да си обсъждаме другите и ДА НЕ ПРОРЕСТИРАМЕ !

1

х-м

преди 9 години

Поредният ла.номет защо не си хваща куфарите за голямата демокрация или поне да отрази настроенията в Украйна какви са...