28

75

преди 9 години

" Винаги съм искал да бъда честен и почтен човек. От къде обаче,толкова пари?" -Ал Капоне.Салмана си има достатъчно пари за да бъде честен и почтен човек.

27

Анонимен

преди 9 години

ей да не е комунист

26

Buldozer

преди 9 години

Новият саудитски крал има репутацията на честен човек...stom e na tozi post i e odobren ot kravarite...vErvam Vi...

25

Анонимен

преди 9 години

Туй,дето е само честен- кой и как го измери?Досега може би е бил по-...,може би е бил най-...-божа работа!Но ако от тук нататък СА продължат да продават петрола на ниски цени,тогава и при тях ще се "запролети" и се знае какво ще напъпи,цъфне и върже!!!А това съвсем няма да е божа,а дяволска работа...Хамериканците си знаят работата...

24

75

преди 9 години

В С. Арабия,властта не се предава от баща на син,а от брат на брат-синовете на основателя на държавата.Той е починал през 1953 г и е имал 37 сина.Всички монарси лед него сами синове,съответно братя.Затова са все възрастни.Предния крал поичина на 90 г,сегашния е на близо 80.Не знам на колко е най младия му син/не може да е на по малко от 60/,но в самата С.Арабия признават,че ще стане голям проблем с непредвидими последици,когато почине и последния брат.Законът не казва,кой ще наследи трона тогава

23

Долар ФЕДов

преди 9 години

Надявайте се овце! Ако не се надявате, няма как да ви лъжат постоянно!

22

до Вальо Златев

преди 9 години

Вальо, вдигай бендзина брат, с едно левче защото обедня несретнико, дечицата ти ходят гладни на школото. И печалбите ти паднаха, глад чака семейството ти. А и причината е сериозна, но за САЩ, защото ние внасяме от Русия. Но световен пазар знаеш, уж влияе но.....важното е да ни крадеш и даваш на БиБитко за да си правиш каквото искаш с цените.

21

Театрален Критик

преди 9 години

Дали пък брат му да е решил да престане с манипулирането на цената на петрола, и приятелите му зад океана да са го пенсионирали?А всъщност, радетелите на човешки права защо не го питат жените им като шофират що ги замерят с павета на площада?

20

Анонимен

преди 9 години

За саудитския крал Абдулах може да се пише и мисли само с възхищение. Това е гробокопача на путинизма и агресивна Русия. Мир на праха му.Дано новият крал продължи благодатната политика на брат си.

19

Анонимен

преди 9 години

Преоблякъл се Илия, като се огледал, пак в тия!

18

Анонимен

преди 9 години

тия са напреднали с демокрацията , щом разрешили на жените да карат , след 40 години ще им разрешат и да гласуват , може и да отменят убиването с камъни , все пак това са приятели на сащ и ес , та за това тия работи , не се забелязват , да ви е.а и европейските ценостти . ***

17

:)

преди 9 години

"Новият саудитски крал има репутацията на честен човек"И вицове ли пускате вече, бе днес.бг ?

16

Анонимен

преди 9 години

Честито на предишния им крал , отишъл е където трябва , пък и тоя няма много време да кара . На ли са подкрепяни от сащ и ес , според демократичните им ценостти , сигурно влиза и предаването на властта от баща на син , после на брат му , на снаха му , на балдъзата

15

дедо Ташунко

преди 9 години

Репутацията на честна и неподкупна персона. Почти като Бойко Борисов!

14

Анонимен

преди 9 години

Има очи на психично болен.Как може да е добър един ислямист?Няма как.Убиват християни, християнството е забранена, забранено е да се кръщаваш.Както в Израел и Турция между другото.Антихристови държави.

13

Анонимен

преди 9 години

Живял съм в Сауди, в Риад. Местните го харесват, за разлика от брат си има наистина по-човешко виждане за нещата. Прави силни реформи в образованието, специално за жените. Нищо чудно скоро време да им разрешат и да шофират. Като цяло местните се надяват на промени в позитивен аспект под негово ръководство. Външната му политика обаче ще бъде интересна, тъй като след 9/11 отношенията между САЩ и СА захладняха и се крепят само на бизнес интереси, но саудитците не харесват американци, ама хич!

12

666

преди 9 години

Айде, сега петрола пак ще поскъпне.

11

Анонимен

преди 9 години

В СА са Суни !!А САЩ свалиха Суните от Ирак , та сега има И.Д .Но пък САЩ са най - големите купувачи на петрол от СА !

10

Анонимен

преди 9 години

Консервативен , но има петрол !Изнасят петрол за САЩ !

9

бг

преди 9 години

В лоното на саудитското кралско семейство има ли подкупи?