62

неверник

преди 9 години

Това виц ли е?Та в България има 3 милиона пушачи.Мисля,че няма как всички те да откажат пушенето.Или да не ходят по заведения.Това е поредният закон който и в заведенията вътре в парламента няма да се спазва,та камо ли извън парламента.По скоро заведенията би могло да обявят дали в тях се пуши или не и посетителите да си изберат-влизат или не.Поне така ще е по честно.

61

Lilyana

преди 9 години

До Бай МуняСамо озлобени нещастници могат да пишат подобни коментари " Бай *** " - не пушачите са ви виновни , а живота ви ! Вместо да бълвате злини по различните блокове - по-добре отидете на психолог ! Аз 26 години живея в нормална и цивилизована държава при която в заведенията и на всички публични места се уважават и пушачи и непушачи ! България никога няма да стане нито нормална , нито цивилизована държава , за това и хората там са нещастни и злобни като вас .Желая ви всичко хубаво .

60

видинчанин

преди 9 години

Ако ще и в затвора да вкарват във видинските заведения се пуши като за световното по пушене!Дотолкова е задимено,че ако се наведеш не виждаш пода!Контролът е мисия невъзможна в малък град дето всички се познават.И е логично,че собствениците реват за да се пуши.Като е задимено какъвто и буламач да ти сервират не можеш да го усетиш.На далавера са от пушенето!

59

petyo9

преди 9 години

Браво!!! И да засилят контрола и безмилостно да глобяват всеки нарушител! Че и ние да започнем да ходим по заведения. И ние сме хора.

58

Анонимен

преди 9 години

Браво!!!!!!!!!! Няма да ни тровят!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 9 години

Пуших 24 години нон стоп.Когато някой ми казваше ,че пушенето ми му пречи се тръшках,вряках ,кряках как ми се нарушават правата и как си е моя работа дали да пуша или не и какъв голям кеф е да си одимен до уши.От четири години слава Богу не пуша.Виждам колко дълбоко съм се заблуждавал в мнението за себе си и околните.С две ръце гласувам за забраната за пушене.Още веднъж благодаря ти Господи ,че се спасих от тая *** наркомания.

56

aaa

преди 9 години

Eдна позитивна новина.

55

Бай Муня

преди 9 години

До LilyanaСъщото важи и за теб, стой си в къщи и се опушвай колкото си искаш.Пушачите са страшно нагло и мизерно племе,фасове и миризливковци на тютюн колкото щеш по пътя.

54

Lilyana

преди 9 години

До dsdasКато не ти харесва , стой си ти у дома, стилизирай се и си говори с неопушените си стени ! Не отваряй и прозорците да не ти влезе някой микроб .Само *** и недовелен от живота може да пише коментар като твоя ! Усмихни се , живота е хубав !

53

оо

преди 9 години

Е то вече няма дим. Тая тетка на снимката да не я е опънала тая цигара заради превъзходния и вкус? Никотинчето, батенце. Има други варианти да си го доставиш в 2015та. И по-евтино. И около 1000 пъти по-безопасно. Цялата мярка е анахронистична, като цялата ни държавна уредба.

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпа ти какво търсиш там , щом толкова не ти харесва. Да ти изредя ли десет заведения в района, в които не се пуши и можеш да идеш с лелите от блока да си пиете чайче. Или тия от sweet нещо лично не те кефят :D :D

51

Анонимен

преди 9 години

Жалко че почти никъде не го спазват и се пуши масово в заведения.Как искам гадните пушачи да ходят да мръзнат навън да пушат !

50

Анонимен

преди 9 години

Хайде по заведения за хранене да не се пуши е ок, ама по баровете?! Че то там така или иначе не ходи почти никой, който не пуши, за бременни или за деца изобщо да не говорим - нали уж е забранено на под 18-годишните да излизат след 10 (ако изобщо това сред родителите псевдо моралисти някой го следи). Малко е глупава забраната за някои места, но така или иначе си се пуши, та всичко е ок. Едно-две уискита с цигарка си е друга работа.

49

dsdas

преди 9 години

До LilyanaсЕди си дОма, Лилияно, изолирай се от обществото и си пуши цигарките......то бива зависимост, ама някои минавате границите на нормалното....

48

някой

преди 9 години

Димът отдавна е в заведенията, има по 5 заведения в големите градове, в които не се пуши, а в малките градове се пуши навсякъде.

47

еуген д алберт

преди 9 години

иска мой живот сам управлява сам живее.... не иска казва пуши умреш.... аз не казва яйдеш кренвиш умреш.... аз казва цигаре мацки виски

46

Samo minavam

преди 9 години

Много мъдро го е казал стария бедуин.Кервана си върви,кучетата си лаят.Паля по една пура на ден и мразя евтините цигари.Чаша коняк,след вечеря,също не отказвам.

45

Lilyana

преди 9 години

Това ли е проблема в БГ ?!!! Няма държава по света в която в заведенията да няма места за пушачи и непушачи . Дори в Канада , която е Зелена страна . Всеки избира дали да пуши или не . Но никога няма да оставя и стотинка някъде , ако ми кажат , че за да пуша трябва да изляза навън . Елементарно е и въпрос на избор - както и всичко останало в живота .

44

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега държавата да отиде в София, кв. Гео Милев, зала Фестивална, Sweet Bar&Grill и да започват да ги глобяват! От повече от година там се пуши. Заведението е към 1000кв.м. Явно са близки с всяка власт, щото са над закона.

43

иван

преди 9 години

две умни неща направи тиквата - спирането на пушенето в заведенията и пешеходната зона по витошка. не съм му фен, но за тези неща има моята благоданост и признание..ш14813