10

Анонимен

преди 9 години

Заподозрян но извършил справедливо дело, отмъстил за измамените хорица от семейството. Като няма правосъдие всеки сам си търси справидливостта.

9

Мнение

преди 9 години

Мдааа... Борисов се изцепи, даде срок една седмица за разкриване на ред убийства и сега ни трябват хора, които да операт пешкира... Още като се изказа за този срок от една седмица, си казах, че ще се случи нещо такова и ще бъдат набедени публично някои дребни мошеници. Справка: случаят Белнейски!

8

Анонимен

преди 9 години

МИЛИЦИОНЕРИТЕ НАМЕРИЛИ НАЙ ЛЕСНИЯ ЗАПОДОЗРЯН..СИГУРНО СЛЕД КАТО САМ Е ПАДТАЛ ПО СТЪПАЛАТА НА РАЙОННОТО И СЕ Е ИЗПОЧУПИЛ ЦЕЛИЯ БЕЗ ДА ИСКА.ХАХА!

7

1234

преди 9 години

Имало или има? Ако има, защо не е арестуван???

6

ДОЛНЮ

преди 9 години

ДААА...А КОЛКО ГОДИНИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ НЕ ИМ ПУКАШЕ ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ ХОРИЦА С АПАРТАМЕНТИТЕ..МИЛИЦИОНЕРСКА МУ РАБОТА..ДА ВОДИМ КОЙ КРАДЕЦ НА БУРКАНИ ОТ МАЗЕТАТА ЩЕ НАКЛЕПАТ..

5

ефрейтор

преди 9 години

Позната история: има заподозрян, после този заподозрян имал алиби, един или пет куршума, дамски пистолет, дрън-дрън...само ни заблуждават, че нещо вършат.По-добре нищо да не казват, да се обадят само когато хванат истинския убиец и най-вече когато го осъдят. Дано, ама надали!

4

Джедай Мастър

преди 9 години

"Заподозреният е в ареста заради друго престъпление, но се очаква да му бъде повдигнато обвинение за двойното убийство". Да се чете - милиционерите са си намерили на кого да припишат деянието, за да не се занимават. Случаят е приключен.

3

Анонимен

преди 9 години

Всеки си намира това което търси ,

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя май е от онези дето решават съдебните спорове, когато неподкупният български съд оправдае "невинните". Вместо да черпиш съдията, наемаш един хитман ...

1

Анонимен

преди 9 години

КОЙ Е ТОЙ , НА КОЛКО ЛИ ХОРА СА ИЗГОРЕЛИ ДУШЕИЧКИТЕ , ДА БИ МИРНО СИДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО