27

Mr Diego Carlos

преди 9 години

Здравейте,КАНДИДАТСТВА за достъпни заем с КООПЕРАТИВНА WORLD ЗАЕМ PLC.EMAIL АДРЕС: cooperativeworld.org***gmail Вие сте в нужда от заем, или сте били намалили от вашата банка, преди да, тук е възможността сте били търсите? Ние предлагаме всички видове на заем. Това е да ти кажа, със 100% гаранция, че ние предлагаме заеми, вариращи от 5000 ? до 500 000 000 ? при 2% лихвен процент на месец. Ние даваме заем за развитие на бизнеса на конкурентно предимство / разширяване на бизнеса. Бъдете почи

26

Сто

преди 9 години

Аз пък преди месец разбрах, че съм абонат на близу и то длъжник. Никога не съм им ползвал услугите нито съм влизал в техен офис. Обясних им най-кротко по телефона, че ще имат проблем ако продължат.

25

Майката Ситрака

преди 9 години

По -лесно можеш да се разведеш с кобрата си ,отколкото да се отървеш от тия МОШЕНИЦИ...

24

ставри

преди 9 години

До Брат КарамазовМоже,но не иска.Платено е където трябва.

23

ставри

преди 9 години

И аз отивам в офис на Теленор и искам ваучер за 10 лв. и отговора беше:Имаме само от 40 лева.Май промениха света както им харесва?

22

Брат Карамазов

преди 9 години

Аз съм на 72 години. За измамите на Глобул и М-тел мога да направя дисертация и то само за тези от които съм пострадал. Бях на прима към М-тел. Получих съобщение че мога да участвам безплатно в томбола. С получаване на първият въпрос разбрах, че става въпрос за телефонна измама. Веднага заведох писмена молбо М-тел да прекрати измамата. Докато не изтеглиха всичките ми пари не спряха . Откраднаха ми 25 лв. КЗП може да ги глоби до 30 000 лв.

21

Анонимен

преди 9 години

Аз си изключих интернета в офис на Мобилтел (1 ГБ за 20 лева на месец без договор) и заминах в чужбина. По едно време гледам ми теглят автоматично от сметката с 20 лева повече отколкото ми е месечната такса на GSM-а. Обаждам им се и се оказва че ми изключили GPRS услугата , тоест техническата възможност да имам интернет на телефона вместо да ми изключат пакета за 1 ГБ. Пълно ****ти. Но поне върнаха надвзетите пари, извадиха ги от следващите вноски

20

Анонимен

преди 9 години

Сина ми си закри номера към Мобилтел тъй като не живее в България. И не щеш ли получаваме след месец фактура за друг телефонен номер на негово име. Хитреците без да го питат нищо и без да се е подписвал под никакъв договор или да са му дали СИМ карта му зачислили нов номер на стария месечен план. Такъв скандал им дигнахме....Търсиха, търсиха подписан договор и като не намериха си подвиха опашките и закриха номера.

19

Анонимен

преди 9 години

Теленор се оказа май едно голяааамо ала-бала.За връзката пък да не говорим - набираш номера и чакаш,чакаш,чакаш цяла вечност да се появи сигналът.Услугите в джунглата българия са на нивото на индианците или африканците.Вижте какво стана с цената на шоколадите Своге - в зап.Европа 38 стотинки,а в наказаната българска територия - 1.40 лева.И с другите стоки е така.Аз вече не купувам българско.

18

Анонимен

преди 9 години

Всички са измамници и искат с трици маймуни да ловят, както навсякъде в ***...Тук всеки продава но никой не произвежда...а заплатите едни гУлемиии....напрао да се чудиш коя гуша да напълниш....

17

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !сметките към виваком си ги плащам в офис уан суперстор и не ме занимават с никакви оферти, нито чакам на опашки! а когато си купувам телефон, първо се интересувам по интернет за модела, какво може и чета по форуми за проблеми, проверявам условията в сайта на оператора и тогава купувам!

16

измама от 1 година

преди 9 години

При изгубен телефон, майка ми сключва с Глобул 1г. договор като закупува (плаща в офиса) нов GSM. Но на 4-та страница от договора и отмятат услуга "стационарен телефон" за 2 години. За това тя разбира след 3 месеца, след изпратено от Глобул заплашително писмо. Най-интересното е, че заплашват за услуга която не е активирана (не са предоставили телефон, SIM карта или стационарен номер) или консумирана. Всички жалби бяха отхвърлени.

15

Анонимен

преди 9 години

Некъдърници вън от България и аз ще подам в скоро време жалба за това че ми пращате писма за несъществуваще сметки за плащане от преди 5 години мошенници всичко в теленора да *** бог ще ви накаже хубаво да не видите а ако видиш служител на теленор бойй

14

sostin

преди 9 години

Глобул стана Таратор :))))

13

Потребител

преди 9 години

Виваком оставят най-лошо впечатление у мен.Отношението на служителките им е брутално, може би им куца подбора или е фирмена политика, но преди време на въпроса ми дали мога да си купя апарат за домашен телефон и защо не мога??? Ми отговориха-Господине ако сте дошли да се заяждате си ходете.....оставям на страна напористите им позвънявания на домашния телефон сипейки куп непривлекателни и обвързващи оферти

12

Анонимен

преди 9 години

Това са тези дето щели да "оправят света " ...... как беше там рекламата им дебилска

11

Анонимен

преди 9 години

Първо жалбите са подадени към Глобул а не към Теленор които са им правоприемници.Второ това е практика не само на един оператор.Трето хората в магазините са карани да изпълняват такава политика за да има продажби(дават им се таргети като при изпълнение получават бонуси) Не може в една 7 мил. България да имаме 4 оператора и те да искат да продават всяка година все повече Има нещо наречено наситеност и достигайки я операторите трябва да променят нещо в качеството на услугите ха дано ама не би.

10

до 11

преди 9 години

не съм Но6, но да вметна - предполагам не всички имат интернет банкиране. отделно не всички банкирания поддържат услугата плащане на сметки безплатно. наскоро Д С К въведоха такса от 0.15 лв. за плащане. някои банкирания към по принцип не поддържат услугата и за да плащаш трябва да правиш превод към сметка - около 1 лв/превод...иначе за и-пей съм съгласен :)

9

28121

преди 9 години

В крайна сметка КЗК или КЗП са ги глобили?

8

.

преди 9 години

До No6:Защо не си плащаш сметките през epay.bg, ipay.bg или през банкирането на някоя твоя любима банка?Какви опашки, какви 5 кинта :)