12

Прекрасно!

преди 9 години

Фотографиите показват красотата на Европа, защото където и да се снима - дали природата, историята, съвременните градове - навсякъде е прекрасно. Мисля, че е добре да си обичаме континента и да се гордеем, че сме европейци.

11

Анонимен

преди 9 години

Във Фейсбук профила на автора има много.

10

Анонимен

преди 9 години

Последният е Нойшванщайн в Германия.

9

оо

преди 9 години

Бил съм в тея замъци, даже май и в първия на снимката (ако той е някъде във Франкония в Германия). Като цяло, не са ми толкова интересни като българските. В крайна сметка, в Германия не е била кой-знае каква борба през Средновековието. Дали този или онзи барон ще вземе властта. В БГ са много по-интересни нещата, например Царевец, дори Цепина.

8

Анонимен

преди 9 години

Много хубави снимки като от приказките :D

7

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ами какво да ти напишат, те тия снимки си ги "берът" как им паднеДа не би у вас като да влезе крадец да те пита от къде си купил телевизора?

6

Наблюдател

преди 9 години

Снимките са страхотни!

5

бай Тъпчо

преди 9 години

Това е Тя-Нейно Величество Природата която се е погрижила за всичко-от капчицата вода до големия океан,от малката тревичка до величествената и горда секвоя,от дребната забързана припряна мравка до мъдрия огромен слон...и нейде там по средата сторила грешка или не,за добро или зло създала человеческата раса-добри или не,неблагодарни или благодарни,весели или страдащи,безгрижни или кахърни,непокорни,лицемерни,неразумни,не взимащи поука,но винаги търсещи,борещи се и оцеляващи...или поне до сега...

4

Зиг

преди 9 години

Снимки- страхотни. Информация - никаква. Поне да пишеше къде и кои са тези места...

3

kkk

преди 9 години

някой да знае къде се намира замъкът от първата снимка ???

2

5151

преди 9 години

Страхотни снимки!

1

Анонимен

преди 9 години

Великолепно!