47

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ СВЕЖЕН !!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен3-ти ,да не им изкопаят картофите

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен15-ти,а единак става ли? :D

44

Анонимен

преди 9 години

До 40,що не провериш с устичка?

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен43Да бе колко лесно звучи,вълка ще ти каже в колко часа ще яде конете и ти ще идеш да го чакаш :D

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонименми ела пробвай ти !

41

Анонимен

преди 9 години

Дебелото черво (Вълче черво) намерено ли е при разкъсаните коне? ***, вълка убива, яде, но ВИНАГИ оставя дебелото черво - не е глупаво животно. Мечката за разлика от вълка, може да натръшка цяло стадо овце или да избие всички животни в обор, но ще изяде само толкова колкото може. И до тоя 52ри - преди да ходиш в гората по време на ловен сезон, поинтересувай се дали в района има ловни полета, слагат се и инфо табла в селата за такива бохеми като теб, айде ходи си чукай сега тъпата репа!

40

Анонимен

преди 9 години

52.А конете не ги ли боли , като вълците ги ядат.Как имат разрешителни да ловуват други животинки, а вълците ще ги оставят - ще започнат и хора да разкъсват !Те и кучетата хапят хора , някъде ги убиват , но никой не го интересува .

39

Отвратен до 51

преди 9 години

Вие ли се грижите да има дивеч бе палячовци кресливи! От вас човек не може спокойно през уикенда да се разходи из планината с вашите крясъци и гърмежи. Вие знаете ли какво е болка бе *** жалки. Тези животни, които ранявате само знаете ли какво преживяват след това и колко се мъчат докато вие чукате *** си! Като ви чуя, че кряскате някъде в гората ми иде да повърна от отвращение, разбрахте ли бе *** ловджийска!

38

Отвратен

преди 9 години

Нали и вълците искат да ядат нещо, но тъй като деградиралите *** наречени ловци убиват естествената им плячка, затова горките вълци посягат на други животни

37

Gucci

преди 9 години

BRATLE TI MAI HICH NE SI V CHAS!NAPRIMER GOLEMITE DOGOVE SHE RAZCEPQT 1 VYLK!

36

Академик от БАН

преди 9 години

Това не са вълци, а особена порода чакали за която скоро ще издам монография. Характерно е че не нападат никога поединично а на групи. Налитат освен на домашни животни и на безпомощни пенсионери, битова техника, черни и цветни метали и т.н. Срещат се само на нашата територия и популацията им се поддържа и увеличава изцяло от държавата. Наименование: "тъмнозелен български чакал" известен под народното "мангаля".

35

Анонимен

преди 9 години

abe lemar4e dava6 ideq na kolegatati xa zami.e za 4ujbina 6toto neste bili uvajavani e kak daste sled kato nqmate elementarna kultura vtoro ako zamibete v 4ujbi ot glad 6te umrete tam nqma reketyorstvo ne6tasnik

34

оо

преди 9 години

Накрая да не се окаже, че и оная работа на вельо е заминала покрай имането, та затова не иска да си изкарва с честен труд прехраната, а разчита на измами?

33

оо

преди 9 години

"От началото на месеца вълците са изяли 48 от неговите коне и сега мъжът практически е без препитание."И той за един месец (средно кон и половина на ден) си е седял на задните части и е гледал полицата на застраховката, така ли да го разбираме?

32

WTF

преди 9 години

А сега дочетох статията, извинявам се, те яли и други животни, значи са повече. "Най-мразим да мислим" е казал шопа..

31

WTF

преди 9 години

И сега сериозно :)... Г-н Велков, вие сериозно ли? 200 вълци... Предлагам да започнете да мислите преди да пишете....

30

WTF

преди 9 години

"От началото на месеца вълците са изяли 48 от неговите коне"А бе какви са тия вълци дето за 20 дена са изяли 50 коня бе. По 2 коня и половина на ден.1 кон е средно 800 кила и според Уикипедия, вълците могат да изядат максимум 10кг месо на ден, а са им необходими около 5. Сега математиката:2,5 коня = 2000кг2000/10 = 200 вълка.Това си е цяла армия от вълци, предлагам да пускаме армия срещу тях. И тя е горе долу толкова и оръжията им са на горе долу това ниво, така че ще е интересно :)

29

Анонимен

преди 9 години

34,харесвам чувството ти за хумор

28

Анонимен

преди 9 години

Аз прецакано от вълк куче нямам,също така вълцице винаги са страняли от мен,сега разбираш ли ме най-после?Зависи от мноого фактори,а това че самотен вълк ще слезе до селото и ще остави здрава кара без козина,пак зависи от,повтарям мноого фактори,като един от тях би бил карата да получи инфаркт...