17

Анонимен

преди 9 години

Видяхте ми проблема ?Натовските международни войски в България. А в Черно Море чужди кораби !За това тичаха да спират всички проекти ! България се използва като буфер за военни цели .Най бедната , но да си увеличава военните разходи - това е развитието ..

16

Анонимен

преди 9 години

Сложихте КРАЙ на Българската Енергетика !Хванаха ни яко за гушата !

15

Анонимен

преди 9 години

Центъра за изследване на демокрацията...na dedO vi SoroSH galoshite...

14

Като е...

преди 9 години

" експерт "- да посочи алтернатива- *** !!!

13

На снимката !

преди 9 години

Един от стотиците хиляди нищоправещи с огромни заплати !!! Тези комунисти, тъпите им деца и внуци поставиха на колене България, такава, каквато дори под Турско робство не е била !!! Сбогом ***- чавдарци !!!

12

Хуже того нет !

преди 9 години

Россия просыпаеться, но уже очень поздно ! Олигархию уничтожила ее !

11

Анонимен

преди 9 години

До бедна *** БГОтговора на въпроса ви е: което може за Германия, не може за България. На това му се вика - двоен стандарт, плюс лицемерие.

10

до 5

преди 9 години

За това ли единия чисто нов реактор за Белене седи и ръждясва готов с етикетите по него?--Никъде няма никакъв реактор, която стои с етикетите и ръждясва! Нещо си прекалил с пърцуцата!

9

бедна тъпа БГ

преди 9 години

Интересно, защо Германия няма никакви проблеми с това, че внася газ единствено от Русия и е зависима енергийно от Русия, а за България тога да се супер проблем?! Германия е силна и може да отстоява интересите си, докато БГ е малка смотана държвавица, която американците искат да контролират тотално. И го правят!

8

Анонимен

преди 9 години

АЛТЕРНАТИВАТА Е ТУРСКИ ПОТОК.

7

Анонимен

преди 9 години

Потом хохлам впору будет подвязывать нижнюю челюсть после того, как они ознакомятся с новыми тарифами. Пусть спросят у болгар, эти уже просрали этот свой рынок.любишь Тягнибок, люби и холодок.

6

poznato-a??

преди 9 години

Украина совместно с Польшей начинает технические консультации по модернизации украинских ТЭС для их приспособления под все типы угля Что касается денег на реконструкцию станций, то их нет и поляков. Да и кто им даст такой жирный нарез! Деньги на станции, а 100 лямов - пробный шар, пойдут от пиндосов и немцев, которые, в итоге, и захватят теплоэлектрогенерацию на Бандеровщине. Ну а потом... Потом хохлам впору будет подвязывать нижнюю челюсть после того, как они ознакомятся с новыми тарифами. Пу

5

до 4ко

преди 9 години

За това ли единия чисто нов реактор за Белене седи и ръждясва готов с етикетите по него? За това ли "западни" конкуренти дават 30% по-виоски оферти за проект с 50% плаваща (нефиксирана) цена за оборудване и обслужване на горивото? Русия е най-близо физически, преносът на каквото и да е струва по-малко. Ако не, търси причините за напомпаните цени другаде! Ние ресурси нямаме, за това ги копуваме. Безпочвено лаене по доставчика, обикновенно не води до отстъпки в цената!

4

Анонимен

преди 9 години

Основният проблем в енергетиката не е липсата на последователност, а постоянното тичане след глупавите руски енергийни проекти. Досега за АЕЦ Белене и Южетн Поток са изхарчени над 5 милиарда лева а насреща няма и един пирон.

3

Анонимен

преди 9 години

Какъв Южен Поток бе Русия ви отряза тотално ! И спира вноса на стоки от България на границата си ( точно по санкциите ).Има Европейски държави с които продължават търговията на някои продукти , но не и с България !То Плевнелиев се побърка да ги напада цяла година . Американците дохдоха , забраниха ЮП и всички се съгласиха !! Сега проблема ще остане Български , защото всеки идва казва ти и си заминава , и разбира се днес е едно, утре друго . И накрая ви изритват от всички големи проекти !

2

Анонимен

преди 9 години

Значи ползите нямат значение , негативното е че Газ се доставя от един източник ! Е в един поток от колко източника да се пълни от 5 ми ?Северен Поток са тръби , само за Германия от Русия - от колко източника се пълни ? И при тях ли е негативно ?Абе изперкахте да повтаряте на чуждите нашественици думите - да не сте зависими ?Е нали търгуваш , все от някой ще вземаш газ, защо да не е от най-близкия източник.След България и други държави се накачват ?? На тях ще им казват личе ще бъдат зависим

1

Анонимен

преди 9 години

Голями експерти сте !Продавате интересите на България тотално . И подложихте българския народ на геноцит !