50

иво

преди 9 години

Боци ние Живков изчакахме та теб ли? Все пак ти стигна само до масажист на Първия!И твоят ред ще дойде само да сме живи дотогава.Бог и въпреки теб пак ще пази България!

49

иво

преди 9 години

Тиквата ще се моли на ДПС догодина да го направят президент всичко друго е празни лакърдии на които тиквата е цар.Както Пастирката така и следващият президент не може да бъде избран без благословията на ***....за съжаление но това са реалностите.Но дотогава ще има местни избори,служебно правителство,парламентарни избори че чак тогава е президента.Скоро тиквата ще бъде изгонен с камъни както преди 2 години като този път виновни ще са тъпите протестъри дето имат 7 министерства.

48

Хризантема

преди 9 години

Д0 69. Ха-ха-ха, глас в пустиня.

47

Винету

преди 9 години

До 67 анонимник. Ама и сам не си вярваш, нали?

46

Енчо

преди 9 години

До DreamTheater: Какво им е различното на тези службогонци -всички са от люпилнята на Костов ,което потвърждава ,че като гласуваш за Борисов, получаваш Костов ! Раданчо от СДС ,Кунева също , Симеонов от четата на седесаря -пом.полит на Костов -Волен , пак от СДС !

45

ЦЕЦО

преди 9 години

До Анонимен: ДА , АМА ТОЙ ОТСТЪПИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА-САМ СИ КАЗА ,ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ЖЕНА ! ИМА ПРЕДВИД ТОЧНО НЕЯ ,ЗАЩОТО ТЯ ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ЖЕНИ ОТ ГЕРБ ,СДС-ЛИКВИДАТОРИ /НЕ РЕФОРМАТОРИ /,ПАТРИОТИ И РАЗНИ ДРУГИ ИГРАЧИ ! ТЯ Е НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДВА МАНДАТА !

44

Анонимен

преди 9 години

Тиквата ако го питаш може да изкара още няколко мандата и след това да стане я папа ,я бог.

43

Анонимен

преди 9 години

Управл. програма,цели набелязани,мерки ще се взимат-чудесии!!И така вече 25г.Резултата-последни по доходи,най-бедната страна в ЕС,разграбена икономика,най-блажени новомилионери,разбита армия!Повече от 1млн.души зад граница.Парите,които те изпращат в страната се оказаха най-сериозната инвестиция всяка година.Иначе пози,дуене,нескопосани изказвания,имитация на дейност,пълнене на гушки-там просто сме недостижими.Тъжна реалност!

42

Ив.Караиванов

преди 9 години

Много жалко. Прави впечатление нашата простотия. Повечето от българите сме се вторачили в в този човек (на високия стол). А всички, в т.ч. и децата знаят неговото минало, което е широ известно и на запад. Как я докарахме до там, че всичко на тази територия (България) да се върти около него. Първо е много срамно и второ, много обидно за самите нас. Искам да си представите до къде сме стигнали. Мъка.

41

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази комунистическа цган на снимката ??

40

Roro

преди 9 години

Бойко усилено прави мръсно на Плевнята.

39

Анонимен

преди 9 години

Путин - Медведев...Ердоган - Давутоглу...Борисов - Цветанов..Боце и Крал на Света да стане Цветанов го е хванал здраво за...........и не пуща.

38

хихи

преди 9 години

Те тва си е заявка за Бойкомунизъм!

37

шоп

преди 9 години

57, голям *** си!

36

Анонимен

преди 9 години

Ей, много ги е страх тия хора да не стане президент. Спокойно няма бе. Щадете си нервите и дишайте дълбоко.

35

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!

34

Анонимен

преди 9 години

По нищоправене Борисов вече 15 години е президент.

33

Анонимен

преди 9 години

Дайте да не се хабим в празни прогнози! Ясно е, че Сидеров ще бъде новият президент на България с назначение от Кремъл...

32

социолог

преди 9 години

Изборите са еднакви за всичките . Само за протокола ГЕРБ спечели повече гласове от БСП и ДПС заедно .Това е истината , а за лъжите си има червен *** .

31

vesko02

преди 9 години

Другаря Живков също се шегуваше с народа и народа толкова свикна с шегите му че забрави да измете цялата *** която го наследи.