58

аноним

преди 9 години

Това,което иска Москов,в една част от света функционира от 20 30год.И сега са добре,Но им е било зле в началото.У нас има много закоравели доктори гадове,изнудват хората.Как ще се откажат от тези доходи,а?Пък младите-те се дипломират готови за тази опция!Бягали лекарите,защото им малко парите.А защо все повече от тях работят като ФАРМАЦЕФТИ питам аз

57

DreamTheater

преди 9 години

Много рехав е тролетариата ,нещо?!Др. Кутев-стегнете редиците!И намерете по-грамотни тролченца ,че тези тук са антиреклама на Партията!

56

морски

преди 9 години

Днес от 16 ч. пред президентството ще се състои протест срещу посещението на гл.секретар на НАТО унас и световната агресия на НАТО.

55

Анонимен

преди 9 години

Кабинета Борисов - 2 е следното нещо. Състои се от главния секретар на тройната коалиция и от двамата вицепремиери на тройната коалиция - Калфин и Кунева. Честито десни избиратели!!

54

Анонимен

преди 9 години

до всички бясно кометиращи ,каквото и да плюете , той направи кабинета "борисов"2 а вие сте ***!!!!

53

Анонимен

преди 9 години

ГОЛЕМ НАРОД СТЕ ДА ЗНАЕТЕ. ТАКОВА ПЛЕМЕ ВТОРИ ПЪТ НЕМА ДА СЕ РОДИ.

52

Винету

преди 9 години

Д0 55. Значи си *** и спокойно можеш да напуснеш страната ни в посока Северна Корея или Беларус.

51

до 40

преди 9 години

Оо, виждам, че много ти xаресва министър председателя. Ами как няма да ти xареса, като с изказването си оневини престъпниците и се скара на здравния министър повече да не ги засяга. Сигурно понеже са много чувствителни. С това си изказване той за пореден път показа, че пет пари не дава за народа. За него е важно отношенията му с разни някогашни ченгета и настоящи престъпници да дървят.

50

художника

преди 9 години

До ВинетуБраво Пич, много точно казано !

49

Анонимен

преди 9 години

Като чета какво пищат защитниците на Тиквоний Велики мога да кажа само едно - Всеки народ заслужава управниците си.

48

Анонимен

преди 9 години

Тука има един дето все за папката пита. Да вземат да му я дадат, че не може да спи вече от седмици. Само че там сигурно пише и това каква роля са изиграли агентите на ДС Сава и Павел за успеxа на това мероприятие. Може и тяx да ги повикат в Xага на разпит. Защото не са редови членове на ДПС, а от тези които сега най-много ритат срещу възрод. процес

47

Винету

преди 9 години

Да ва *** в тъпите червени ***. Само чакате да излезе някаква новина за Борисов или ГЕРБ и започвате едни и същи втръснали ни от месеци коментари. Жалка работа.

46

Анонимен

преди 9 години

Няма кого да защитавате от сегашните политици! До един са подлеци! И за съжаление Борисов няма да разкара ДПС, зад гърба ни играят заедно защото ги обединяват кражбите от народа. Той и те ненавиждат българите! Ако поне малко мислеха за малките хора нямаше да ни оставят да живеем в тази душевна и икономическа мизерия. Нямаше да сринат икономиката и селското стопанство, да удушат Малкия и Среден бизнес, да ограбят КТБ и сега да гледат към спестяванията на хората. Намаше да има такъв грабеж на НЕК

45

много ги е страх

преди 9 години

ама много ги е страх от Дело Възродителен Процес , та затова умишленно не дават Папката на Европейския Съд за Правата на човека

44

FBI

преди 9 години

Борисов каза само Възродителен Процес и млъкна , дали от страх че стоя зад Тодор Живков , понеже ако това Дело стигне в Хага че се разследва до последния дъх на Тодор Живков кой с кого и какво и защо

43

Анонимен

преди 9 години

До 45. Не позна.

42

Анонимен

преди 9 години

До 46 анонимник. А по твоите бакалски сметки за другите партии колко % гласуваха. И кой, бе тарикат, предлагаш да управлява? Айде да ти видим акъла какво ще предложиш?

41

Анонимен

преди 9 години

Смърт на САЩ , а шпионите на САЩ в България затвор , за тях и целия им род и на Боко и Цеко двете щерки.. Няма да ги убиваме ще бъдем милостиви , те сами ще си умрат.

40

Анонимен

преди 9 години

Герберастите *** напъплиха в сайта. Разтворил е кисийката цървула и парите се заработват. Народа си каза думата, САМО 15% ГЛАСУВАХА ЗА ТИКВАТА. Сега кото вдигне тока отново друга песен ще запеете или лакеите имате 20% отстъпка?

39

до 40

преди 9 години

42 е моя отговор целувачо.