402

Учителя

преди 9 години

Време е Путин да си зададе въпроса: "Абе защо аджеба целия цивилизован свят е против мен? Срещам приятели само в КНДР, Иран и няколко комунистически русофила с бетонни глави в България.

401

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Абе *** уродливи сороски. Пак ли налазихте нета, да чукате дребни стотинки, като си продавате съвестта. Голяма напаст сте, ей...

400

Анонимен

преди 9 години

"Западът иска да стисне Русия за гърлото........" и май я стиска за к..а

399

petko.noshkov

преди 9 години

Този човек,в кой свят живее?Днес е времето на високите информационни технологии и всеки грамотен човек знае и не го забравя,че Путин превзе КРИМ една територия на чужда държава и че той е този който нахлу в източна Украйна и откъсва територия от нея и той е единственият политик в света ,който направи едно безумно изказване,че ще защитава руснаците ,където и да се намират те по света!И ако всеки държавен ръководител в света направи същото за своите сънародници светът ще бъде вкаран във война!

398

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 588 ИСКАШ ДА КАЖЕШ - ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РУСКАТА АРМИЯ ....

397

ЛЕВ ТОЛСТОЙ

преди 9 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА СИ ИЗБЕРЕ ГРАМОТЕН ПОЛИТИК ЗА ПРЕЗИДЕНТ , А НЕ ВСЕ АГЕНТИ НА КГБ ....

396

petyo9

преди 9 години

"Според Песков Западът се стреми "да свали Путин", използвайки за целта каквито и да било поводи - събитията в Украйна или някакви други."Я, че те се усетиха, най-накрая, бе! Наистина, това е целта. И руснаците имат нужда от свобода. От незапомнени времена там са бити мачкани и тъпкани. Я от цар, я от диктатори. Сега западът ще им даде поне да я помиришат тази свобода. Дано успее!

395

НФБ

преди 9 години

До АнонименРусия да си купи няколко френски сирената и да започва собствено производство. .защо да плаща за вина и храна при тази територия да докара хоро които знаят как се прави земеделие. ..

394

защо

преди 9 години

А защо Путин се СДРУЖАВА с МЮСюЛМАНСКИ държави? Турция, Иран.Ретроградни- Северна Корея.Знае, че на драго сърце ще поведат война срещу ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ страни, в които ЕМИГРИРАТ с желание!А защо да емигрират, когато могат да ги завладеят под РЪКОВОДСТВОТо и въоръжението на "някого".МНого пъклен план.Не мисли ли Путин, че не само Европа ще пострада.ПОне от чеченци са теглили.

393

Obama

преди 9 години

Ще ликвидираме Русия в следващите 12 месеца. Путин може да си говори това не ни пречи.

392

Бакал Петко

преди 9 години

До 576 Пожелвам на Путин, ако пак като Сталин го предизвикат , да им го повтори, но този път с мъртвешка ръка, че помен да не остане от тази демокрация на земята.

391

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 573"Закръгли ли ги на 100 рубли ?"Казах ти да не завиждаш! Не е полезно за здравето! Ама пердах ядохте тая нощ, а *** сороски?!? Ти кво ще кажеш? Дали да не платя верно на няколко мои момчета да ви гилотинират всяка вечер в тоя форум. не за друго, ами - да си направя кефа, като отворя сайта, само посинели от злоба соросчета да чета.

390

Герчо с тамбурата

преди 9 години

И аз харесвам Сталин.Чърчил във Фултън призна, че в цялата история на КАПИТАЛИЗМА(рАЗБИРАЙ ЗАПАДНАТА ДИМУКРАЦИЯ) никой друг не и е нанасял такъв смъртоносен удар, какъвто и нанесе Сталин през Втората световна война.

389

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 570Пък Анонимния 570 сън не го хваща от яд, че той и приятелите му - соросоидчета станаха на пух и прах, че и за резил тази вечер. И ми брои парите, и ми завижда!

388

Анонимен

преди 9 години

Справедливия днес заработи двоен надник не е излезъл 12 часа, а *** ще си го сменят неговите, много рубли загубиха и продължават да губят.

387

Анонимен

преди 9 години

Руските болни- най-здравите болни, руските микрочипове най-големите микрочипове, руските *** най-големите *** и т. Н

386

Анонимен

преди 9 години

Историята винаги се повтаря. Ето какво са написали днешните казаци на Путяm.youtube/watch?v=_novkOztNDo

385

Анонимен

преди 9 години

ARMA-GED-DON

384

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До 562Ех, мечтиииии....

383

Анонимен

преди 9 години

До Аз съм *** но ... 563"Близо си... А кой ще вземе руските нефтени компании?"-----------------------------------------------------------------------------------АКО ПУТИН УСТИСКА ОЩЕ ПОЛОВИН ГОДИНА, НАПРАВО ЩЕ ВЗЕМЕ АЛЯСКА, БАРАБАР С НЕФТА! ТЪЙ ДА ЗНАЕШ!