42

Анонимен

преди 9 години

Експертите говорят,че живота се подобрява. Хората смятат,че не е така. Но какво разбират те, нали не са експерти.

41

Анонимен

преди 9 години

Плевньо, скрий се някъде да не те гледаме

40

Психотерапевт

преди 9 години

Ако се реформираме, след като вече са проведени реформи, означава, че възстановяваме статуквото отпреди реформите /първите/ ?!? Не ви ли звучи малко шизофренно???

39

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев заслужава да бъде изгорен жив публично

38

Анонимен

преди 9 години

Г- н ПЛЕВНЕЛИЕВ не в услуга на на нпо,които се броят за човека и неговите права,които се борят още срещу педофилията , наркотрафика,срещу ррeлигиозните войнии мн.други.Браво г-н президент убивате в мен и последната надежда за равноправиe

37

Анонимен

преди 9 години

Г- н ПЛЕВНЕЛИЕВ не в услуга на на нпо,които се броят за човека и неговите права,които се борят още срещу педофилията , наркотрафика,срещу реубивате в мен и рeлигиозните войнии мн.други.Браво г-н президентубивате в мен и последната надежда за равноправие

36

Анонимен

преди 9 години

Може ли политиката, доминирана от бандити да направи съдебни реформи? Може, и то какви! Бандитски!

35

Анонимен

преди 9 години

Спиране на купуването на медиен конфорт с нашите пари!Спиране на купуването на олигархията с нашите пари! Изгонване на политическите протежета от съдебната система! Кога такива реформи КОМССОРОСОМОЛЕЦ?

34

Мунч0

преди 9 години

Тоя *** продължава тъпо и упорито без никакъв свян да си дърпа към неговия си бизнес - то не беше енергийна ефективност, то не са мега гига умни тези, че АЕЦ не ни трябва, а ни трябва саниране на панелките. Мога да преглътна метрото, което беше построено да обслужва бизнес центъра му, но сервилното и откровенно отвратителното му поведение към всякакви чужди дипломати не мога да преглътна. Трябва да си ходят и тия и най-накрая някой трябва да потърка наровете, защото търпението на всички е изч

33

Анонимен

преди 9 години

и то на крадливи реформи. Тук други са невъзможни. хайде г-да олигарси и политслуги, какво още искате да ни вземете? От хкакво се нуждаете господа със затлъстели вече и мозъци, не само шкембета?

32

Димчу

преди 9 години

Е, вече не се издържа, писна ми от реформи, отивам да си купя еднопосочен билет за КНДР

31

ПР

преди 9 години

Понякога се замислям, абе не е ли по-добре да сме президентска република, .... ама като гледам тая марионетка, викам си НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

30

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Кураж за 2015г.-"Рокси" ще си ходи!

29

Соц. поклонник

преди 9 години

Като цяло словото звучи като извадка от статия във вестник Работническо дело. Само дето не се обръща с Другари и другарки......... дайте да дадем....... и т.н. все в тоя стил.

28

БГ арми

преди 9 години

Най-голямата опасност не е за самите въоръжените сили, а за БГ с такЪви сили!!!! Замислете се!!!

27

$

преди 9 години

Аман от кураж, да даде някоя кинта .... да не тъпче само дюшеците

26

Шарли

преди 9 години

Мосю ле Президон, голяма усмивка вадиш, като че ли наближава празника ти 02.02. ;-)Интерсно какво ли смяташ да реформираш у себе си? ,може би смяна на п.ла?

25

Кудуракис

преди 9 години

2015 година се очертава фалито за Бегето!!!!!!

24

столичан бойковист

преди 9 години

Преходът и реформите са най-важното нещо, което сега трябва да извършим. Да реформираме пенсионната система, да дадем свобода на хората да избират УПФ или НОИ, да оправим здравеопазването, образуванието и т.н. Реформите и преходът са на първо място, ако трябва ще затягаме колани, ако трябва и заеми ще вземаме, ако трябва само на гола вода ще караме, но работта трябва да върви.

23

iwan.iwanow

преди 9 години

Плевнелиев гарантира:1. Политиците ще се откажат от имотите си в името на народа!2. Парламента и всички министерства с минимални заплати и по една служебна лимузина!3. Край на помощите за ***!4. България отстоява независимост по отношение на Българския народ пред всяка държава и правителството започва да работи за правата на трудещите се Българи!Това за мен са реформи всичко друго е прах в очите на хората и кражба от нас!