10

Анонимен

преди 9 години

Без банки пазарът ще е много по-реален и ненадут с възможностите за кредити. Ако се забранят банките и доста проблеми ще се решат. Жилищата ще струват в пъти по-евтино.

9

Фен

преди 9 години

До 1Не само знаят как ,а и няма да върнат повечето защото ще им ги опростят , те знаят как стават тези неща защото са единни и се борят за националните си интереси не като нашите ДУПЕЛИЗЦИ ПРОДАЖНИЦИ и ЛИЦЕМЕРИ начело с президента и всички след него БОКО РАДКО МЕСТАНЧО СТАНИШКО ПАРВАНЧО И СИЕ.

8

Анонимен

преди 9 години

Гърците можеха да поставят условия преди 4-5год.След една седмица като им изпушат банките друга песен ще запеят.Вероятно в песента ще се пее за европейска солидарност

7

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 7Аз споделям само ФАКТ, който се ползва като аргумент в статията, за показване на съществуваща несправедливост в Гърция! Споделяйки го, показвам че тази несправедливост съществува и в БГ. От това не следва, че тази несправедливост не съществува и някъде другаде по света - напротив, сигурен съм че съществува :)))Както и не коментирам, на какво се дължи тя, нито дали има обективни предпоставки за нея!

6

До Иванов

преди 9 години

Точно така е, подкрепям те.Ще добавя само, че при сегашната криза,безработица и ниски заплати,данъците върху имотите са непосилни за част от хората у нас.Да не говорим пък за данък "Смет" - не е ясно как частните фирми по чистотата успяват да присвоят такива огромни средства. Преди време в Соф. община се заяви официално, че отпусканите им пари са достатъчно, за да бъдат соф.улици измивани по два пъти дневно, не само по 1-2 пъти в годината! И тротоарите си чистим сами от снега!

5

Иванов

преди 9 години

"Данъкът се базира на обективната оценка на имотите, която обаче е отпреди кризата, т. е. недвижимостите са значително надценени и налогът не отразява настоящата пазарна реалност."И В СОФИЯ Е ТАКА !!!!! - данъчните оценки на имотите са или само нагоре или замръзват временно.

4

Мушмурок

преди 9 години

Обещай на грък да не плаща и е вечно твой гласоподавател!

3

Анонимен

преди 9 години

Да ви ***!

2

до 1

преди 9 години

Интересно! Ние за да ни потупат от Брюксел по рамото, сме се съгласили еврочиновниците да ни поставят техните лакеи за управляващи и да щипят кметката, а гърците обратно - конфронтират се и дават знак, че ако Брюксел се праят на важни, има и други приятели по света.

1

Анонимен

преди 9 години

Само се чудят как да изнудят Европа за още пари! Ненаядоха се!