42

хх

преди 9 години

Изглежда има опасност обръчите от фирми на Доган да останат без "логистична" подкрепа в местната и регионалната власт. Толкова ли е зле вече положението, че да се плаче така горко в парламента? Вай, завалиите...

41

турчин

преди 9 години

В историята ,,калинки" ще остане с управлението на ГЕРБ. Всички са хаймани некадърници. От 25 год. държавата отива на по зле. Срам за министърпредседателя да каже ,че дава 1,2 млрд. на земеделците, а те се инатят да поставят апарати на цистерните. По голяма глупостот това не може да има. Държавата продължава да създава проблеми. Докога.

40

SILENCE

преди 9 години

Другарю 43! Няколко от коментиращите те питаха за червените партийни билети,които гробаджиите демонстративно пазят и за факта,че повечето са ДС-сътрудници и доносници,а ти продължаваш да мърляш,все едно,че си кръгъл чеврен гробен *** ... Е, га ти гробаря!

39

Ами да

преди 9 години

Правилно професионалисти с необходимият стаж трябва да заемат ръководни постове ,да знаят какво вършат и да го вършат професионално и отговорно.

38

Анонимен

преди 9 години

Увисваш като паяк? Какъв език само! Диктаторчето си подбира кадрите по образ и подобие. Нагли, прости, устати, агресивни; Използването насписъци и от двете страни впечатляват. Милиционерщина, партизанщина, простащина без край. Местан рови нарочно, *** кълват. Скоро обаче няма да го правят. Чакайте да се обадят САЩ, ЕС, Арабска лига, да се създаде "Движение за защита на исляма" и България финито. Трябва да си много елементарен политик и антипатриот за да се хванеш на американската игра.

37

до Еничерите

преди 9 години

Единствените които уволняват хора на Дпс са Герб-факт!Вие плюете по Герб-значи защитавате кадрите на Дпс-ФактСъщите *** и продажници сте като щом ги защитавате-извод на база факти.

36

Прасето от ямата

преди 9 години

Значи, за калинки може, а за паяци не може! Айде, де!

35

Анонимен

преди 9 години

До Антикомуняга Да ти пикая на антикомунизма, щом си гласувал за комунистите от ГЕРБ.Чавка ли ви е изпила...Червени сте в душите си , не само бузите и ушите ,щом начело на държават са само комунисти и ДС.Независимо как се наричат. ГЕРБ ли, Деформатори ли,Паричен фронт ли,АБВ, че и Кукувицата отгоре до,червеногъзият от Банкя.Заради ей такива гласували за производните от БКП начело са комунисти.А за ДПС?Та ние си имаме ГЕРБ и те са по турци от ДПС .И,нефтопровод и газ ,, АЕЦ,, им подариха

34

КОМЕНТАТОР

преди 9 години

До Средногорец Ами като не щеш комунистите ,почни от най -младият син на Партията,другаря Борисов .Партииният му билет стърчи от задният джоб.От Партиината секретарка на Общ. Нар. Съвет-Плевен,Цецка Цачева .От ей този на снимката горе ,че ,и отДС, Почни от Чучелото от Дондуков,от Цецо Цветанов и той и от БКП, и от ДС.Почни от цялата червена пасмина ,днес начело на държавата, .наричаща се Герб пък после се хвани и за Цанко Цанов. Щото ,,рибата се умирисва откъм,, главата и затова оттам се чисти !

33

Средногорец

преди 9 години

До Анонимен 37На теб ти е смешно ама на мен не е.Откакто се помня кмет ни е комунист - Цанко Цанов.От Карлово до София няма по-умрял град от нашия. заради тоя комунистически чвор.3 години беше на кметското място човек на ГЕРБ и изолация на гимназията се сложи, и дограма на основното училище, и градската градина се преобрази и пречиствателна станция се направи и проект за смяна на водопровода се спечели.Сега оня комунист е пак кмет мизериите и даже камиончето за чистене на улиците продаде.Пфууу

32

Средногорец

преди 9 години

До ДочоолуВ нашия беден градец Пирдоп другарю, така стана когато направихте преврат срещу правителството, което ви би и на тези избори.Довлачихте си стария ценен кадър - другаря Цанко Цанов, който е един пропаднал пияница и безхаберник фалирал и Горското стопанство и ДАП-а и е съсипал всичко що е пипнал.Тоя алкохолик ни е кмет откакто се помня.Само в мандата на ГЕРБ го махнахме и града живна за няма 4 години.Върнахте го и пак започна с мизериите.Не щем ви бе комунисти мръсни!

31

Анонимен

преди 9 години

Стана ми смешно, когато прочетох тази статия. Герб говори за професионализъм на кадрите хахаха. По-некадърни от кадрите на Герб, едва ли има в друга партия, освен при ДПС. Те и затова влизат в политиката, защото в реалния живот ще са безработни.

30

Анонимен

преди 9 години

малииии,*** герберските професионалисти.като почнеш от Началника ,та стигнеш до ония дето ги е намерил по околовръстните пътища.

29

Анонимен

преди 9 години

Докога ще се играе "махаме ваш'те, слагаме наш'те"? Толкова ли нямат идея какво да правят за онези, които им плащат "субсидиите" и заплатите? Или целта е проста - да има за наш'те, пък другите кучета ги яли? Тия 240 *** плачат за по една хубава сопа по гърбината

28

Антикомуняга

преди 9 години

Ей това комунистите сте най-големите *** и го показвате още веднъж с коментарите си под статията.Готови сте да дадете Родината на турците само и само да гушнете още малко парички.Викате срещу ГЕРБ - значи сте за ДПС.Вие сте виновни, че ДПС е в парламента вече 25 години.Ако не бяхте вие другари и жалката партийка, която подкрепяте на изборите до сега да бяхме станали европейска държава.

27

Д-р Бисеров

преди 9 години

Свърших упойките !

26

Анонимен

преди 9 години

поредната нагла калинка

25

Анонимен

преди 9 години

Да не говорим за разни пожарникари и спортисти, които ни "оправиxа" при първия си мандат

24

Анонимен

преди 9 години

Кой го казва!?

23

news

преди 9 години

Пази БОЖЕ от професионалистите на герберите по села и паланки, само дето местните ги е страх да си отворят устата, че веднага ще си изгубят работата...