17

Летучий гуй

преди 9 години

Да си глупав е простимо, но агресивната простащина и скверненето на историята само и само да се докараш на руските си господори е признак на особенна низост ! ''Един руснак'' а финландските войници, а българското опълчение, а румънските воини ? България няма липса на русофили има ясна и отчетлива нужда от БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ. Ние сами можем да си избираме приятели, не е нужно да ни ги навирате в лицето !

16

Анонимен

преди 9 години

Гледайте Харманли и плачете.. скоро и във вашият град

15

Анонимен

преди 9 години

Този риснак е прпказаБългария скапани блвде се е освободила сама и войната 77-78е само епизод при това пак с напомощ

14

факти

преди 9 години

1. българската нация има нужда от полумесец да се била сетила, че била православна2. това все едно да те бият, да те спася да не ти бият и след това да ми скачаш на бой с тези от които съм те спасил.. и така две световни войни подред3. След като съм те спасил от бой, ти си ми скочил с други хора 2 поредни пъти и ми държиш сметка защо съм те ударил (окупирал), по безочливи твърдения може ли да измислиш?4. България заслужава целия православен свят да й обърне гръб заради фурнаджийското си повед

13

Анонимен

преди 9 години

българите в османската империя са окол 6-7 милиона, турците заедно с кюрдите и арменците са 12млн. Четете история бе *** демократични гнидки!! Народ който не се е освободил сам не може да оцени свободата. Кажи ми има ли по продажно племе от българското - да го освободят, че да плюе по освободителя - марш в турските обори неблагодарно псе!

12

Анонимен

преди 9 години

До един руснакНяма как крепостен селянин да те освободи и да не те пороби. Аман от рубладжий.

11

нтягяг

преди 9 години

Цялото българско населеление е било по-малко от турската армия. Да се освободим сами не е било никак лесна задача. Ако си чел история ще видиш, колко велики българи са дали живота си опитвайки да направят това. Относно руснаците - винаги ще им бъдем благодарни, но ние няма да заменим един владетел с друг. А и не забравяй, че най-трудните сражения са водили нашите опълченци. Също така ако си спомняш България попада под византийско робство след руска окупация - имали са дълг към нас.

10

Анонимен

преди 9 години

Дупе да ви е яко, ислямисти! Нинджите идат!

9

един руснак

преди 9 години

типично за българина, за му кажеш истината, че да ти напише минус. Нация на минусите.

8

helleye

преди 9 години

До един руснакИ аз мога да пиша тук сега, но не е благодарение на никой руснак. Мога да съм сигурен в това, защото съм роден в друга държава, а знаенето на език (било то български или английски) не ме прави различен човек(българин или англичанин). Та ако Русия е правила нещо за България за което ти си толкова благодарен/благодарна тогава надявам се, че ти пишеш именно от там, а не си в България.

7

Анонимен

преди 9 години

пак прах в очите, а не казват за САС, тюлените и алфа дето са на терен....

6

един руснак

преди 9 години

седял си един българин в къщата в селото с жена си, дошла цяла орда турци и ги онадили и двамата множество пъти и на края ги заклали. Може да не е много смешно, но е истина и така 500 години, докато дошъл руснака и въвел ред. Та да можеш ти *** малка да пишеш в момента от комппютъра си, антируски измишльотини. Господ ще ти го върне, ако не на теб то на децата ти задължително. Амин!

5

Ше Го Ту Ри

преди 9 години

Камикадзета не си поплюват.

4

бай пешо селяка

преди 9 години

За жалост на тия жапончета ще им клъцнат китарките като на пилЯнца пхахахахаххахаха аве да го духат ве , режи Хасане :D

3

Анонимен

преди 9 години

Сега е момента япончетата да изпратят няколко хиляди роботи-убийци и да изметат тая мюсюлманска *** от лиецто на земята!

2

Анонимен

преди 9 години

Пратили са нинджи, смятай :)

1

Анонимен

преди 9 години

Тая борба,ще я изгубят за жалост....щом има американски пари,ще има и смърт....