23

Насо

преди 9 години

... зодиите и вижте как можете да се спогаждате с всеки. Има си хора за всяко нещо.Аз лично с жена дева винаги имам много скучен секс, но за работа винаги ги предпочитам.Не бъдете повърхностни, астрологията е цяла наука, не ми го четете като жълт вестник! Зодията не е всичко в астрологията, а само едно начало.Разучете и слънчевия знак (зодията) и лунния и домовете и имум целите и медиум целите и т.н. и т.н.Не бъдете профани, които хващат компютъра и викат "*** туй къ ша *** ям, бря!".

22

Насо

преди 9 години

Аз съм мъж водолей и съм в прекрасни отношения с жена везни вече 8 години.И тя и аз си имаме трески за дялане, но да имаш толкова силна връзка с една жена след 8 години си е направо дар от Бога!Сега искам да посъветвам всички агресивно настроени жени по-долу, че водолея най-мрази нищетата и мерзостта на човешкия характер. Аз лично мога да съм най-прекрасния човек, който сте срещали, но мога и да съм най-голямото мъчение за ***-човека, независимо жена или мъж.Запознайте се дълбоко със

21

Райна

преди 9 години

Връзка с мъж водолей? Максимум сексуална. Точка! За секс много стават, но не си ги вземайте за вкъщи!

20

анонимен

преди 9 години

БЯГАЙТЕ НА ДАЛЕЧ...МНОГО НАДАЛЕЧ.Мъж Водолей е по страшно от всичко което може да ви се случи.

19

Анонимен

преди 9 години

ЛЕЛЕЕЕ.КОЛКО ГРОЗНИ И НЕЗАДОВОЛЕНИ МЪЖЕМРАЗКИ СА ПЛЮЛИ ТУКА)

18

Анонимен

преди 9 години

Аз съм скорпионка и сексът с мъж водолей винаги е бил невероятен.Несъвместими сме обаче за сериозна връзка, така че ако нещата останат на неангажиращо ниво е най-добре.

17

Анонимен

преди 9 години

Водолея, мъж е най-лошото нещо,което може се случи на една Жена.

16

мислещ човек

преди 9 години

До OrthodoxВярват я! Че нали е по-лесно някоя баячка да ти дава тон в живота, вместо да се напънеш да се образоваш и да имаш достатъчно информация, за да вземеш адекватно логично решение.

15

Продължение на 14

преди 9 години

На всичко отгоре я убеждаваше, че стабилният й татко ще уреди и разрешение, а също и ще успее да построи къща-палат само за 1 година време. За тази една година той, "Водолеят", щял да разреши на семейството на приятелката си да живеят в апартамента, който са му прехвърлили, но само ако му плащат наем!Момичето най-после се усети, че има работа с патологичен егоист и скъса с него.Впоследствие разбрахме, че още в началото на връзката им той й е поискал заем от 300 лева, които не й върна никога.

14

четене тук-там

преди 9 години

Това, което се разбира от статията е, че мъж Водолей най-много си пасва с мъж Везни.Що се отнася до зодиака - който е чел научни статии -знае. Който чете простотиите на разни дето им го говорят звездите - Драгоева и сие....нищо не знае, но пък е готов да плямпа простотии безкрайно.

13

Продължение на 11

преди 9 години

Момичето се оказа доста разумно и отказа да изтегли парите на баща си,докато той беше в чужбина. "Водолеят" я убеждаваше, че ще направи чудеса с тези пари,ако ги има и отиде зад граница да прави там бизнес.После започна да си прави устата за друго.Тя да поискала от родителите си да й прехвърлят апартамента си (разкошен наистина).После да направели замяна - "Водолеят" имал 1 декар земя около София, но на този парцел било забранено да се строи.Но той бил убеден,че нейният баща ще вземе разрешение

12

Анонимен

преди 9 години

Такива са крадливи арогантни злобни.*** упорити.Съдизма им е в изобилие.И не им пречи да го проявят спрямо жени.

11

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво им е мъжкото на този преставител от Зодияка в лицето на мъж.Мери си го с Жени.Що за мъж си ако си в противоречие с Жени.

10

Познавах един такъв

преди 9 години

Преди време станах неволен свидетел на няколкомесечната връзка на млад мъж Водолей с едно наистина красиво и свястно момиче. Той си я беше набелязал.Изумих се от патологичния егоизъм, степента на завист и породено от нея озлобление, които демонстрира този млад човек. Личеше си, че много харесва момичето физически- тя наистина беше красива, но това не му попречи да опита два начина да я ограби. Става въпрос за солидна валутна сметка на нейния баща, тя имаше пълномощно да тегли пари от там.

9

Анонимен

преди 9 години

Заглавието на статията е "Какво е да имате връзка с мъж зодия Водолей", а най-отдолу се мъдри "Любовни отношения с мъж Везни:".Извинете, ама това гей любовен хороскоп ли е???

8

Анонимен

преди 9 години

Арогантното им поведение граничи с дълбок ценизъм прерастващ в изключително лицемерие.Подливат вода доста са подли.

7

Анонимен

преди 9 години

Не съм чел по точно описание за себе си. Много добре са описали водолеите браво на авторката!

6

Онзи

преди 9 години

Аз не съм водолей, а винопий

5

Анонимен

преди 9 години

Най-много американски президенти са водолеи! Някои от тях са особено емблематични - линкълн, рузвелт, рейган :)

4

Анонимен

преди 9 години

Ужасни мъже!*** и упорити!!!!