180

Анонимен

преди 9 години

До даскал 207Ще ме прощаваш ама не ставаш за даскал щом се вързваш на този театър. Играта беше ясна още когато ДПС започнаха да се дърлят с БСП миналото правителство. Скритият коз на ГЕРБ в това управление е ДПС, които управляват и подкрепят задкулистно. И тук за да не подскача твърдия електорат на ГЕРБ ще поясня, че театралните заложби на политиците последните години крайно намаляха и поставените пиески са ужасно плоски. Та за лаиците ДПС е "извън" властта.

179

БРАННИК

преди 9 години

Местан да го хванат момчетата, които го охраняват, да го вържат за теглича и да го влачат от Бояна до пред народното събрание. Към тези, които го пазят - не ви ли е срам, предатели.

178

Анонимен

преди 9 години

Избор, нещо са ти криви сметките. При избори сега, Патриотичния фронт и Атака ще удвоят процента си, ГЕРБ най-много да го запазят, а куците реформатори на Пръмова и сие, както и ББЦ са аут от парламента, завинаги. АБВ също може да спечели. Но най-важното е ДПС да бъде извън властта и да бъде обявена за противоконституционна!

177

Или......

преди 9 години

......... духайте супата

176

Избор

преди 9 години

Местане(агент Павле), имаш избор:1. Събаряте правителството, отиваме на избори, Атака, ББЦ, АБВ, и НФСБ отпадат от парламента, и ГЕРБ+РБ печелят пълно мнозинство.2. Траеш си, и не се показваш да не дразниш хората, докато правителството си изкара мандата.3. Отказваш се от политиката както дружката ти Бисеров, и оставяш мюсулманите да са нормални граждани на държавата. Няма място за агенти на ДС в НС!Избора е твой!С поздрав: Българския Народ!

175

банкер

преди 9 години

Неуважаеми управляващи ни от 25 години ликвидатори и престъпници!Давайте оставките и под звуците на "ДИМ ДА ВИ НЯМА" бягайте далеч от БГ,че много лошо ви се пише!В казармата имаше пинцип:"Стой далеч от началника- не се знае какво му е в главата".Прави впечатление,че напоследък на полугодие ви сменят и ежеседмично инспектират.А това навява мисли за съдбата на някои бивши близки "сътрудници" ,управлявали Грузия,Ирак,Либия,Египет...Я си проверете сметките в американските банки-още ли са ваши?

174

Анонимен

преди 9 години

ДПС е етно-доносническа издънка на БКП/дс,кгб и е поредния техен проект!

173

даскал

преди 9 години

Местан най много се страхува от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ вот,разбира се и БСП от това се страхува,все пак над 2000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Местан,там му е болното място,и това трябва да стане още на следващия вот

172

българин

преди 9 години

Мисля,че е разумно всеки българин да дари на ДПС по един Сникерс,Тези хора огладняха и направо не са те.Вижте дори на снимката как изглежда лидрът им!Дари Сникерс на ДПС-спаси Москов!

171

даскал

преди 9 години

Щом ДПС още от рано започнаха да недоволстват,значи това е едно отлично правителство на което трябва да се даде нов шанс

170

Анонимен

преди 9 години

Г-н Москов, на прав път сте, щом така се е разярил Местан . Браво!!!

169

Ала_Бала

преди 9 години

ДПС подкупиха цяло *** село във Великотърновско с по 2 кокошки и 30 лв. Местан оше вечерта им благоиодари по телевизията!

168

DSK47

преди 9 години

Само така ще отвеем като плява не само недоразумения като Бареков, но и антибългарсото ръководство на ДПС. Като си свият парламентарното присъствие д

167

DSK47

преди 9 години

ДПС трябва много да е закъсало, щом токова явно и демонстративно флиртува с *** избиратели. Страх ги тресе отсега за местните избори. Вече започват предизборната кампания. Единственият отговор е да гласуваме поне толкова масово, както през 2009 година, че и повече. Заедно с местните избори да се състои и референдум за задължително гласуване. ... следва продължение

166

Ala_Bala

преди 9 години

Това е един човек, който каза истината. Това е човекът, който не лъже и да маже. Долу Агент Павел- Местан Мазния. Дръж се Москов, стотици хиляди сме зад теб и от дясно и от ляво. Долу мафията на ДПС-ДС, които са потисници на етническите турци в България и са ги яхнали като магарета!.

165

Гражданин

преди 9 години

А бре,Местане,оти не си седнеш най-сетне и не заработиш за благото на България,а само палиш фитили за тоя дето духа ?!Ти си този,който вече години наред натрапваш омраза между етносите у нас и това не ти прави чест!Крайно време е да се провери колко и какви лъжи е изрекъл самият Местан и да му се потърси сетка за това-стига се е изкарвал по-чист от седемтях рилски езера!И още - всяко негово изказване крие заплаха за демокрацията у нас! Докога тази измислена партия ще мъти политическия ни живот?!

164

о

преди 9 години

Тоя ми прилича на дявола, па незнам какво е тръгнал да говори

163

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 179Ти да не говориш за пъдаря от Правец. Оня смешния лакей и слуга на Москва, убиецът на собственния си народ. За това сега неговите деца и внуци притежават десетки милиони евро а ти ходиш без ***.Заради него сега България е в това дередже с ограбени фондове и 12 милиарда външен дълг.Човек може да съжелява "за доброто минало" но да се влюби в собственния си палач и да го тази и обича е не логично и нечовешки.Ти попадал ли си в Държавна сигурност през тези години?Който е бил т

162

Анонимен

преди 9 години

Опитът с "побългаряването на *** и помаци през 1960-те и 1970-те години дава увереност на Тодор Живков и обкръжението му, че ще се справи и със съпротивата на турците в страната срещу смяната на имената им и забраната за използване на родния им език не само на публични места. Ражда се планът за всеобщ "възстановителен" процес, който скоро е преименуван във "възродителен". В неговата "идеология" цинично е вградена идеята за някакво продължение на българското национално възраждане от 19-ти век, въпреки че идеологът му Васил Левски е мечтаел за "чиста и свята република, в която всички - бълга

161

sallaadin

преди 9 години

Бе то бива НАГЛОСТ бива, *** тия от Движението за Плява и Силаж, барабар с МЕСТАНЯ начело се оляха та самозабравиха, също кат *** и те си повярваха, че са нещо, и що? Щот бая българска *** ги ползва през годините да се присламчи до държавната копаня, и да плюска до насиране. *** останалите БЪЛГАРИ НЕ ВИ ОБИЧАТ Гусин МЕСТАН, щото напук на мизерията и недоимъка имат ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО.