46

анонимен

преди 9 години

великата френска революция три дни не могат да се справят с трима чернилкиако беше в българия разбирам но франция

45

777

преди 9 години

Ама чакайте, нали ние дискриминирахме *** и мюсюлманите?Като как франсетата хем ще ни четат конско, хем ще ни отнемат палмата на първенството по дикриминация. ***.И какъв е тоя престъпник: гонят го - пускат го, съдят го-пускат го, фащат го - пускат го ... докато застреля цяла редакция? И пак го жалят. Виждам от кого се учат нашите.

44

иван

преди 9 години

Бай ***! стига сте се правили на умни ..не сте ,вие сте просто едни дупедавци и предатели!!!Дори на Русия обърнахте гръб,как може да ви уважава някой и как вие сами себе си уважавате при това недостойно поведение и тръгнахте да правите анализи кой терорист и кои приятел! Авие на ясно ли сте че най големите терористи са именно страните които уж се борят против тях !Това са на първо място ИЗРАЕЛ,САЩ,АНГЛИЯ и за жалост вкараха и Франция в тази грозна игра ,която имаше огромен авторитет

43

Анонимен

преди 9 години

илищният комплекс, в който живееше Амеди Кулибали, представлява бетонен лабиринт - толкова плашещ, че лекарите отказват да ходят там на адреси, а служителите на пощенските служби отказват да носят колети и поща. По улиците на западналия квартал господстват наркодилъри и главорези на тийнейджърска възраст...***Da vi napomnia neshto?Прочети още на: dnes.bg/redakcia/2015/01/19/ot-kva

42

Кирил Д.

преди 9 години

Че в бугария всеки дом не е ли фабрика за *** и престъпници... най бързо изпростяващ народ сме, малко прах да има при другите и веднага колко сме най, па сме плъхове

41

Анонимен

преди 9 години

Малцинствата отдавна се оплакват, че името и цветът на кожата им пречат да си намерят на работа, както и на кариерното им развитиеДа бе да, цветът им пречел, а не че са тотално неграмотни и мързеливи.Един мъж има по няколко жени, нито една не работи, всяка има поне по 5-6 деца и всичките на социал- защо да си дава зор да работи чернилката?

40

Анонимен

преди 9 години

аз пък гледах репортажа по БНТ - е , какво да кажа, този квартал изглеждаше много добре,поне отвън- като нашите баровски квартали- хубави, поддържани блокове и околоблокови пространства.Като прибавим и факта, че *** и арабите ги мързи да учат и живеят от социални помощи/хич не малки, между другото/ и че там не смеят да стъпят нито лекари, нито полицаи, се налага извода, че са като нашите ***, само че заради религията- много по-агресивни и откачени.

39

UFSY

преди 9 години

като сееш ветрове, ще жънеш бури...Je suis Donbass...

38

Анонимен

преди 9 години

Със шутове по корабите и обратно у Африка

37

Гецата

преди 9 години

До Някой : Тия , и нашите може да ги интегрира само Чичо Адолф !!!

36

Гецата

преди 9 години

Да питам : Това ли беше светлото бъдеще на демокрацията ? Демокрация - за кого ? Като гледам света, демокрацията е създадена от и за престъпници, гангстери и прочие...И разбира се - налага се силово ! Много гнусотия и бацили се навъди, май верно трябва ДЕЗИНФЕКЦИЯ !

35

Прогноза

преди 9 години

Така както е описан квартала, много наподобява на нашите *** махали! И след време навсякъде ще изглежда така! Учуден съм от липсата на чувство за самосъхранение на западния свят, към който и ние се числим уж! Ако не се осъзнаем какъв голям автогол си вкарваме с тази толерантност, нищо добро не ни чака! Не знам дори дали не е късно вече!?

34

Анонимен

преди 9 години

До Анониментова ни чака и нас. Даже и без пришълци. Вече имаме поколение, израстващо на "социални" в семейството. Не учат, лесна плячка за мръсните бизнеси. Не е задължително да следват исляма. Ще ставаме свидетели и на радикален атеизъм. Може и да се окаже още по-лош

33

Анонимен

преди 9 години

Кво ви дреме нали сте шарли...

32

Анонимен

преди 9 години

Статията обяснява , че имигрантите от Афрканските колко или на Франция са дошли след войната , да строят Франция и за тях са направили многоетажни блокове през 60-те, днес приличаш ти на катакомби на престъпността , та и полицията минавала там предпазливо !?Но има и съвременни имигранти от войните в Ирак, Авганистан, Либия ??Те също са мюсолмани - тях какво ги правят на Запад ??? Налагат на България да ги приема !!Какво става с ГРАНИЦИТЕ ?

31

Анонимен

преди 9 години

А какво ще стане с арабите- имигранти , мюсолмани , джихадисти , терористи и какви ли не в София и България ??Такива не бяхме имали , с тях и тяхното поколение как ще се справим ? Плюс вече си имаме достатъчно местни ...

30

Анонимен

преди 9 години

До 55.Да очакваме същото от следващото поколение роми , родителите им днес ги раждат и живеят от социални , без да мислят за тяхното бъдещеx.. A бълг.правителства дават само социалните ??? Без да се запитат какво ще ги правят , и не се вземат мерки за детски до 3-то дете !

29

Анонимен

преди 9 години

Е ако е учил и завършил училище , не е толкова важно , какво е името му !Но кмета казва , че неговото име не е Мохамед ?Черните от Африка са Дошли във Франция след войната от бившите им колонии да работят ??? А младото поколение , родителите на които живеели от социални , днсе се занимават с лесен доход - наркотици , кражби , затвор ... И радикален ислям !И какво излиза , социалната среда те определя да станеш мюсолманин-убиец, защото си лесна плячка на имамите , да те превърнат в такова !

28

Някой

преди 9 години

А защо не ги интегрират, нали нас за това ни упрекват...!

27

Горубляне

преди 9 години

Внимателно прочетох статията. Позицията на автора, чини ми се, а някъде между защита на ислямистите и оправдание на кланетата над християни по "социални" мотиви - демек да избил е сума ти народ, но причината е не в него, а в "лошите", които не му давали работа, защото се казвал Мемед примерно!? Браво ултралиберални ислямолюбци! Естествено, че изповядащите бедуинската религия не са виновни! Все им е бил виновен някой и в Ню Йорк, и в Москва, и във Волгоград, и в Оклахома, и в Лондон, и в Париж!