41

партиен член

преди 9 години

Е там наистина ще ги уважават.Егати заблудените патки.

40

Хм...

преди 9 години

До 63 АнонименЩа пораснеш! :)))Жената е в основата на възпитанието на бъдещето поколение, бъдещето! В западният свят тя няма много време за това и най съществено и особенно значима дейност! Мъжът материално подсигурява семейството си! От 1 до 7 годишно възраст най съществените години на индивида !

39

Анонимен

преди 9 години

До славянинАми разбирам ги жените - в западното общество те са представяни и третирани като *** които поемат отвсякъде!-------------------- Проблема ти е, че не поемат от тебе, нали?

38

Анонимен

преди 9 години

GENATA E ZA RAZPLOD,A MAGETE SAZDAVAT BLAGATA.

37

Анонимен

преди 9 години

NE GELAIA DA ME DOKOSVAT GENI OT GERB

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 59Ивелине ти ли ве ?

35

Хм...

преди 9 години

До 55 АнонименОбикновенно в жените е заложено да стоят зад мъжете си, а не пред! - Зад всеки велик мъж имало велика жена! - на запад мъжете желаят да стават жени, а жените мъже, има и още няколко вида т.с връщат се към едноклетъчните! Докото тея ще обърнат посоката на дееволюцията /тренда на запад/ми се чини! -две напред, едно назад и пак напред!

34

бай уй

преди 9 години

До Илиян"бият те като куче,секс робиня"Така е, но все повече се убеждавам, че повечето жени от това разбират.

33

до 53

преди 9 години

Може би с това, че ще могат да получат образование, да си показват свободно лицата, да бъдат обслужени в заведение без да се налага мъж да им поръчва, да имат възможност да работят и да са независими, да няма риск да ги убият с камъни, ако изневерят и тн. Ако си мислиш, че в арабските държави всички тънат в богатство и разкош, които са разпределени по равно си в голяма грешка!

32

Хм...

преди 9 години

Ай!!!! А какво да станат във този войнствен и агресивен свят? Чалга певачки, Стриптизьорки и производни! Майки дет да си гледат и отглеждат сами децата? Или Архетипът - Атина Палада-жената воин?!?

31

eve1

преди 9 години

Въпросът трябва да се решава по0скоро философски а не военно.Какво по-добро предлага сега западната цивилизация за да привлече с идеите си мюсюлманите?Днес по медиите беше съобщено,че 1% от населението на земята притежава повече богатства от останалите 99%.Това ли е демокрацията и справедливостта с която да ги привлечем.

30

УСУЛСИКИДЖИЯТА

преди 9 години

Исляма е една мракобесническа религия! Но по простия факт че той не е просто религия а военна и агресивна доктрина, се радва на все по - голяма популярност! Разбира се номера минава при питекантропи и австралопитеци, населяващи Азия и Африка! Въпроса е че въпросните такива нямат място в Европа. И понеже са тук, резултатите не закъсняват и ще става все по страшно и зле!

29

Даола

преди 9 години

До сура 22 от коранаТези дни препрочитах сурите на Корана - бях позабравила колко много агресия блика от тях и колко често има подобни директни насъсквания срещу друговерците като в сура 22.

28

Даола

преди 9 години

Коя е онази майка, която иска невръстното й дете да държи Калашников?

27

Анонимен

преди 9 години

А междувременно в Турция "ония опити" продължават.

26

Анонимен

преди 9 години

А пък ние мислим обратното.

25

Наблюдател

преди 9 години

"Карат жените да си мислят, че само ислямът ги уважава" - Става "?" за всичко друго но не и за мислене.

24

Анонимен

преди 9 години

Щом са *** да се присъединяват, да видят какво е да си женена за радикал!

23

муспи

преди 9 години

Понеже мразят Запада, ще му излязат с един ориенталски тарикатлък. След като забременеят, ще довтасат в България и стабилизират на български пособия, - далеч по щедри от западните. Само в България може да усещат своето човешко достойнство, като се движат между местните като по богати, демек чужденци. Бялата раса иска да се отърве от заобиколилите я отвсякъде диваци? - Това е много просто - никакво общуване с тях и те сами ще се унищожат от нямане какво друго. Но белите са под еврейско робство!

22

Анонимен

преди 9 години

Хизбула показа зъби към Израел. Скоро пак ще се думкат