54

държ.служ.

преди 9 години

Според мен е необходимо да се направи цялостен подбор в администрацията и действително да се отсеят служителите, които притежават достатъчно качества за заеманата длъжност. Освен това, заплащане в размер на 400 лв си е абсолютна подигравка. Друг е въпросът, с какъв акъл стоя на тази работа. :-) Но има много мазохисти като мен!

53

държ.служ

преди 9 години

От 2 години съм държавен служител по заместване. Нетната ми заплатата е 400,00 лв. Имам бакалавърска и две магистърски степени. Взимам си работа за вкъщи, защото работният ден не ми е достатъчен. Изпълнявам всичко, което ми бъде възложено, дори и да не е част от моя ресор. Не съм връзкар. Свидетел съм на невероятния хаос, който цари в администрацията към настоящия момент. Пълно е с кадри на ДПС, като част от тях са неграмонти и кадри на ГЕРБ, останали от предния мандат, които също не блестят с к

52

Без очилата я виждам

преди 9 години

МНОГО ПОДЛА ЖЕНА Е,ЗЛИЯТ ГЕНИЙ НА ГЕРБАВИТЕ .Уж на втори план стои,но много проблеми може да направи на народа на България.

51

Анонимен

преди 9 години

Чиновниците са колкото армията, полицията и лекарите ВЗЕТИ ЗАЕДНО :-(

50

Анонимен

преди 9 години

Е,не сте прави да се съкращават чиновниците. Повечето от тях са чеда на наши хора,които не могат да си организират свой бизнес .На държавната ясла е най-сладко и без кахъри.Вали,гърми,има-няма работа,заплатичката и премийките сигурни.А за услуга всякаква и лев на ръка или услуга според бизнеса на молещия.Инкубатор за корупция.

49

турчин

преди 9 години

Некадърна администрация и чакаме развитие. 50% съкращения на администрациите, но реално. Всеки да си плаща осигуровки и здравни вноски. Да се отменят всякакви разрешителни лицензионни режими. Отнемане на свидетелство за управление при употреба на алкохол.

48

Анонимен

преди 9 години

Роднини на 1 човек се обадиха по тв и казаха, че Швеция с 2 милиона души население има 7 пъти по-малко общинска и държавна администрация от България.

47

чистача

преди 9 години

Тази набира точки за следващите избори. Плаши "администрацията" че ако не гласуват за герб, ще им отнеме държавната хранилка.

46

Дивака

преди 9 години

Време е чиновниците, полицаите, военните и държавните служители да се облагат с данъци и да си плащат здравните вноски. Да се махат винетките за колите, а де се увеличи пътния данък за всяка кола, дори и на министерствата. Заплатите на депутатите да са обвързани с минималната заплата за страната. Партийните субсидии да са 1 лв. Лекарствата за децата и пенсионерите да са безплатни. Да са възстанови смъртното наказание. На чиналова да се направи паметник с главата надолу. Така ще почне да се оправ

45

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НАВРЕМЕТО ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Е КАЗАЛ: ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СТАНЕ ЧИНОВНИЧЕСКА! Е ТЯ СТАНА, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СЕГА ИМА МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ И НЕ Е НЕОБХОДИМО ТОЛКОВА АДМИНИСТРАЦИЯ.

44

Икономист

преди 9 години

Г-жо Бъчварова, проверете всички назначени лица в администрациите на някои министерства по времето на Орешарски, които за 2 часа са вземали по 1000 лв., без да вършат никаква работа.

43

писар

преди 9 години

на таз бюрократична ясла намърдани декласирани роднини до шесто коляно на управляващите администрация ли му викатеха ха

42

kizim

преди 9 години

50 bulgari,ki /tr/roma se napavat i potyat vseki den ot 365 v godinata da spechelyat pari za sebe si, za semeistvata si i za vseki bg darjaven marzeliv e-slugitel (askerite, doktorite, medsestrite i djandarite ne sa vatre ) - oi, oi, oi Efropa, Efropa, oi Shengen - male lee i darjat li darjat zdravo varzan bg lev i zdravo zakovana bg rabotna zaplata 170 efro da ne potane efroto.

41

Анонимен

преди 9 години

Във връзка с предстоящите съкращения администрацията обявява търг за доставка на нови бюра и оборудване.

40

Условия

преди 9 години

Може полицията да се намали.При определени условия.Понеже голяма част от тях работят денонощно , на три смени , а това означава 5,8 души за едно работно място , пътищата са няколко.Всичко криминално проявено се поставя под режим ,образно казано със забрана да се движи в обществото.Построяват се затвори ,вдигат се наказанията и криминалната *** се вкарва зад решетките.Непосочвам числото на криминалната *** , защото е огромно.

39

Анонимен

преди 9 години

Абе, хора в 21 век сме, има Интернет, за какво са ми тия лели по гишетата?! Все едно не може да си подадеш документите онлайн и съответно онлайн да си ги получиш? Ама не, трябва да се редиш на опашки за да може някоя кисела лелка да ти вземе документите и задължително да те гледа на кръв, че и прекъсваш клюкаренето и пиенето на кафе.

38

Наблюдател

преди 9 години

Администрацията е "воденичния камък" на България!

37

Анонимен

преди 9 години

Спомня ли си някой колко души бяха в кметството на малък град по време на социализма. Аз си спомням - трима до четири. А сега не са под петдесет и никой не знае за какво е назначен.

36

TonyM

преди 9 години

Само в полицията, едни хрантутници, са 63 0000. В една Германия, която е с над 80 милиона население, полицаите им са 80 000. Същото у нас е и в останалите сектори. Чиновници, които години наред за 1 стотинка работа не са свършили. Добре е да се прочете Вазов и неговата книга Службогонци. Имаме армия от ненужни чиновници. Отделно и *** ***, на които плащаме за какво ли не. Тези *** си дават децата в домове, никой не ги осиновява. След няколко месеца си взимат *** като приемно семейство. Така до 3 бройки. До навършване на 16 годишна възраст. За всяко мингянката взима 740 к

35

Чиновническа Българи

преди 9 години

Не Република България, а Чиновническа България:Един път плащаме заплати на чинавниците, след тово им плащаме още един път за административна услуга.