10

Щерев

преди 9 години

До Фен на чиновницитеПрав сте! Не структурата, а нейните елементи натоварени с дейността я провалят. Много некомпетентност и простотия! Много злонамереност и меркантилност! Претоварен от голям брой чиновници и разходи държавен апарат! Докога???!!! Съкратете с две трети чиновниците! Заплатата им (бруто) да не е по - голяма от 3хМинималната (2хПенсията). Да плащат данък и осигуровки като всеки! Да носят наказателна отговорност равна на щетата, към държавата! Да служат на хората, а не обратното!

9

анонимен

преди 9 години

държавата не може да управлява сребърния фонд а ктб кой я разсипа да не едържавата и в двата случая алчността е в основата на всичко в българия

8

АНОНИМЕН

преди 9 години

НЕ ЧЕ ГО Е ИЗПУСНАЛА, ПРОСТО Е ИЗТОЧЕН ЗА МАГИСТРАЛИ!!!!

7

Абсурд

преди 9 години

Лъсна поредната некомпетентност от страна на управляващите. Как може да очакваме адекватни решения за належащи промени не само в пенсионната, но и в здравната система?

6

Анонимен

преди 9 години

Не държавата,а Симеон Дянковгениалният финансист, и Бойко Борисов ограбиха Сребърния фонд,както и Здравната каса.Нонсенс е да се говори,че държавата е направила това или онова.Има лицафизически,които по това време се изживяват като гениивсеки в своята област.

5

Фен на чиновниците

преди 9 години

Това е защото чиновниците смятат,че те са държавата и знаят,че няма да им се търсиникаква отговорност за действие или бездействие с власт.Назначен е"наш човек".Той е:-"некадърен пасивен"-нанася вреди от мързел,бездействие,пропуснати ползи,огромна заплата;-"некадърен активен"-плюс горното вреди от некомпетентна намеса;-"кадърен"-плюс горното вреди защото главно обслужва политико-олигархичния модел заограбване на държавата,работи не в неин,а в друг интерес;-случайно назначен-те са изключение

4

7

преди 9 години

До смях в залатаникой вече не вярва на еврогейската ви ***, а вас всеки ви знае че сте платени *** на ясла, дето сте готови и *** да си продадете за пари, па камо ли родината!колкото до руснаците - и 1000% да им се обезцени валутата, пак ще са много по-добре от *** ***!

3

7

преди 9 години

държавни фондове, частни фондове, здравна каса - общото между всички е, че крадат и с *** си!А аз съм задължен да им давам осигуровки??????? На крадци?Няма такава "държава"

2

zeus

преди 9 години

До смях в залатаНе искам да сме под ничие управление, искам независима държава и политици, които работят за хората. Май много се замечтах, няма да е в този свят!

1

zeus

преди 9 години

Извинете, каква държава, тук сме просто население на някаква територия под колониалното управление на САЩ и ЕС.