6

Freak

преди 9 години

Аз съм ги ползвал 2 пъти безплатно и съм много доволен :)

5

Анонимен

преди 9 години

Убер са пълни мошеници. Това е част от представянето им:"При средна заетост от 1,3 пасажера на кола, същият брой ежедневни превози биха могли да бъдат извършени със 175 000 коли, които да бъдат използвани по-ефективно. По този начин Uber може да подобри градската мобилност в София, както и да намали задръстванията и въздействието върху околната среда."И се чудя по какъв начин таксиметровата услуга намалява задръстванията. Автобуси, трамваи, метро - да, те определено намаляват трафика.

4

Анонимен

преди 9 години

Убера ще им разкаже игрта на нашите бакшиши! Човек да го е гнус да се качи в колите им. Винаги е мръсно, мирише на пот, бакшиша често е по анцунг и вътре свири чалгица. Гадост!

3

Анонимен

преди 9 години

Шарков кръв пикае...

2

Сто

преди 9 години

Uber са на далавера ако използвате услугата в НЕнатоварен час, ако хванете задръстване излиза доста доста солено. За справка тези 0.20 стотинки на минута за престой се отнасят за престоя ви в колата въобще, а не само когато тя е спряла :)

1

Анонимен

преди 9 години

ама то и сега може, просто трябва да си платят лицензионните такси и да се регистрират като такси компания в тези градове и работата заспива