14

реалист

преди 9 години

БСП нямат нищо общо с лявото! Те и затова изгубиха толкова избиратели! Не са леви, а и заигравката с ромската общност ги сваля още надолу...... Следващите избори ги виждам на 8-10%.......

13

Анонимен

преди 9 години

И кое друго ти е лявото???

12

аа

преди 9 години

Малко е иронично, че цялото това роене на уж монолитни партии всъщност започва още началото на буржоазния 20ти век :) (ако не и по-рано). Историците ще ме разберат.

11

БГ

преди 9 години

В Русия вчера В.Путин заклейми в реч комунизма като неуспяло средство да унищожи Русия. Там КП е извън властта отдавна. Както каза покойния Т.Живков сега е време за митингова демокрация. И колкото повече минава времето, толкова е по прав. Мислех, че това се отнася само за България, а пък то САЩ са една такава лозунгова демокрация. А всъщност са най-комунистическата държава в света или корпорация.

10

Анонимен

преди 9 години

Ами стойте си тогава при ДПС и ДПС2 (ПП Юруш)!!

9

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с тоя фарс. Нито вие сте леви, нито другите са десни. Всички до един сте продажни душици и ***. Правите само това, което са ви наредили чуждите посланици, секретари и прочие ***.

8

Анонимен

преди 9 години

Абе защо не вземете да се скриете някъде! Не разбрахте ли, че НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!

7

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Гадно и мазно отвсякъде -плебей.

6

Анонимен

преди 9 години

Но можете да поддържате фашистки режими, нали? И можете да слугувате на десни господари и да разпродавате и подарявате територията на десни и фашистки държави!Хайде на бунището заедно със Станишев, Първанов и останалите ***!

5

Анонимен

преди 9 години

Благодарим ви господа Станишев и Вигенин.Заради вас има шанс БКП да изчезне, с малко късмет, до едно десетилетие.Вие отрекохте от столетницата дори най-глупавите пенсионери с промити мозъци.Дори дядо ми ви намрази, а е бил виш функционер на скапаната ви партия.Браво, мизерници.Дано успеете докрай да затриете мафиотската си структура.

4

Анонимен

преди 9 години

Ама с турските ислямисти на Ахмед Доган можете нали.БКП винаги е била анти българска партия.От къде такава омраза към булгарския народ не знам.Комплекси ли някакви, робско милсене ли.Вече 70 години им ядем попарата на такива *****сти като този на снимката.

3

аз

преди 9 години

Само с ДПС ви отива да се коалирате

2

Анонимен

преди 9 години

Боже,Боже,*** си е тъпо та ако ще и 10 вишета да има!Комунист му кажи и не го ***.

1

Бакал Петко

преди 9 години

Ами що не броиш и твоите беди дето си нанесал и нанасяш на бсп и ние те търпим. Слушах и гледах едно предаване от комисията по външните въпроси и твоето изказване и гласуване с Янаки Стоилов. И двамата сте за изключване от БСП и вървете при Гоце.