225

681

преди 9 години

Тати каза, че ще ми купи колело ....ама друг път!

224

Утрешни новости

преди 9 години

Започнала е контраофанзива на Опълченците от Луганск до Мариупол, затова Укрите реват за помощ от Европа. На 20 януари, Десните ще организират нов Майдан, този път срещу Порошенко. Семействата на депутатите тапускат Украйна, тъй като армията е подчинена на Порошенко, а Полицията и Десен сектор - на Яценюк. Щатите не ка доволни от Порошенко, много мек бил. Възможни са кървави схватки между привържениците на Порошенко и Яценюк. Каква ще е истината - утре ще видим.

223

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Да, това с буркана с мед е супер смешно. Но след такъв инциден едва ли ще ми стане жал, когато украинците сринат някой квартал с такива добродушни "медари".

222

Анонимен

преди 9 години

До 358 ------ 34000 рубли са 523 лева при днешен курс 65 рубли за долар каде го измисли това 882 лева кутевче

221

оо

преди 9 години

Да това и ще стане когато Киев се върне в евразийския съюз .

220

Анонимен

преди 9 години

руснаците са гадни окупатори!

219

Анонимен

преди 9 години

Да..ама международните наблюдатели казват,че снаряда е летял от украинската страна.И че артилерията на опълченците е далеч от мястото на инцидента-на около 40 км.Това е записано в доклада,но не се дава гласност.....изводите си ги правете сами....

218

123

преди 9 години

До АнонименОправи си стъкмистиката че ставаш смешен: 34 000р. - 882.54лв. https://mataf.net/bg/currency/converter-RUB-BGN

217

Анонимен

преди 9 години

Порошенко- фашист и лицимер!!!!!!!!!!!!!

216

123

преди 9 години

До АнонименНещо ти е крива сметката, я пак провери! Отделно военнослужещите получават безплатно жилище, безплатен ЖД и градски транспорт, пенсионират се след 25г. служба а с 1 пенсия живеят като бохеми в цървулания. Пардон България...то същото де.

215

Анонимен

преди 9 години

Тоя пааа...Посиренко....той скоро ще изгуби Киев--седнал за Източна Украйна да мисли...свърши вече.Свирено е.

214

123

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Не си си написал домашното! От днес Грузия възстановява транспортните и търговски отношения с Русия. Водят се преговори за влизане в така ненавижданият Евроазийски съюз а Турция получи статут на привилигирован партньор. Сега за да не ти е съвсем криво като един истински Странджа *** и пийни от евтиното вкиснато вино с другите пишман хъшове.

213

123

преди 9 години

До защоА защо убиецът е опитал да бяга в Турция и от там в сащ? Може би защото е с протестантско вероизповедание?

212

123

преди 9 години

До Анонимен Ти от чобани наследници на измета на Европа, каторжници, сектанти и прочие престъпници друго очакваш ли?

211

очите на историята

преди 9 години

Интересно, кога ли ще направят филм за Киевският процес?

210

Стрелков

преди 9 години

според командира на Киборгите Купол летището го държат на половина другата част е пот контрол на руснаците в момента се бият за новият корпус държан от Батальон Спарта на Моторола и батальони Сомали има много ранени

209

Анонимен

преди 9 години

UKRAINZITE SA NAI-GLUPAVITE HORA NA SVETA,PO-GLUPAVI DORI OT BALGARITE

208

Анонимен

преди 9 години

До Анонименв Крим и те млъкнали

207

аа

преди 9 години

До до аа 338украинците и руснаците не са толкова различни и не трябва да са враждебни един към друг. Конфронтацията, омразата... това е проблемът тука. Какво толкова имате да делите? та вие говорите един и същи език горе-долу :/Трябва да се спре това и ако украинският/руският президент не го искат, не е лошо да се сменят тея люде, тази война е една глупост, и трябва да спре, ако трябва и с валутна девалвация и финансово руиниране и на ДВЕТЕ страни.

206

геополитик

преди 9 години

Русия дори да откъсне част от Украйна, ще получи много повече негативи, отколкото ползи. Цяла Източна Европа, която и без това никога не е харесвала Русия ще я изолира още повече и Путин ще затвори всички пътища към бившите съюзници на Москва. Путин реши да играе играта на САЩ, но реално в международната политика е сам. Китайците уж взеха подадената му ръка, ама може и да я отхапят. Ако санкциите към Русия продължат, може да видим нов Майдан.