355

Газов хъб

преди 9 години

Има един проблем с напъните.Някои като се напънат и се изпускат,но не газово замърсяване,а размазват едни работи и става голямо оцапване.Така че, който не може да се напъва,по-добре да не се насира.

354

razgradski pop

преди 9 години

кого трябва да опънем не можах да разбера...

353

za boiko

преди 9 години

Za boko tikvata specialno: edno ciganche spira do edin chovek I go pita dali obeshtavaneto e kato davaneto? A toi mu otgovoril che nee e kato davaneto. I cigancheto mu kazva,che mu obeshtava konq sus se karucata..... Tochno kato na Boiko obeshtaniqta!!!!

352

Анонимен

преди 9 години

Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов и предлагам Корман Исмаилова или Меглена Кунева .Трябваше да си направите сметката, когато се събирахте с тези гъзомийници. Да, класически минетчии. Особено Кунева-Пръмова цял живот е прекарала като активна във всяко обществено фелацио, което трябва да направи публично, за да е някъде там. При нея няма комунист, социалист, либерал или консерватор, тя с предихание ще си изкриви устата да обслужи, който трябва.

351

SILENCE

преди 9 години

Поредната тиквена отврат! Дали не се мъчи да осигури на фандупковица поредната тлъста лапачка!Гнус и отврат отвсякъде!

350

Анонимен

преди 9 години

e to sega pak e jena prezident

349

Анонимен

преди 9 години

Е и Фандъкова - само следи с поглед и маха с клепачи...

348

ognyanz

преди 9 години

На Бойко му трябва още една като Цецка Цачева. Много са послушни , правят и говорят само това, което им се нареди.

347

Nqkoj si

преди 9 години

Само внимателно с напъването... да не стане беля...

346

Анонимен

преди 9 години

Не е демагогия, а геноцид! Цял свят се тресе от две седмици, че след изборите в Гърция (след 6 дни), най-вероятно Гърция ще напусне еврозоната! Еврото загуби по някои твърди ставки 20%, а у нас ни дума ни стон,!А, да сга сме щели да влизаме в еврозоната! Разстрел за извършващите геноцид над българския етнос!

345

Видимо Доволен

преди 9 години

Пусни си мустак. Много ще ти ходи.

344

бля бляяяяяя

преди 9 години

"Да се напънем и да сложим жена за президент", ами че напънете се, ама гледайте да не се *** пак!

343

Фен на Атака

преди 9 години

Природата на дупедавеца Бойко е близка до тази на жените, затова и смята капацитета на жената и мъжа на президентският стол за равен. Мутра на визия, травестит по душа. Няма място в България както и тези които го подкрепят. Те и Бойко са едно цяло и това цяло е отровата за страната. Която пък е приток на големия поток на отровата в лицето на юдеьо-масоните от запада и тягната морална и духовна разруха заедно изкривената демокрация и гей-парадите.

342

Анонимен

преди 9 години

О, Боже, извади ми едно ребро и създай жена -президент

341

Анонимен

преди 9 години

Батко отдавна живее в света на милиардерите и на 7то небе заобиколен от сюрии *** и слагачи и стотици пазванти. Ако го питате кога за последно е ходил като нормален човек между хорицата които сега граби и лъже, спомена ще е изчезнал. Не помни защото е било много отдавна а и не го интересува. Толкова омраза има към него която се увеличава което го прави още по-параноичен. Отдавна е забравил, че има обикновени хора които му повярваха. Живее си тумбака и си мисли, че и другите живеят така.

340

Анонимен

преди 9 години

Напълно подкрепям предходните коментари, и все пак без всякакъв напън може да си изберем жена за президент, която при всички положения ще е по-голям мъж от сегашният ни президент!

339

АБЕ

преди 9 години

Дайте д а се напънем и да сложим ВЛЕН за Президент .Ако си запази сегашната риторика , ще им стопява лагерите Затов викаааааааам - ВОЛЕН - ПРЕЗИДЕНТ

338

Боче

преди 9 години

Не се напъвай, може да ти се изправи последната мозъчна гънка.

337

Анонимен

преди 9 години

Напъва се Батко...тихо...има констипация.

336

tester1

преди 9 години

"Когато взехме София, всичко беше приватизирано. София нямаше нито план, нито канализация".Ако това наистина е казано от Борисов, а не е опит за злепоставяне от страна на някой журналист възниква неотложен въпрос: Къде трябва да бъде приведен Борисов принудително? В килията за огромните му лъжи или в психиатрията защото е неизлечимо болен.