195

Анонимен

преди 9 години

Прочетох доста коментари на *** ***, написани под въздействие на твърди наркотици.

194

hello moto

преди 9 години

мдааа започна да става вече интетесно. Този път яко ще се сритат големите *** на бандеровците. Ама този път ще седна да гледам с пуканки дори щото след седмица ще се ритат и задниците в Киев. Баба меца този път ще хапи жестоко.

193

unkle Barak

преди 9 години

Je suis Donbass !!!Давайте братя опълченци, бийте майданяка по манерката и не му давайте да си поеме дъх. .!!!

192

бойко

преди 9 години

най-добрата защита на Донбас е контраатаката към Киев, до последния хохъл!!!!

191

Анонимен

преди 9 години

Мачкай фашето от гей-парада.Удряй го яко по тенекията,дето я има вместо глава!

190

жуко

преди 9 години

Опълченците вече са в настъпление и няма да има милост за фашагите!

189

Анонимен

преди 9 години

Абе, донецките морги са задръстени от опълченски лешове, па не знам...

188

аа

преди 9 години

е мъчат се местните про-руските юнаци (опълченци) да вземат каквото е останало от летището, за да може да им докарват боеприпаси, храна от русия. Но тази война е загубена. не въстана народа като в крим, мнозинството просто не искат да участват в това. и не е лошо путин и неговите авери да го разберат и приемат това. тази война свърши. Можеше да бъде блицкриг, но вместо това стана франция 1916та. не се получи.

187

Анонимен

преди 9 години

Киев-будущая СТОЛИЦА РОСИЯ.

186

Асен

преди 9 години

Нестерова, ти още ли си на работа? Журналисти като теб, са по друг начин, но толкова опасни колкото всеки терорист.Препоръчвам ти да започнеш да се занимаваш с хуманитарна дейност в Украйна или Близкия Изток, за да изкупиш греховете си пред човечеството.

185

Маркс

преди 9 години

Федерална държава бе предложението и на Крим и на другите източни региони. Русия също подкрепи това тяхно желание. Хунтата го отхвърли и прати бандерките след като ги въоръжи. Ако бяха федерализирали държавата щяха да лавират между Русия и запада и да са добре.

184

Маркс

преди 9 години

Ако Украйна се бореше за свободата си, освен от Явукович, тя трябваше да се освободи и от останалите си олигарси, а не да влиза в частните им армии и да унищожава наред руските украинци.

183

Анонимен

преди 9 години

Всеки си обича неговата си страна.Украйна за жалост само така явно можеше нда се освободи от комунизма на Янукович.Янукович е бивш мафиот и ръцете му са оцапани с кръв.Това го пише в руско-езичните сайтове.В кеайна сметка Украйна се бори за свободата си.И не си мислете, че само украинците убиват.Куршумите на руснаците също са истински.

182

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има мирно решение на въпроса.Украинците си обичат Украйна, руснаците Русия, но трябва да има и дръ=уг начин.Например създаване на федерация.

181

маилс

преди 9 години

Напротив ние имаме военни за пример,но 1 работа на всички национални предатели след 90 беше да сложим армията на колене,после подмениха хората с про западно настроени,после доидоха контингентите(лично на мене тия винаги са ми звучали като криминален ударен отряд-за което се извинявам)но все си мисля че не сме унищожили всичко,все още се намират хора с живец,все ощеИ съм убеден че ако наш контингент застане на буферната зона там воината ще свърши,просто няма как да е друго яче

180

Obama

преди 9 години

Да не се налага да пращаме нашите М1 Абрамс танкове че ще стане голямо мазало. Имаме ного останали от Ирак и Афганистан.

179

СЛАВА РОССИЯ

преди 9 години

Смачкайте прохамериканските фашисти !!!

178

маилс

преди 9 години

и чии го дирят нашите храбри военни в Авганистан,защо не са в буферна зона между 2 братски народа както ни се втълпява,кои по добре от нас би гарантирал мира в оня регион?????явно военните не са чак толкова храбри,не служат на държавата а на чужди интереси,но цоцат 10 заплати,усигуровки и преждевременно пенсиониране от моите данъциДокога бе братя???

177

маилс

преди 9 години

а за такива спорни райони се изпращат международни контингенти,та аз да питна защо за няколко журналисти обиждащи религията на милиони хора седигнаха шествия,но когато се избива цивилно население удобно се правим на разсеяниСЪД ЗА ВОЕННО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕЗАВИСИМО ПОД КОЕ ЗНАМЕ СЕ КРИЯТ-ТОВА СА УБИИЦИ,КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ НАМЕРИЛ ПОЛЕ ЗА БЕЗНАКАЗАНА ИЗЯВА

176

Анонимен

преди 9 години

До Марксако трябва да сме точни с Измайлтяните наемници на Хазарска служба и ТИТЛАТА Е КАН пройзнасялосе е КАНЪС стига с тези грешка хан