75

Българин

преди 9 години

"Проблемът с влаковете не е в броя им, а в разписанието, заяви Дончев"Този и от влакове започна да разбира. Явно е "специалист широк профил"(както повечето герберасти),но нищо конкретно не може.В правителството на Б.Б.е "тъпкано" с такива празнодумци.Няма да ги изброявам.Вие ги знаете.

74

tomi

преди 9 години

otkazwai se ot posta dorde e wreme, che posle naroda s kamani shte wi swali pak , eeei ,....ba debilite wi ....ba, kak moje nachelo na ministerskia suwet takawa tikwa da ima i da wurwim nagore , kak da stane gospoda....i pramova silov ministur , tragedia bratia...skoro shte izlezem s kamani po ulicite da si ometem tia prodajnici....

73

Анонимен

преди 9 години

Nomer 90 e absolutno prav! I az iskam da dopalnq oshte neshto! Da sprat da ni lajat s tezi evrofondove! Tova sa nashi pari,koite TE ograbiha!

72

експерт

преди 9 години

Ако можехте да направите реформи вече щяха да са факт!

71

Тръба

преди 9 години

За Тибетската железница чували ли сте?Влакът Маглев в Китай?ТЖВ Франция?Нашите защо миришат на ако? Защо не могат да вдигнат 100 км/ч? Защо са толкова стари, мръсни и надраскани? Защо руските мотриси (от 70-та година) в Русия са супер яки, а в българия са супер гнусни? Как може в цял свят това да е печеливш биснес освен тук?

70

а

преди 9 години

ъхъ, европомощите спират и викаме на умирачка. що за патриотизъм, що за здраво мислене?! Само малко като сведение - БГ 89'та година има по-висок стандарт от една чехия. за какво говорим...

69

Бягайте,

преди 9 години

тук ще правят " медицина " с медицински сестри !!!

68

Анонимен

преди 9 години

ми нии ли да я направим нали затова сме ви избрали.какво се обясняваш

67

БГ

преди 9 години

Ами правете ги реформите, иначе ще ви сменим за последно, и не само Вас. Излекувайте се от "комунистическата" зараза, че властта ви се полага по наследство. Ние сме една малка държава, за Европа е средна.

66

радар

преди 9 години

До АнонименПолитиците идват от Фашингтон.

65

ФЕС

преди 9 години

България - място, където да очакваме, дори и неочакваното! Страна на неограничените възможности, тук всеки може всичко, всеки знае всичко, особено физкултурници, пожарникари, охранители и криминално проявени лица са толкова талантливи, знаещи и можещи, че "управляват" страната.

64

Анонимен

преди 9 години

До анонименкой ще дойде нова бандитска върхушка какъвто е народа такива са политиците политиците не идват от марс

63

анонимен

преди 9 години

Томислав Дончев е абсальотно прав но след1и половина година те няма да са на власт.А нашите политици щом не са на власт започват да пльоят трзи които са на власт тях не ги интересува народа и държавата а само собствения келепир да крадят всичките ни сегашни политици сега са такива.Тази бандитска и крадлива върхушка трябва да бъде изметена.

62

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ винаги е зависела от някого първо Османската империя през царско време ГЕРМАНИЯ после Съветският Съюз сега ЕВРО СЪЮЗА малки хора малка държава

61

Анонимен

преди 9 години

Интересно преди как сме живяли толкова години без еврофондове. И къщи си направихме и децата си изучихме. И влакове имаше и нямаше СОТ-ове и охранители-милиционери търтеи.

60

Сп???нс

преди 9 години

Всеки път като си дойда у бг и се отчайвам - в София няма директен автобус от летището до автогарата и плащам 4 билетчета - В град като ВТ има няколко фирми за градски транспорт , и всяка си гледа интереса не се интересува да му е удобно на пътника. В моя град сме 200 хиляди и ела виж с 65 цента билетче какви автобуси , какво удобство, и с едно таксуване сменям линиите докато стигна за където съм тръгнал, ... така че да спират ?-парите поне да няма за крадене

59

Анонимен

преди 9 години

Леле ужас! Тоя си мисли, че и след година още ще управлява

58

Анонимен

преди 9 години

Те разговорите за пенсионната реформа още не са започнали - никой в обществото не чува дебати. Ако бяхме във Франиця всеки ден по телевизята щяхме да имаме политиц да излизат и да анализират, ама ние се крием. докато за здравеопазването и правосъдието всичик подкрепят Москов и Иванов защото обявиха план и действат по него без да се крият.

57

владетеля

преди 9 години

ЗАЩО ДОЙДОХТЕ НА ВЛАСТ,КАТО НЕ УМЕЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,НЕКАДЪРНИЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ!!!ВЪРВЕТЕ СИ!!!

56

пореден

преди 9 години

По добре да спрат ...всичко за теа евро пари ламти ..насадили по 100тина и нагоре декари със слънчоглед вземат парите а слънчогледа гние в полето а животновъдството ...фермерите имат нужда от 30 декара а лъжат че имат по 300 декара пасище иначе няма кинти ... в очите им акзват 80% за нас другото за теб ...европари ли ?@?! научиха ги да крадат и мамят за едни мързеливи евро пари ...