11

Анонимен

преди 9 години

Честито на всички именници!Бъдете здрави,щастливи и много успехи!

10

Анонимен

преди 9 години

Танасеее има ли пиенее бре да идвамее

9

Анонимен

преди 9 години

ее днес пак ще се напиеме яко ейй от коледа не сме истрезвали наравете нещо

8

Анонимен

преди 9 години

За съжаление Атанасовците които познавам не са готини хора, но нека всички празнуващи да са живи и здрави.

7

дедо Ташунко

преди 9 години

Поговорката е турска, а не българска. Госпожо Нестерева, няма да ви придиряме, днешните млади хора имат доста повърхностни знания за света. Владеят компютрите и програмират, но не могат да мислят. ЧИД на всички Атанасовци, не са много на брой. Имам двама приятели на име Наско, отлични стари момчета!

6

бай Тъпчо

преди 9 години

То бива да кажеш Танас гелди и яз гелди ама да беше като преди на краят януарски а не как е сега по средата нейде,то зимата и тогаз са чудеше дали да си оди пък сега ич си и не помисля ама айде да са живи и здрави сички Атанасовци и други техни производне и от здраве да са не отърват щото Атанас ша рече бесмъртен-ако и да не е ама то кой ли е...Днеска черна кокошка да заколят и раздадат на комший та и тех болест да не фаща пък градските дет кокошки немат може и мръзнало пиле от магазинат

5

Анонимен

преди 9 години

do 6-ti за к'ви кокичета ми говориш, бе? Говоря ти за преди 7-8 години зимата какви яки студове имаше януари месец където температурите не се покачваха над-10 гхрадуса и всичко бе в сняг поне метър в северна България.

4

...

преди 9 години

До Анонимен5Тогава кокичетата не цъфтяха както сега. Така че пак изоставаш от развитието на природата. Ти си ***

3

Анонимен

преди 9 години

3-ti ти ако февруари паднат температурите под нулата и зафучи сняг, к'во ще направиш? Ще отвориш всички прозорци на апартамента си за да се проветрява от свежият пролетен вятър миришещ на разцъфнали цветя и ще си казваш...еееех дойде пролетта?! Това че тази година е отново топла зима както и предната ли те наведе на тия мисли, бе? Ами ако беше преди няколко зими където декември и ЦЕЛИЯТ януари имаше по метър сняг в северна България и температурите през тия два месеца особено през януари бяха -10

2

лъжата

преди 9 години

Ами казва се ,че идва.А когато и дойде времето ,ще дойде.

1

...

преди 9 години

До Анонимен1Щом дойде Атанасовден, значи и пролетта идва. Това което си писал е вярно, да на 22 март идва, ама астрономическата пролет. Иначе затоплянето идва когато дойде Атанасовден. И още нещо. Кокичето също е предвестник на пролетта, в двора ми до ден два ще са цъфнали кокичетата. Наистина затоплянето идва. Ти си чакай астрономическата пролет и пали печката. Нищо че може навън да е + 20, ри пак пали печка щото чакаш 22 март. Хайде със здраве и днес Бай Танас да почерпи.