45

Анонимен

преди 9 години

Не ни завирайте повече този политически труп!

44

Още един идиот

преди 9 години

Въпросът е кой да лапка руски парици, а не защитата на бедните. Гоцко загуби руското благоволение и затова се опитва да се присламчи пак, но под крилото на Путин се намести и още една звезда - Волен, та там май започнаха да изгладняват. А иначе за бедните БСП се грижи, само когато им притрябват за някое протестче, като това в Горна Оряховица например. Абе все гнусни хора.

43

Анонимен

преди 9 години

Ако Гоце си беше подал на бсп-о нещо ДРУГО - дали и него щяха да го отрежат???!...ахаааа

42

български И Д И О Т

преди 9 години

Е*ати държавата щом агент ГОЦЕ и е бил 10 годинииии Президент!? Граовски ***....Каквото и да се каже за бсп и Гоце ....ще е малко....Няма по-гнусни влечуги от тяхната шайка крадливи ***....Трябва да изгният до живот в каушите.Повръща ми се от тях - само при споменаване на имената им...

41

vesko02

преди 9 години

Хем ръката изкуствена ,хем ножа на БСП е менте,така че пито платено.

40

БСПар

преди 9 години

"БСП отряза подадената от АБВ ръка"Чакайте малко бе г-да ***.Ние в БСП не сме касапи ,че да режим.Ние просто отблъскваме подадена ръка от всеки един предател.Първанов е такъв. Той не можа да се примири с факта ,че не го искахме за лидер и си направи партийка. Нека си командори ,нека си управлява ,но да остави БСП на спокойствие.Без него ще минем.

39

уф..

преди 9 години

СмЕх!..."А БСП представлява интересите на бедните хора." каза Миков!??????????????????????Като гледам, няма стар от БСП/БКП, чиито деца и внуци да не са при" мръсните капиталисти!??"' И що тъй? Защо не са в Русия, Китай, Сев. Корея?Изглежда "директивата' 1990 е била такава;"разпространявайте социдеята"... Тука така приказват, а си живуркат на Запад, САЩ,Австралия...Както казваше баба ми" като ги чуеш какво говорят, с г...а си да се смееш!'

38

Бакал Петко

преди 9 години

Първанов, стига си подавал тази твоя саката ръка.Освен Борисов друг аз не виждам вече да е поеме. Опитай с реформаторите или пък ония от ,,Луков марш,, Там ти е вече мястото,ама сам оставаш, защото тези около теб неколцина и те ще избягат скоро.Оставаш сам с козите от Сирищник и надувай ***.на воля- ако нямаш, вземи този на Бареков, защото и на него вече не му е нужен ,той също остана без стадо.

37

Анонимен

преди 9 години

Гоце иска да гепи ръководството на Позитано, ама Мишо не е балама.

36

иван

преди 9 години

До sofetoне са като боко постоянно сърдити на някой, особено на матряла, който не гласува за него

35

Анонимен

преди 9 години

Гоце е един от хората които помогна България да е на дъното

34

Анонимен

преди 9 години

Еййй събръхме се найй после а наздраве

33

до 28

преди 9 години

Още един заблуден офчи мозък! Абе глупчо, социализъмЪ ни заби в 9-та глуха, изостанахме от останалите държави със 100 години! Какви заводи бълнуваш, всичките с остаряло демодирано оборудване, но бяха построени да задоволяват СССР, а нас ни тровеха, плащаха на работниците никакви пари! А преди да дойде скапания комунизъм БГ беше 7-*** в Европа по брутен вътр. продукт, със златно покритие на лева! Заради соца сега сме най-бедните в Европа и заради грабливите социалисти, сега капиталисти!

32

Анонимен

преди 9 години

Мале каква картинка само от снимката...ужас! Разберете, че не ви искаме във властта!!

31

Анонимен

преди 9 години

Гоце е предател и доносник,а освен това е първа дружка на мутрата Борисов, с когото заедно очистиха Мишо Бирата и жена му, за да не се разкрие чудовищна корупция.А приятелството му с Лукойлския олигарх Златев е върха на срастването на политика, икономика и мафиотски интереси.Никакви коалиции с абв, първанов да си стои заедно с мутрите на борисов и нека се подиграват с пионката му министър калфин

30

681

преди 9 години

Гоце, гоце жалък си като изоставена и прекарана к.***!Предателите у продажниците никой не ги харесва- живуркай си с боко пък докъдето издържите.

29

sofeto

преди 9 години

Комуняците обидени на всички и всичко, затова решили от тук нататък да живеят с орлите!

28

Инверсия

преди 9 години

Политиците , Капитала , Профсъюзите.Това са трите файтона на капиталистическата система.Всички те са десни , защото системата е дясна.Искали БСП по високи заплати , по добри условия за труд.Как го искат.Чрез минималната заплата , при които оцеляването е невъзможно .Това е мимикрия на лявото , а съпротивата на дясното , пък показва че дясното е толкова аморално , че даже за дясно неможе да се говори.А и къде е лявото и дясното , когато собствеността е преобладаващо офшорна , анонимна ,олигархична , а икономиката сива и черна.Разтягане на локуми е темата за лявото и дясното.

27

стар комунист

преди 9 години

в момента вижданията на членовете на бсп за бъдещето на държаната и партията се разминават с тези на ръководството на тази партия.Бсп сега за съжаление е партия съсъ затихващи функции защото няма в ръководството си умни хора няма изградени лидери а само крадци и лъжци заинтересовани за собственото си обогатяване(станишев гергов гущеров и всички бивши и настоящи депутати)Закривайте тази имитация на лява партия и оставете хората да създадат нова СИЛНА ЛЯВА ПАРТИЯ!

26

Doko

преди 9 години

28/ Има турски сериали, защото бай *** не е създал никакви през последните години. А пък то у него и една култура. Превърта се всичко стойностно останало от комунистическо.