19

пипи

преди 9 години

Kазах ГОЦЕ и пуснах сифона...нно лай*ното остана отгоре отново...Сигурно канала е задръстен,като сте пускали сифона....

18

Анонимен

преди 9 години

Писа се много xитър и се коалира с ГЕРП. Сега като затъна до гуша в л...а, реши да дадеш заден. Късно е, мале, за китка

17

професор

преди 9 години

За здравето на агент Гоце и АБВ пийте квот щете!!!:))))

16

13

преди 9 години

ГОЦЕ е истински ***...изкара ТРИПЕРА на крак!

15

Иво Калпазанов

преди 9 години

Oт AБВ никога не сте се цепили от БСП.Само го изиграхте пред обществото и пред недоволните избиратели на бсп -то за да ги завърнете елегантно при партията майка.Това "подаване на ръка" го очаквахме отдавна!!!

14

А М И Г О

преди 9 години

Името БКП 'изчезна"и...стана БСП(със същите червени михлюзи...Името БСП "изчезВа"....и става А Б В(със същите червени ***" НО НАРОДА ГО ВИЖДА ТОВАЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ ИСКАТ ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА И ДА ОГРАБВАТ НАРОДЕЦА! Червени терористи!

13

Анонимен

преди 9 години

Този ком.соц.*** е Капо де тути Капи! Гоце триперлиев!

12

Анонимен

преди 9 години

Кажи му агент Гоце ...и...пусни сифона!Тоя червен *** - се събуди "демократ" и прекръсти бсп/бкп на АБВ/бкп...Партията на ДС-арите...

11

Ай

преди 9 години

До тайгатаТи май отдавна си се загубил в тайгата.Как ли се чувстваше горкичкия под масата бранейки се от народната любов преди година на "Раковски".

10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименААааааааааа не съм съгласна с теб къде забрави АГЕНТ-БУДА

9

Анонимен

преди 9 години

В тази коалиция се събра престъпния свят, главните командири, даже не се и притеснявате толкова е загубен българина вече. Кой от двама ви приключи Мишо-Бирата или двамката. Агентите на ДС които слушат полковниците си от ДС- Гоцев и Доган

8

Анонимен

преди 9 години

Поредното внедрено име на "бившата" БКП = бсп+АБВ+дпс+вмро+атака

7

Анонимен

преди 9 години

То ако не бяха тези традиционни слоеве на БСП-ти щеше да гледаш Президенството през крив макарон!И не са само пенсионери и инвалиди.Тебе те подкрепиха тогава работници,служители,хора занимаващи се със земеделие,бивши военни и т.н.Но-сега повечето истински съжаляват!Включително и аз,който галасувах само за първия ти м-т.Ще дойде време и всички, дето се киприте там от централата ви ще се отречете от социализма.Отдавнашна мечта ви е социалдемокрацията.Но с такива радетели-ще е пародия!

6

Анонимен

преди 9 години

АБВ - партииката на мутрите от дс,кгб! Червени ***!

5

Ай

преди 9 години

ВИЖТЕ КОЛКО НИ Е СПОКОЙНО КОГАТО БСП Мълчи.

4

Анонимен

преди 9 години

Първанка действай все така.Скоро БСП няма да я има.

3

Първанов, играй си

преди 9 години

игричките с приятеля си Боко, не се занимавай с БСП. Изхвърлиха те, на *** ти е мястото. А за назначенията не се хаби да отричаш - България не е много голяма, всичко се знае. Д а започна ли да ти изреждам новоназначените от групичката ти дърти крадци и мошенници?

2

иво калпазанов

преди 9 години

Вие от абв никога не сте се цепили от бсп.Само го изиграйте пред обществото и пред недоволните избиратели на бсп -то за да ги завърнете елегантно при партията майка.Това "подаване на ръка" го очаквахме отдавна!!!

1

БСПар

преди 9 години

"Първанов: Подаваме ръка към БСП, лявото трябва да е силно"Първанов,ти си човекът който на два пъти се опита да унищожиш БСП ,но за радост не можа . Ти освен да кроиш интриги до сега нищо друго не си показал ,за това стой си там в АБВ и ходи от време на време да целуваш ръка на Б.Б. за някой пост на твоите лакеи.Не ни провокирай!