225

Анонимен

преди 9 години

До някой,Искам да си заминават веднага !

224

Някой

преди 9 години

До 400 - Тая "***" ако си замине от Черноморието и не се върне Вие по черноморието, ще умирате и виете от глад, та чудо ще стане... аман от ограничени .То ако онези прасенца в Парламента и онази карикатура в Президентството продължат курса, който са поели, точно така ще стане и ще Ви видя аз тогава, как ще Ви покрият загубите, "западните туристи ". Айде със здраве .

223

Анонимен

преди 9 години

Интересно е да наблюдаваш ушанките. При тях всичко е във бъдеще време. Много е интересно също да наблюдаваш *** кремълско ченге където примката е вече около врата му ...

222

Да живее Просия !

преди 9 години

Да живее Просия !

221

Анонимен

преди 9 години

Удоволствие е да се наблюдава разпада на бензиностанцията, 70 години крадоха от нас :)

220

Moskva

преди 9 години

xora toy nay golyamo moshenik i kradec,povervate,sega stanal dobar demokrat

219

турчин

преди 9 години

Историята се повтаря. Навремето бяха Хитлер и Сталин. Сега отново Юдо-масоно-нацистите с чучелото Обама - чернокож уж "президент" докато по улиците полицаите стрелят на месо по чернокожите срещу Русия.Да видим ще има ли втори "Сталинград".

218

Анонимен

преди 9 години

идиотизъмсоросоидите низанимават с глупости докато народа умира о гладтова не ни е проблем на нас - путин след 10 годинидокъде докараха българина - да мо пробутват всякаква помия и той да гълтасоросоидите са по-опасни и от чумата- където ги писнат изчезват реда и държавитегледайте сега колко минусчета ще тракнат дежурните *** ***

217

стой си там

преди 9 години

До поздрави от ОлбаниНа България и върви -винаги се освобождава от ненужните и отровни елементи като ги изхвърля в другите страни

216

Анонимен

преди 9 години

Аз предричам че $-а до 2г. ще се срине а от САЩ ще бъде на дъното на океана. И тогава оцелелите ще идват в България да мият чинии и да чистят къщи. Предрекох :-)

215

42

преди 9 години

ЕХ, МЕЧТИ, МЕЧТИ! НЕ ЗНАМ ЗА ПУТИН АМА ТАЯ РАЗЮЗДАНА СВОБОДИЯ И ЛИБЕРАЛИЗЪМ ТРЯБВА ДА СИ ОТИДАТ, ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕ РАЗУМА И СВЕТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СКОРО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ Е ОБРЕЧЕН НА ХАОС.

214

Анонимен

преди 9 години

Ходо е изверг и изчадие на ада,

213

Анонимен

преди 9 години

До десет години ще станем ислямска държава, сега ни слагат бежанците и това е.

212

ох

преди 9 години

До соросте те ако гладуват дето БВП на човек им е двойно от нашето и на половината от ЕС държавите да ти е.а и европейския живот

211

Еврач

преди 9 години

Кой накара швейцаруъците да се откажат от подръжката на еврото? Не Меокел и истина мацуната, да види ко ста от понеделник.

210

Ванго

преди 9 години

И тоя май ще се спъне във ваната и ще вземе да се удави.

209

Бригадир с каскет

преди 9 години

Москва слезам не верить Москва не вярва на сълзиАз предричам, че най-много до десет месеца предателят Ходорковски ще умре след убождане с чадър, чаша ободряващ чай с полоний или друго активно мероприятие на другарите от Лубянка (където е щаб-квартирата на ФСБ, в миналото ВЧК - ГПУ - НКВД - КГБ).

208

Анонимен

преди 9 години

Леле каква защита на олигарха Ходорковски. Преди години така защитавахте и олигарха Берозьовски докато той реши да се върне в Русия . Е вярно малко го самоубиха ама какво да се прави риск на професията . Англичаните криха цяла седмица за смъртта му пък и то само самоубийство бе доста странно. Та нищо чудно и с Ходорковски да стане така .То и двамата са евреи .

207

Анонимен

преди 9 години

Дъртата фашага Путинчо и година няма да изкара. Руският народ не е толкова *** че да търпи един комплексар да го управлява.

206

54

преди 9 години

ХОДОРКОВСКИ ВЕДНЪЖ ИСКАШЕ ДА ИГРАЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, НО ПУТИН ГО ГЕПИ ЧЕ ФИНАНСИРА КАМПАНИЯТА СИ С КРАДЕНИ ПАРИ И НЕ Е ПЛАТИЛ ДАНЪК. СЕГА ГО ПУСНА И ПАК НАДИГА ГЛАВА И ИСКА ДА СЕ ЗАИГРАВА ПОЛИТИЧЕСКИ. ЩО, БЕ ИСКАШ ДА СИ СЛАГАШ КОРОНА НА ГЛАВАТА,, НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ПУТИН ЩЕ ПРАТИ ДА ТЕ ПРИБЕРАТ НАПРАВО В ТЮРМА ОТНОВО. ЩО НЕ СИ ХАРЧИШ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ В ЧУЖБИНА И ДА СЕ КЛАНИШ НА ПУТИН ЧЕ НЕ ТЕ ОБЕЗКОСТИ ФИНАНСОВО И ФИЗИЧЕСКИ. ***. ЕЙ ЗАТОВА ТАКИФА ЧУКАНИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЩАТ В ГУЛАГ.