14

Анонимен

преди 9 години

Влизането в Еврозоната означава стабилност и от там по-добри условия за инвестиране. Ама как щели да скочат цените тройно и да дойде някой от Запад да ни ограби или зароби- това са приказки на ***.

13

erdberry

преди 9 години

potavastoto evro se darji za zdravata daska na bg lef.ako Goranof ste iska evroto samichko da pluva v bg bez lefa - togava 7 evro za 1 bg lef - ok.

12

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

При предишното правителство, Дянков направи всичко възможно да въведе Еврото в България, но олигарсите му го казаха в прав текст: "Т-ц-ц".

11

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Ще изчезнат и различните такси и комисионни при обмяна на левове в евро и обратното. На "Ченч-бюрата" и мошенниците "магураджии" ще им секне далаверата. Накратко, ползите от въвеждането на еврото са много.

10

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Хайде стига глупости с това "ЩЕ СЕ ПОВИШАТ ЦЕНИТЕ". Цените се повишат ако има кой да купува на тези цени. Левът в момента е като "Троянско конче" за българската икономика. Колкото по-бързо се освободим от левчетата, толкова по-добре за обикновените хората и толкова по-зле за нашите и чужди мафиоти олигарси.

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Нито една голяма фирма у нас не капитализира печалбата си в левове, а в чужда валута, тъй като няма интерес да увеличава левовата наличност. Левът, поставен в това унизително положение е направо вреден за икономиката ни. Изходът е само един, максимално бързо въвеждане на еврото, докато не сме се обезкървили съвсем.

8

Дърт Ром

преди 9 години

То и за НАТО имаше кун-сен-сунс (някъде).И за Евруту-на-съ-ю-зъ имаше кун-сен-сунс (някъде).И другаря Живков и него с кун-сен-сунс (някъде) го свалиха (добре, че поне един от ония *** го отстреляха).Та думам, че по-добре не стана... за мнозината от народа... за една дузина мекерета да, но това ли е целта?!?! Нация от чалгари, дрогари и ***. С евро-то маймунското ни розово (четирибуквена дума) ще лъсне още по-жестоко.Първо народен съд, а после всичко останало!

7

Анонимен

преди 9 години

Швейцарски франк е по-изгодно, еврото пада.

6

ФЕЛИКС

преди 9 години

ВРЕМЕ Е ДА ДОИДЕМ В СОФИЯ И ДА ВИ ОТРЕЖЕМ КВИТАНЦИИТЕ

5

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТА НАЛИ ТОВА ЦЕЛЯТ ОТНОВО ДА ПРИБЕРАТ ПАРИЧКИТЕ НА БЪЛГАРИНА. КАКВИ ЩЕ БЪДАТ ЦЕНИТЕ 1:2 А ЗАПЛАТИТЕ КАКВИ ЩЕ БЪДАТ 1:1. ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ОТ ТАЗИ НЯМА. ТА ЕС Е НА КРАЧКА ДА СЕ РАЗПАДНЕ А НИЕ ЩЕ СМЕНЯМЕ НАЦИОНАЛНАТА СИ ВАЛУТА. НЕ ВИЖДАТ ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИНА ЕДВАМ ПРЕЖИВЯВА СЕГА А С ЕВРОТО Е МЪРТЪВ. ПО-ГОЛЯМО БЕЗУМИЕ ОТ ТОВА НЯМА. ДОЙДОХА ОНИЯ ДВАМАТА И ВЕДНАГА НАРЕДИХА И НИЕ ОВЧИЦИТЕ БЪРЗАМЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ, ЗА ДА НИ ЗАКОПАЯТ НАЦЯЛО.АБЕ ТИЯ ГОРЕ ЗОМБИТА ЛИ СА. ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ.

4

Анонимен

преди 9 години

Не!

3

Наблюдател

преди 9 години

Баламосват хората, зад коeто стоят определени интереси. Дори в Германия се вдигнаха цените при въвеждането на Еврото! На много места направо двойно, просто бяха сменили само буквата.

2

Анонимен

преди 9 години

Какво става с това евро вече 1долар е почти 1,70?

1

въпрос

преди 9 години

Защо като се преминава към евро и се получава моментно увелечение на цените?Не разбирам каква е логиката? Какъв е проблемът просто всичко да се раздели на две?