238

rasate

преди 9 години

До ИВАН:Бетанкур са маша в ръцете на Родшилд.Едмон Родшилд:До 2030 година да няма такава държава България.

237

форца

преди 9 години

Рогозин

236

Анонимен

преди 9 години

Комунистите в СССР,забраняваха религията и разбиваха с огромни гюлета кубетата на църквите.Путин е възпитаник на КГБи не евъзможно,да е израсъл като дълбоко вярващ,за какъвто се представя сега.Руснацит "дълбоко нараниха чувствата на вярващите" и в Чечня,където избиха стотици хиляди чеченци,които бяха против режима на Кремъл.Рамазан Кадиров е човек на Москва,а Русия,която извършва терористични акции в Украйна,подкрепя терористите от Хамаз и ИДИЛ,срещу запада.

235

Анонимен

преди 9 години

Къде беше член 282 от Наказателния кодекс на Русия,когато властите избиваха чеченци?

234

ИВАН

преди 9 години

Живея и работя в париж и мога да ви кажа само едно ,тази красива държава от доста време се ръководи от евреи !Всичките закони които приема или променя са единственно в интерес на тази група богати и алчни евреи!Всичко е единствено по вина на евреите които финансират разпада на западното общество,обезличаването на французите като народ и култура ! Настоящият перзидент е една маруионетка в ръцете на семейство Бетанкур и сие ,които всъщност ръководят Франция от както Саркози дойде на власт !!

233

aaa

преди 9 години

Свободата не е свободия,не може всеки да плямпа каквото му скимне.

232

петър

преди 9 години

Рамзан кадиров, палач на чеченския народ и пръв подгъзурник на путин ходи с 500 човека охрана и трепери за живота си всяка минута.Но чеченските патриоти ще видят сметката на този предател, в най-скоро време.

231

граф Орлов

преди 9 години

До 42 (309)Че императрица Екатерина направи правилния избор като стана православна,забрани масонските ложи, стана защинтица на православните в Османската империя и всъщност бе рускиня по дух се вижда от това с което Господ я надари- ОГРОМНА по територия империя на три континента, най-дълъг период на управление и титлата "Велика".

230

шамил

преди 9 години

До АнонименДо 311 ***, пише се мюсюлмани а не мюсулмани!

229

група Шарли-тани

преди 9 години

До Анонимен 314Това е най-интересното как за 3 дена "НАМЕРИХА" пари да направят от 40 хил. тираж цели 5 000 000 бр.тираж. Само преди няколко дена едва продаваха по 25 хил. бр. и нямаха пари за заплати ???

228

тя

преди 9 години

Тези карикатуристи си намериха "майстора".

227

Анонимен

преди 9 години

Шарли ли сте !?!?Защото някои от труповете на колегите си са вече милионери !!!!!

226

тя

преди 9 години

Ако това издание не беше западно щяха да го оплюят, но нали е френско ,"цивилизования "свят го защити.

225

тя

преди 9 години

Ходорковски е *** зове към провокация!

224

Анонимен

преди 9 години

На гея Ходорковски дните му са преброени, щом Кадиров го е обявил за враг на всички мюсулмани.

223

тя

преди 9 години

Много вярно , всичко "мара втасала" та се стигна до тези никому ненужни карикатури.

222

42

преди 9 години

ИМПЕРАТРИЦИТЕ ЕЛИСАВЕТА И ЕКАТЕРИНА СА ОБИЧАЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД И ДОРИ СА КАЗВАЛИ, ЧЕ ДУХЪТ НА РУСНАЦИТЕ Е НЕЩО МОГЪЩО И ВЕЛИЧАВО. И ДВЕТЕ ДОРИ СА ПРЕЗИРАЛИ ПРОИЗХОДА СИ ПО ЛИЧНИ И ДРУГИ ПРИЧИНИ, КАКТО И ЗАРАДИ ОПИТИТЕ НА ПРУСКИТЕ ВЛАДЕТЕЛИ ДА КОНТРОЛИРАТ РУСИЯ. ИМПЕРАТОР ФРИДРИХ ГУБИ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ.

221

Анонимен

преди 9 години

Половин свобода не е свобода.Тези смелчаци никога не са критикували *** и евреите.Техен колега позволил си лек намек срещу евреите е бил уволнен.Сега трупат милиони върху труповете на колегите си.

220

Росатом Ебдо

преди 9 години

От статията разбираме, че и в Русия имало храбри Шарлита, но ги било страх от автоцензурата.Както се казва "Я не трус но ..я боюс..."

219

До Крокодила Гена

преди 9 години

Абе, за добро или зло БГ не е Русия, ама както е тръгнало до 20г. може да се превърне в Турцияи много се съмнявам, че този път Русия ще се вдигне да ни освободи за втори път.