18

Анонимен

преди 9 години

на ТЕЛК да се явяват само хора които са пролежали в болниците и са с доказани заболявания , а не за всеки дет го боли коляното и50% Както и да спрат клиничните пътеки за физиотерапия на които се записват всички членове на пенсионерския клуб и кмета на селото ги води , да се прехвърлят тези рехабилитации за хората с парализи за децата с церебрална парализа -да не е само 7 дни годишно .

17

ммм

преди 9 години

До възмутенаАбсолютно вярно е вашето мнение по въпроса!

16

Москов наред ли е ?

преди 9 години

Този партиен парашутист с блясък в очите Петър Москов няма никаква представа от здравеопазване и напълно ще разсипе системата. В ТЕЛК работят тесни специалисти и разбират от тази специфична материя. Освен това е много по-трудно да се подкупи цяла комисия, отколкото един лекар, както предлага лицето Москов. Как един лекар ще решава да дава инвалидни пенсии? Това е безумие! Ами ако е приятел на пациента съвсем лесно ще му даде инвалидна пенсия. Корупцията ще нарасне десетки пъти. Що за ненормалщина е това? Москов явно напълно се е побъркал и няма представа какви простотии предлага. Като не разби

15

Анонимен

преди 9 години

Направо закривайте държавата

14

гражданин

преди 9 години

една паразитна служба по малко прав е министъра

13

Анонимен

преди 9 години

Стига бе взимате хляба на един мафиоти и го давате на други мафиоти. Защо изобщо не го закриете поредното законно недоразумение за точене на пари....

12

Анонимен

преди 9 години

kvi nervi imate da komentirate FALIRALA DARJAVA

11

Анонимен

преди 9 години

Срамота за България,от 3,5 половина година ме ми изплатиха пенсията все ме омотават. Ако се жалва в Страсбург пада авторитета на страната и кой виновен кой ме храни.

10

Анонимен

преди 9 години

До vesko02Gluposti govorish - ne nie zalizjihme na tjah, a te si napraviha savsm tselenasocheno prevrata, za da razgrabjat ogromnoto sazdadeno ot bulgarite bogatstvo. Sega tezi banditi veche 25 godini pravjat demokratsija (zatova e demokraDija) i ni uchat na paOzaOrna ikonolmika. A nie bleem. Ba-a-a, ba-a-a, ba-a-a...

9

Анонимен

преди 9 години

Ами закривайте то както е тръгнало само закривате дори и държавата след време-нищо добро не правите!

8

акуд

преди 9 години

срещо 500 лв. в пазарджик ромите стават инвалиди

7

Анонимен

преди 9 години

У наше село има 400 фалшиви телкове и получават фалшиви пенсии, отчитат се на "докторите" по 350 лв. всяка година!Милионери станаха тия доктори?!*** в махалата всички са епилептици и астматици.Цял живот си работил, осигурявал си се и накрая получаваш 180-200 лв пенсия.Фалшивите телкове никога не са работили и получават наготово пенсии по 350-400 лв, и то само срещу 350 лв на година за "доктора"?!Докторите даже си имат агенти, които им набират клиенти.Егати и държавата?!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

само и единствено в България се издават инвалидни решения за пенсионери на по 80, 90 и над 100 години?! Ако се издават такива решения трябва да бъдат само на работещи хора в до пенсионна възраст, другото си е направо лудница, човекът станал на 100 г., а близките го носят с носилка в ТЕЛК да му определят група инвалидност за да вземат пари от социалните! За това в България има над 1 милион инвалиди и на Запад ни се смеят, че сме били страната на инвалидите! Тая лудница повтарям трябва да свърши!

5

възмутена

преди 9 години

Издават се много фалшиви ТЕЛК-ови решения, срещу връзки и пари под масата. И същите тези хора с фалшиви документи за намалена работоспособност в същото време работят и получават едновременно и заплата, и пенсия за инвалидност. А истинските инвалиди - кой без крак, кой с други сериозни заболявания трябва да доказват очевидното си състояние.

4

vesko02

преди 9 години

Преди много години болшинството българи решихме да преработим съветския сателит България в цивилизована просперираща страна.Забравихме да дадем шанс на умните интелигентни хора и заложихме на комсомолци и партиици да правят преход и да водят нацията напред.То се оказа че вървим назад.

3

Hiter

преди 9 години

Е ак осе закрията рипляните на кой ще плащат да ги изкарват луди и да им дават по 500 лева помощи и надбавки.

2

Анонимен

преди 9 години

Изкоренете корупцията.

1

Анонимен

преди 9 години

По-високи заплати и по-ниска безработица ще намалят желаещите за ТЕЛК.