34

П. Пенев

преди 9 години

Искам да бъда богат,,,,и да се возя в най-скъпият пасат,,,,но нашите нямат хитър занаят,,,,и затова не живеят в палат,,,,а аз си оставам беден и брадат,,,,залапал сланина и домат,,,,,завиждащ и умиращ от яд,,,към хората водещи в този *** свят,,,,

33

голата истина

преди 9 години

За да бъдеш богат : 1. Трябва да носиш кипа. 2. Трябва да празнуваш ханука. 3. Цензура

32

Анонимен

преди 9 години

Не не искам да съм следващата ционистка ***, *** на ЦРУ и Мосад. Не искам да ми подарят бизнес за милиарди за да шпионирам хората и да изпълнявам нарежданията на някакви ***.

31

Анонимен

преди 9 години

Za da si kato Zuckerberg,parvo trqbva da si evrein! zA NEEVREI E MNOGO TRUDNO!

30

Анонимен

преди 9 години

Прави са - да си марионетка на ЦРУ не е лека работа!

29

Трудовакъ

преди 9 години

Има изобретения, включително близки до технологична революция, чиито автори не могат да бъдат публично оповестени по ред съображения. Тогава някои правителства прибягват не само до т.н. "назначени капиталисти", които в наши условия са ни до болка познати, но и до т.н. "назначени изобретатели", иновационни внедрители и ред подобни. Ако не беше съветското разузнаване, изобретеното от нациста Вернер фон Браун тихомълком щеше да бъде "прехвърлено" на някой млад US технически гений. Но не стана...

28

Трудовакъ

преди 9 години

Аз съм последния човек, който би отрекъл качествата на Бил Гейтс, Стив Балмър, Стив Джобс (бог да го прости), Сергей Брин и стотици други като тях. Но за да успеят те по този начин, който всички виждаме, това няма как да се случи без подкрепата на "рицарите на плаща и кинжала". Няма как да се случи, без достъп до специални технологии (НАСА, дори не е теоретично невъзможно и от НЛО), с които САЩ са се сдобили по не съвсем законни начини. Така съответното ноу - хау (леко доработено) се легализира.

27

tamada

преди 9 години

До АнонименАбе, пичове вие представа колко е голям Интернет? Vimeo беше направен преди YouTube пък още си работи. Veoh, DailyMotion, Vevo, UpStream... пълно е със сайтове подобни на YouTube, даже и в България. Vbox7 да не би да е затворил?

26

мерзавец

преди 9 години

Колко хора ги намерих от тоя фейс колко пароли разбих. Ако четат агенти на ДС готов съм да сутруднича. 100 лв на разбит профил.

25

Анонимен

преди 9 години

DA POVIARVASH V CUDESA NE E UTOPIA

24

знайко

преди 9 години

днес!като победи некой староста и смъра,да ми пишете.ще го запомня щото тия дето ми ги фалите са много,ине мога да ги запомня с нищо.

23

Оооо не!

преди 9 години

Всичко в статията е ок... Сега, това кой бил евреин, кой бил масон, кой бил гущер, кой бил агент не ме вълнува толкова много, колкото това, че Зукърбърг е представен едва ли не като "бог". Facebook e най - безсмисленото нещо, пръкнало се на тоя свят след Mc Donald's. Все си мисля, че трябва да обръщаме внимание на НАИСТИНА сериозните иновации, защото те изграждат света около нас, а СОЦ мрежите са просто безсмислен пълнеж на време.Успех на всички!:)

22

Александър

преди 9 години

До хехПо-съгласен не съм бил

21

хех

преди 9 години

е така е друго си е да краднеш личните данни на 2к студента от местния университет и да им направиш "соц мрежичка". Хаха. Но принципът е същият - пари не се правят с труд (всеки може да направи копие на ФБ), а с връзки, от къде иначе ще дръпнеш тея първоначални данни ;) за да се кикстартира сайта ти.

20

м

преди 9 години

много е интересно следното нещо - трябва да взимаме съвети от човек, който няма подобни постижения. демек от кого черпим пример? журналистче...

19

Анонимен

преди 9 години

Най-тъпата статия. Даже по едно време започнах да я чета по диагонали през редовете, понеже подобна тъпотия скоро не бях чел.

18

НЕ

преди 9 години

НЕ ИСКАМ ! НО искам да живея нормално да си получавам заплатата на време, да ходя на море на кино, на театър от време на време да не се налага да тегля заеми и да се пенсионирам някогаи да не преча на децата си с присъствието ми, е толкова много ли искам ?!

17

без име

преди 9 години

До БългаринСега когато е милиардер и е постигнал всичко, което иска и си има куп хора които въртят бизнеса вместо него и той го раздава полека, не значи че преди да стигне до тук не си е скъсал *** от работа и не е минал през много трудности. Разсъждавай малко! ;)

16

до 26-30

преди 9 години

Нека позная-вие по цял ден си пиете биричката в кварталната кръчма,зле сте защото не сте евреи и ЦРУ не стои зад гърба ви.В същото време младеж от латинска америка прави страхотни 3д продукти и ги качва ю тюб.Забелязан е от голяма американска филмова компания и получава предложение за милионен договор....Айде наздраве!

15

Анонимен

преди 9 години

Софтуерния Балон ще се спука ..