94

И сега накъде?

преди 9 години

Причините за сегашното положение са много: гузна съвест на западните държави за колониалното подтисничество и жестокости, които са вършели миналите векове, "умната" идея на техните политици да внесат евтина работна ръка и така да си осигурят бърз икономически растеж, непростима липса на познаване на историята, религиите и културните различия между ислямския и християнския свят, безкрайна самоувереност и безпардонност от една страна и пренебрегване на тревожните сигнали за заплаха от друга.

93

Анонимен

преди 9 години

До 116казвате: Това са крайно лицемерни нации.За да бъдеш лицемерен трябва да си богат и силен. Лицемерието не е за босяци. Не само са лицемерни богатите европейци, те са отвратени от отвратени от бедните навлеци и в ужас, че трябва да отделят трохи от трапезите си за тях. Всичко, което върви по европейски програми в крайна сметка се връща в банките и джобовете на най-богатите. Но това няма да спаси Европа. Новите вандали и новото преселение на народите идват неумолимо.

92

Анонимен

преди 9 години

Два въпроса: Защо мюсюлманите не емигрират до богатите ислямски държави със същата религия и мироглед, а пренаселват Европа? И защо западните общества се нахвърлят с такова настървение срещу емигрантите от бившите социалистически страни, а охотно приемат / поне досега/ необразовани, многодетни, натоварващи социалната система емигранти от Азия и Африка? Смятаха, че по-лесно ще се справят с тях ли? Видя се!

91

да

преди 9 години

Факт е, че по време на турския геноцид над българския народ, същата тази Европа мълчеше, и даваше пари на Османската империя. Съвсем съзнателно ни държаха икономически недоразвити, за да продават стоките си на султана /специално Англия и Франция - най-големите кредитори на Османската империя/. Това са крайно лицемерни нации...

90

scott

преди 9 години

До соваевалла на глоБализацията. Фанеш самолена и опа - на джихат у берлин. А не кат у средните векове - колиш и бесиш на балканите и нема отзвук.

89

Александъp

преди 9 години

Накрая не САЩ а Русия ще спасява Европа.

88

хех

преди 9 години

е това се очакваше... но да не си помислите, че това е масово? истински десните (скинхедове и доста промити мозъци) са много назад в ранглистата. В германия даже не са и в ранглистата и няма и да влязат, колкото и това да му се иска на путин (и ко).

87

!

преди 9 години

Когато Златна зора в Гърция се обяви против беконтролната имиграция кой ги обяви за"неонацисти"?Ако не знаеш това ходи научи и тогава се изкажи.

86

,

преди 9 години

Тук е добре да се разбере,че голяма част от т.нар. десница даже не съзнава,че корена на проблема им не са мюсулманите,които чрез закони прокарани не от мюсулманите се пуснаха безконтролно в Европа с цел размиване на християнството и използването им като карта за ционистките пъклени планове.https://youtube/watch?v=MFE0qAiofMQ

85

Анонимен

преди 9 години

Най-после Европа разбра,че интеграция между християни и мюсюлмани не може да има! Последните не желаят да приемат европейския начин на живот!Това се вижда от турци,живеещи от 50 години в Германия или родени там,си остават турци, нямащи нищо общо с германците!Да не говоря с много по-изостаналите афганистанци,сирийци и др.!

84

Анонимен

преди 9 години

Като си в Европа прави като европейците - ще бъдеш християнин или атеист, ще ядеш свинско, ще пиеш алкохол и т.н.На който не му харесва - шапката и откъдето е дошъл.

83

НРБ

преди 9 години

Европа е пренаселена!Спиране влизането на талибаните в ЕС.

82

сова

преди 9 години

-----ограничаване на емигрантите от източна Европа към богатите страни. И какво излиза че България се превръща в гето за емигранти.Че те затова ни приеха в ЕС за да сме външна граница и да пазим богатите да не им се разваля рахатлъка.

81

Анонимен

преди 9 години

нямам нищо против ако русия стане нормална демократична държава която да уважава правата на по малките християнски държави

80

Анонимен

преди 9 години

От доста време насам се повдига въпросът за имигрантите от Централна и Източна Европа и ограничаването на свободното им придвижване към по-богатите страни от ЕС. В настоящата ситуация подобни ограничения изглеждат далеч по-вероятни за приемане и прилагане.Европа е на път да издигне нови стени....ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА. НЕМОЖЕ *** И ОВЦА ДА БЪДАТ В ЕДИН ОБОР. КАТО КАЗВАМ ОВЦА И *** ИМАМ ПРЕДВИД ЧЕ СВИНЕТЕ СА В ЗАПАДНА А ОВЦЕТЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА.

79

102

преди 9 години

времето което визираш беше с по големи опасности за християнската цивилизация от червените ***. първо ще довършим руския имперски бяс и после ислямските неадерталци

78

Анонимен

преди 9 години

никога до сега ислямския свят не е бил по слаб, никога до сега християнската цивилизация не е имала такова огромно превъзходство във военно икономическо технологично превъзходство. въпроса е колко ще продължи нашето търпение

77

98

преди 9 години

нищо,никога не е късно. арабската цивилизация е пред смърт. разрухата и провала е във всяка арабска държава. решиме ли да ги довършим е въпрос на дни

76

Писна ми

преди 9 години

Писна ми да наливам в чуторите на *** ***: тъпата религия е в основата на всичко. Групичка хитреци, възвеличани от простаците като ПАПА, ХОДЖА, ИМАМ и така нататък се възползват от простотията на глупаците и ги таковат яката, по всички дупки. А религиозните фанатици, били те християнски, ислямски и други избиват невинни хора. В името на техния бог.

75

Анонимен

преди 9 години

трябва да има реципрочност,как така саудитска арабия ще има джамии във всеки град по света където имат посолство а едновременно с това да не разрешават построяването и на една християнска църква в саудитска арабия