10

прав си

преди 9 години

do 11Да, някога СССР е изнасял жито и петрол за Германия, но накрая тя все пак го нападна внезапно без обявяване на война. СССР-Германия(Третия райх)=Русия-Америка.

9

do 6

преди 9 години

Не смесвай политиката с бизнеса! Две коренно различни неща са. Две държави може да имат въоръжен конфликт и въпреки това фирми да внасят или изнасят стоки. Дори през втората световна го е имало.

8

dsa

преди 9 години

До Анониментова се изтърка вече

7

Анонимен

преди 9 години

Да видим на кой от двамата жена му ще го зарадва с бебе след като се върнат.

6

Хиерограмат Тзадкиел

преди 9 години

Отлична новина, сега само да излязат нови поколения ракети да свалят цената на килограм до ниска орбита, и ще стане интересно!

5

иван иванов

преди 9 години

Човечеството никога няяма да напусне земята и няма да прави бази на Луната,на Марс.Справка-ЕВАНГЕЛИЕ на Юда.

4

че те

преди 9 години

Русия и САЩ помежду си не се конфронтират,нито сега,нито когато и да е било.Ето ,днес има съобщение,че Русия ще продаде 60 ракетни двигателя РД-181-60 броя на стойност 1 000 000 000 долара за нуждите на САЩ.

3

Жул

преди 9 години

До Иван: По-правилно е да се напише "за да тръгне човечеството към космосоа не трябва да има ...". Ако го нямаше това желание за надмощие на една нация над друга нация и кой ще стане по-богат за сметка на другия до сега човечествтото щеше да е много по-напред.

2

Анонимен

преди 9 години

Не беше нужно да ни информирате, че ще летят със "Союз" )))))

1

Иван

преди 9 години

Бъдещето на човечеството е в космоса и космическата колонизация.Но преди да се предприемат кой знае какви крачки в тази насока е задължително да решим проблемите си тук на земята.Да спрем да тровим нашия свят с паразитен и деструктивен живот в много аспекти - икономически,духовни,политически,религиозни - взаимоотношения между хората като цяло.Ако човечеството тръгне към космоса вече не трябва да има САЩ,Русия и Китай - трябва да има просто "човек".