127

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябват чужди инвестиции ***, то и сега има чуждестранни хипермаркети и компании в които работиш по 10 часа за 360 лв....трябва българското производство да се развива.

126

Анонимен

преди 9 години

Хора по беди от това не можем да станем ,тъй че квото и да правят няма страшно....от какво ви е страх?В момента средна заплата е 250 евро при еднаква цена на живота както е на запад.

125

Боце

преди 9 години

Влезем ли в ЕЦ той ще се разпадне !

124

AD

преди 9 години

RABOTQ V ISPANIA I OT ISPANCI ZNAM ,4E KOGATO SA SMENILI TEHNITE PESETI S EVRO VSI4KO E STANALO MNOGO SKAPO .NE SI PRAVETE ILUZII ,4E TOVA E DOBRE .

123

Анонимен

преди 9 години

Литва свиква с еврото: цените вече растат

122

ДО КОМЕНТАР 165

преди 9 години

Алооо ти от кое лоби си,а? Жалък си нещастнико! Истината е съвсем друга, ЕС в момента е ядрото на една загниваща стара Европа, трепереща от джихадисти и стремяща се да запази намаляващото си благосъстояние. Европа ,нямаща нищо общо с близкото си минало! А Запада, след като ни съсипа всичко, сега няма да ни даде НИЩО.Защото беше богат Запада, но политиците западни изсмукваха ресурсите на по-бедните страни на безценица. Така че ние да му мислим българи, за нас остава несигурното бъдеще!

121

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите, не разбирам защо правителството се напъва да направи от *** с червени тикви европейци ?! Абе хора, оставете тази *** в ръцете на Турция и Русия и им гледайте сеира после !

120

БГ

преди 9 години

Ако хзнаете още какво се подготвя....... Младите, защо спите. Не ви ли е мила ЍБългария и вашите родители и деца. За се оставяме да ни мамят, лъжат, крадат, убиват. Имаме ли смелост и достойнство. Силата е в нас а не в тях. Ето пример, веднага се отказаха да спират влаковете, като разбраха, че ще има национални стачки, Правят неща без да ги обмислят. Тогава дайте ние да помислиме как да се оправят нещата,.

119

БГ лев

преди 9 години

С откраднатите пари от КТБ си купиха евро по 2 лв , и после ти ще си го купиш по 3 или 4 лв. Ето за това е ставало въпрос.

118

Анонимен

преди 9 години

само ЕС да не каже 10 дни преди съдбовния ден -нов курс лева /евро 3:1

117

Българин от Германия

преди 9 години

Никой да не се заблуждава, ще стане както стана в Германия: Цените на основни хранителни продукти, цените в ресторантите, цените на услугите - ремонти, инсталации, разни майстори, много бързо се повишиха и стигнаха отнощение 1:1 спрямо DM. Огромната част от народа тук копнее за добрите стари времена със силна Дойче Марк.

116

Анонимен

преди 9 години

за 25 години великите американски експерти снесоха тонове *** от типа - нарежете си заводите за скрап, унищожете селското стопанство, закривайте училища и болници и така докато българите намаляха с цели 3 милиона от 9млн на 6млн. И сега забележете - поредния главозамайващ съвет - за да бъдете енергийно независими от Русия си купувайте същия руски газ, но от Турция!! Свят да ти се завие от подобни твърдения. За средностатистическия българин обаче това звучи правдоподобно и логично.

115

Анонимен

преди 9 години

Управляващи ли? Не, ***!

114

Анонимен

преди 9 години

Всичката Мара втасала. Сега едни още по-богати, а другите още ама съвсем бедни. За хлебарите например 1 евро за хляб пак ще е малко...и на другите като тях. Не се занимавайте с глупости,ами намаляйте цените, че бендзиня стана 1 и 50....И билетите също ... Щото ако тръгне нагоре жална ни майка...пък може и на вас...

113

Анонимен

преди 9 години

Ох ще трябва да се емигрира видяло се е...

112

ARHANGEL

преди 9 години

Да влезем в еврозоната сега е същото като да си купиш фабрика на 09.0п9.1944 :)

111

чуй

преди 9 години

тоз герберски *** и калинка може да ни вкара в нов кръг на обедняване! Цените на всичко се вдигат след приемане на еврото до поне средноевропейски и освен тово се закръглят нагоре!!! Дори да имаш пари на влог всичко зе обезценява! напр у гръчко като минаха на евро беше 50%!

110

Долу Герб

преди 9 години

Това правителство ще ни затрие то не бяха заеми то не са валутни манипулации, всеки запознат с валутните пазари видя какво се случи с еврото спрямо швейжарския франк а и спрямо други валути еврото се срвива тази валута след 5г ще в историята.

109

petrov

преди 9 години

Бях в Германия преди и след въвеждането на еврото. Цените бяха много повече вдигнати от 1 към 2. Казаха ми, че същото се е случило и в Австрия. Според мен ако мислиат з а хората политиците трябвз да отлагат коклкото може повече въвеждането на еврото.

108

spyke

преди 9 години

"Освен това ще отпадне пресмятането на валутния риск, а това ще доведе и до увеличение на чуждестранните инвестиции." ??Къв си ***!Нали сме във валутен борд няма риск спрямо еврото Всички гербери са ***!