31

фифи

преди 6 години

До ssУтре франка ще бъде на 1.20 ! Споко!...

30

фифи

преди 6 години

До АнонименСпоко! Сега Швейцария ще свали франка до ниво 1.2, както си беше едно време и ще си върне с излишък изгубените от поскъпването му 40 млрд. $ ...

29

фифи

преди 6 години

До до 11Високите заплати ги дават за свършена работа, а не за IQ115!! Драги ми Смехурко...

28

фифи

преди 6 години

До АнонименАко играеш на борсата с 1000000 е много вероятно така да загубиш, че от утре да си клошар и да ровиш по кофите за ***!!! Форекса е игра за наивници! Днес може да спечелиш, но утре може и да загубиш всичко!! От гледна точка на математиката, това са нулеви игри! Почваш от нула, някой ти дава някакви пари, с които да започнеш играта. Печелиш - губиш, печелиш - губиш, докато един ден изгубваш всичко и свършваш пак там, от където си започнал играта! Тоест от нулата...

27

фифи

преди 6 години

До ХахахахахаДа, ама сега швейцарския франк ще се срине окончателно!!!И ще стане най-евтината валута!! Така швейцарските стоки много по-лесно ще се продават на международния пазар и швейцарците само ще спечелят от това!! А тия, които сглупят да купуват швейцарски франкове само ще загубят от това, и то мнооого яко!!...

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонименаде надей да лъжеш толко де. Ние трейдърите не пасем тртева като вас ит спецялистите.

25

BG Finanz Expert

преди 9 години

Трябва и ние да "отвържим" курса на лева спрямо еврото.Българската Народна Банка да скочи от валутния борд за да сринем и ние еврото и защитим българската икономика от сериозни щети.

24

Хахахахаха

преди 9 години

До ФранкНе знам какви са били тези специалисти, ама на ЦБ на Швейцария и трябваха брутални усилия на моменти за да държи ограничението. Франки исторически предимно е бил валута убежище и е имал силни позиции. За това е създадена Швейцария и за това е уважаван неутралитета и, там парите са на сигурно и съответно валутата им традиционно си поддържа силни позиции. Имайки предвид ушафа в ЕС и еврозоната напоследък е много трудно да поевтинее франка, но ще има много спекулации, та хайде на тотото.

23

Хахаххааха

преди 9 години

Дали съпругата и на новия им гуверньор на централната банка се е заиграла с форекса при 500:1 марджин, както направи тази на предишния, като обявиха мерките и изкара няколко десетки милиона за минути.

22

Анонимен

преди 9 години

Швейцария загуби 40 милиарда долата от поскъпването на франка през 2012-2013 г. и затова закова курса.

21

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАХаха, леле бацета кво стана. А чакаха рублата.в статията се говори за валути, а не за тоалетна хартия

20

ss

преди 9 години

франка е 1.90 вече, оня ден беше на 1.60 , статията е .....

19

Продължение До 11

преди 9 години

По-точно не са мързеливи, защото на тях им работи мозъка. Ама работи колкото за 200 работяги.

18

До 11

преди 9 години

Умните хора са мързеливи, защото си правят сметката и умеят да си планират добре нещата.Глупаците само реват колко им е зле и как другите им падат ей така отгоре парите, пък те се бъхтят и нищо не вземат.То си има една поговорка: От работа се става гърбат, не богат.

17

Анонимен

преди 9 години

Ako evroto pada imotnia pazar moje da se oslusha za uspehi

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9 Ako kupuvash evro napravi go di sredata na Fevruari zashtoto nachaloto na Mart shte se vdigne otnovo i nachaloto na April shte si struva da go prodadesh. Predi veligden i evro i dolar shte skochat nagore.

15

Един Българин

преди 9 години

До 12За съжаление има недалновидни компании, които не преизчисляват с 10 до 30% заплатите. Това разбира се ги лишава от мозъчен потенциал и да бъдат сред водачите в сектора. Това е първа стъпка към губене на нови договори или сключването им при много по-лоши условия. Затваряйки "спиралата" най-често се налага затваряне на фирмата :). Предприемачите да му мислят, а не да реват колко била лоша средата в България и как не можело да се прави бизнес.

14

Анонимен

преди 9 години

Evropto padna na vsiakade. Evroto nemoje da se vdigne pone za sega. No ako padne borda v Balgaria togava e losho. Otnovo glad i inflacia

13

до 11

преди 9 години

Е, разбира се, драги ми смехурко, всеки в тази държава, който взима 3-4-5000лв. месечно не става за абсолютно нищо и е много мързелив. Та това е факт! Нищо, че е учил години за тези пари и има IQ 115+. Те затова една след друга отварят ИТ компания след ИТ компания офиси у нас. Че тук таме сигурно има мързеливи, има, спор няма. Но такива глупости да говориш е срамота.

12

ноби

преди 9 години

До Анонимен 11ми той мързела е движеща сила на прогреса. Алчността, завистта, страха и т.н. също