138

Фил

преди 4 години

Това че не ни няма дори в тези списъци, е съмнително и възмутително. На запад арогантността им стига дотам че за тях балканите, освен Византия, са исторически черна дупка, Австралия някаква. Руските популярни писания не отиват по далеч - за тях най-стара държава е.... Сан Марино.

137

rustam

преди 9 години

за европа ще има а а а един куравв не наплюнчен

136

Анонимен

преди 9 години

Освен това още се доставят тръби за Южен поток на наша територия. Просто трябва да мине малко време, за да се реши проблема без да има страна с накърнен престиж. Не случайно обвиниха нас, нищо че след като натиска от посещенията от САЩ и ЕС не сработи и се огънахме чак като ЕС почна да ни реже средствата с голямата балтия и имаше опасност за бюджета ни и не само. Ние и Румънците сме директен вход в ЕС, без посредници, няма как да е Турция.

135

Анонимен

преди 9 години

Това си е блъф отвсякъде. Какви други пазари през Турция, на къде? Азербайджан имат предостатъчно газ и изнасят, арабските държави също, освен за ЕС и за Турция няма за къде другаде да ходи суровината. Газопровод през Турция в този си вид най- вероятно няма да има, щ есе върнат към Южен поток, след като приключат със заплахите, но може този път да ни заобиколи. Нито Русия нито ЕС имат изгода тръбата да цепи през Турция. Това означава мюсюлманска държава да контролира и проходите и транзита.

134

Анонимен

преди 9 години

parvo dumnaa karikaturistiteposle sha podkarat karatiste (edin ve4e utrewpaha u filibeto)sled teh kranistiteposle kultoristiekratunEstite i teka natatika i teka natatikaoba4e tova iako drpvane ot juznia potok mirise na svinski 4erva. ruskata cena e pretovarena s nadcenki ot posrednici...e te tia, posrednicite, parvi ste po4nat da streliat

133

Анонимен

преди 9 години

mirise na voinane se li useste li be?industrializirana EU ne ste moje da raboti i drugi strani ste zavladeiat EUskite pazari.i te ti ia voinata

132

Защо ли ?

преди 9 години

И рекъл е на времето Захари Стоянов, чист човек, поборник български и родолюбец: Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!

131

Анонимен

преди 9 години

Май днес са дръпнали шалтера.

130

Анонимен

преди 9 години

Гръбнака на мечока ще се строши колкото и да реве НА ВСИЧКИ им е писнало от Мечешки услуги

129

Анонимен

преди 9 години

Мръсната канализация не е като да няма органичен отпадак и от там метан събирай уши Просто не е ефективно

128

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен339 в чист вит може но я намокри колбите и дали ще изкараш нещо друго освен СМРАТ хм

127

555

преди 9 години

Започвайте да строите тръбопроводи сега за да не закъстеете!(Милер)

126

Анонимен

преди 9 години

Фалиращата всеки момент Русия върти такива гадни номера на Свободния свят, в частност - ЕС, че тия не могат да му смогнат на темпото.Сега пък щяла да спира транзита през братска Украйна! Хайде пак гнусен номер! И за какво - заради едни 3 млрд транзитни такси джоба на Байдън!И други номера играе - изкупува си акциите на Газпром на тънки цени. Хайде да фалира вече, че американските шистови компании не издържат вече....и "Поевтиняващият петрол удря печалбите на компаниите в S&P 500"

125

Анонимен

преди 9 години

Метанът няма мирис. Смърди сероводорода.Но аз питах какво точно се получава като се смеси сероводорд с метан. п.п.Бе като се изливат толкова метанови отпадъци що не си ги събираме, ами внасяме метан? М?Май наистина с включили Интернет в лудниците.

124

Анонимен

преди 9 години

Метана и сероводорода в Черно Море са от един и същи източник - Мъртва органична маса - газови балони избиват от време на време при земетресения най често СМЪРДИ лошо и ТОВА Е а ако знаеш колко метанови отпадаци се изливат на ден Ще ти падне червения фес

123

до 136

преди 9 години

Те и руснаците имат рецепта за справяне с бухенвалдски европейци. Обикновено става с танков и с червено знаме на некой райхстаг. Е, може и на айфелова кула, на бял дом и на подобни постройки в по-съвременен вариант. Ако не вярваш, питай Хитлер или Наполеон.

122

n

преди 9 години

В съвременния свят купувачът с пълни джобове е цар във всяка търговия.Руснаците още живеят със спомена за мизерния си социализъм,където стоки нямаше, всичко беше дефицитно и за най-елементарни неща се чакаше на грандиозни опашки.Щели да спрат доставките на газ за Европа,ако европейците не изпълняват заповедите на корумпираните руски евреи.И ще го продават на марсианците,а не на най-богатия пазар в света ЕС.Да не говорим,че европейците имат ноу хау за справяне с алчни евреи,например в Бухенва

121

до 133

преди 9 години

Винаги съм знаела, че американската образователна система за нищо не става. Пич от кой самолетоносач пишеш?

120

до 132

преди 9 години

На официалните данни от Газпром, все пак Силата на Сибир вече се реализира. Газпром отказаха на Китай да взема заем за построяването на газопровода. За пореден път ще напиша: Четете и малко от истинските източници, не само от политкоректните медии.

119

Анонимен

преди 9 години

До до 131 ами СМРАТ да немислиш че няма и Метан в Черно Море