5

777

преди 9 години

Оказа се че тя не беше българка, мисля че бе украинка или рускиня незнам. Тази жена излъчваше такава топлота, женственост бе невероятна. Докато повечето българки са наконтени, накичени като коледни елхи, но нямат това което имаше тази жена. Българките може да са по нежни като жени, по емоционално открити, мисля че това им липсва на българките. И това се отразява и на връзките, никой не иска жена до себе си който е като детектив. А жена, емоционална, нежна, мила. А ти Теди си сладурана. :)

4

777

преди 9 години

Теди поздрави за добрата статия. Искам да споделя една кратка история. веднъж отидох на кафе поръчах си и чаках да дойде човека с който трябваше да се срещна. Стоейки в кафенето се поогледах, и забелязах една жена. :) Тя бе със малко дете и двама мъже на една маса. Не исках да го правя, но беше много секси, толкова женствена че се заглеждах от време на време. Тя разбира се ме забеляза, и в подходящият момент получих толкова топла и сладка усмивка от нейна страна че останах без думи. :)

3

Сър Пичук

преди 9 години

До Анонимен 5Като гледам главните ти букви, пред мен изплуват две възможности. Първо: жена си. Второ: недоносче си, което се опитва да се добере да женски ласки с пълзене и превиване на гръб. И в двата случая е излишно да ти обяснявам какво им е. Мъжете ще ме разберат.

2

Сър Пичук

преди 9 години

Агенте, снимката на Анито е сложена в смисъл, че доста мъже биха си "съсипали" "връзката" с балканските дропли, водещи им се "съпруги", заради нея. Та така ;)

1

Агент Дейл Купър

преди 9 години

Само не разбрах какво общо има Ан Хатауей на снимката със съсипването на връзката