12

НИКОЛОВ

преди 9 години

ОКАЗВА СЕ , ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ЗА "ВОЙНА" МЕЖДУ РОНАЛДО И МЕСИ НЯМА !!!! ИМА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА ЗА ЛОВЕНЕ НА ШАРАНИ !!! НИКОГА ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ НЕ ВОЮВАТ ПО МЕЖДУ СИ - ТЕ ВЗАИМНО УВАЖАВАТ УМЕНИЯТА СИ !!!! ТАКА БЕШЕ МЕЖДУ ЯКИМОВ И АСПАРУХОВ НА ВРЕМЕТО !!! КАТО ГИ ВИДЕШЕ ЧОВЕК ЗАЕДНО И НЕ ГИ ПОЗНАВА , НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОВЯРВА , ЧЕ СА ФУТБОЛИСТИ НА ДВА РАЗЛИЧНИ ОТБОРА !!! ВЪВ ВСЯКА ПРОФЕСИЯ Е ТАКА - ГОЛЕМИТЕ СЕ УВАЖАВАТ !!!!

11

Мистър Уейн

преди 9 години

До АТАКИСТ'айде да не прекаляваме с изказванията, намразил го бил цял народ, говори за себе, не за останалите.

10

Анонимен

преди 9 години

Дано този сладур стане като баща си и синът на Меси стане като баща си, че да гледаме епизод 2 в сагата.

9

Анонимен

преди 9 години

Голям престъпник - човек утрепал сигурно. Аз като си спомня ония германски влечуги как следяха Борис Бекер месеци наред да засекът 180 дни в годината къде точно живее, ми просветна що за гадини са блюстителите на закона. Само за пари става въпрос - не е за закон, нито за принцип, нито за морал...за пари. Не сме хора, а номера, които трябва да се изцицкат

8

Анонимен

преди 9 години

до 7Той щото Хйонес търка нара????МуахахахахахахахахахахаС милиони и влияние никъде не могат да те барнат, даже и в Германия. Търка нара и Джика Попеску за укрити дануци в Румъния- точно 1 месец! за да мине номера и да си кажат хората- Ей правосъдие имаме.

7

Анонимен

преди 9 години

И двамата много се уважават, а клипът е показателен- даже синът на Кристиано обожава Меси. К'во да кажа повече- големите се уважават, а тук феновете им ще се избият. Жалка работа!

6

Анонимен

преди 9 години

Роналдо може и да симулира, но не е данъчен престъпник като Меско. И последният да се радва, че живее в Испания, а не в Германия, защото вече щеше да търка нара при Ули Хьонес! Така че изобщо не ми хвалете престъпници!

5

Анонимен

преди 9 години

до 5Меси "укрива" данъци заради простият му алчен чичо когато е бил на 20 и го е използвал чрез създаване на някаква фирма. Меси сега получава по 30 милиона на година евро. Говорим за 4 милиона укрити данъци за 4 години. По един милион на година. За какво укриване на данъци ми говориш от страна на ЛИОНЕЛ МЕСИ?

4

Анонимен

преди 9 години

Меси укрива данъци,Роналдо никога няма да си позволи"лукса" да е мулти-милионер и да се прави на тарикат!

3

Анонимен

преди 9 години

Сладур! А иначе, че и Кристиано и Лео Меси са големи, за това спор няма. Не се наемам да кажа кой е по-добър.

2

до 1

преди 9 години

Смаян съм колко ограничени и прости хора има на този свят, чак се чудя защо се раждат но може би има някаква определена причина.

1

АТАКИСТ

преди 9 години

И двамата са велики футболисти, но Меси превъзхожда Роналдо в едно- никога няма да си позволи"лукса" да го намрази цял един народ, падайки артистично за дузпа!Кой има *** в себе си и си позволява да победи с цената на всичко...преценете сами!