9

нтхтвна

преди 9 години

До 7Аз видях една карикатура, в коята моята страна беше изобразена като тоалетна. Не ми стана никак приятно, но и не съм тръгнал да стрелям по някого.

8

Анонимен

преди 9 години

Принцип: Не се гаври и няма да се гаврят! Не се подигравай със светини и няма да се подиграват с твоите! Иначе всеки може да си вярва в каквото ще - Природа. Господ, Аллах, Буда, Крава, Жаба, МАЙКА и прочие!УВАЖЕНИЕ ВСЕКИМУ И ТОЛКОВА МУ Е МАЙКАТА, ХОРА! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТОЛЕРАНТНОСТ!

7

7

преди 9 години

Всеки има право да вярва в който и каквото си иска.Аз видях една карикатура със Исус и да ви кажа не ми стана приятно,напротив .Да не озлобяваме повече хора които са крайни.Може да има други карикатури,не е нужно да вървим с рогата напред,защото и те отвръщат.

6

До 7

преди 9 години

Кратунковец, аз съм Тенрист! За мене турци и българи са еднакви! Да си гледат кефа в *** такива като тебе!Око за око, зъб за зъб! казали такива като тебе от хр. религия!Интересно какво ли бе направил ти, ако някой от Афганистан дойде като наемен войник с войска в Бг?!Ама ние сме там с нато! Много сме толерантни, нали?!Хората си имат светини, за резлика от нас! Не се подигравай, за да не се подиграват и с тебе! Не се гаври, за да не се гаврят и с тебе! Това е принципът! Няма нищо общо с

5

Do 6 - islqmista

преди 9 години

Ами нарисувайте и вие една карикатура. Нарисувайте ако щете десет. тези хора дето измряха няма да се върнат. Ако там беше *** или сестра ти друга песен ще пееш.

4

Анонимен

преди 9 години

Коранът почита Исус. като пророкът Иса, Мойсей като Муса, дори така се кръщават мюсюлманските деца. Оаче нито в християнската, нито в юдейската религия не се почита пророкът Мухамед. Ее, сега кой е по-толерантен?!Хайде някой да намери карикатура или подигравка с равин или поп. с папата или Мойсей и Исус от страна на мюсюлманите! Няма такава! Ама с Мухамед или ходжи - пълно! Еее. като се чешищ, ще те почещат!

3

V

преди 9 години

Новият брой на списанието се предлага и купува в eBay (Германия) за 200-500?!. Нещо в този свят необратимо води до тотална разруха.

2

Анонимен

преди 9 години

Тя Алкайда хубаво пое отговорност за атентатите в Париж,ами за Алкайда кой ще поеме отговорност? Не си признават кой е създаде,ама ние знаем.

1

бг.

преди 9 години

Абе ... слагаите ни чиповете и това е какви са тия измислени историй за Чарли