20

франкофон

преди 9 години

*** франсета ченгета!

19

морски

преди 9 години

Аз не съм Шарли!

18

Анонимен

преди 9 години

Нато като върлува их света - демокрация!Свят в залата!2/3 от отвъдната армия е зад граница, 1/3 в щатите!Кой има такава войска по света?!Смешници!Двама пършиви араби - хранени от отвъдните и от европа - терористи! Хахахахахахаха!Ми кой ги създаде всички тези тер-организации, помислете бе!

17

циника

преди 9 години

Сега ясно ли е кому е нужен тероризма и страхът от външния враг? Всички трябва да се обединят около ограничаването на свободата на словото, докато в същото време показно манифестират в негова защита. Колкото и абсурдно, толкова и реално. Изобщо, при "наличието" на осезаем враг, раята по-лесно преглъща посегателството върху политически,социални и пр. права.

16

Анонимен

преди 9 години

До WTF??????Защо не му кажеш името на този "някой"?

15

бг

преди 9 години

Всеки,който обиди Холивуд ( Синедриона ) трябва да пада на колене и публично да се извинява ( Мел Гибсън и др. ) .

14

Анонимен

преди 9 години

Франсетата пощуряха. Навсякъде почнаха да им се привиждат терористи.Кой знае колко невинни с по-голяма уста ще изгърмят сега.

13

Боян Колев

преди 9 години

Щом не са избили всички до крак в чифутския магазин....за мен значи са съмнителни.....А демокрация може да се срещне в много малко страни......За мен демокрация означава,липса на ред и законност!!!

12

бг

преди 9 години

До Прохор- отпред назад.

11

Прохор

преди 9 години

Свобода на словото има само в Холивуд .

10

me

преди 9 години

Във Франция съвсем изперкаха. А на Оланд точно това му трябваше, тема която да отклони трагичното му управление и начин да се разправи с всякакви неудобни коментатори и анализатори.

9

Анонимен

преди 9 години

"Диодоне, вече осъждан за антисемитски изказвания"Ей го къде е ключа от бараката.

8

Франсетата са улави

преди 9 години

Какво е различното между карикатурите на Мохамед и изказване на комика? И двете обиждат хиляди хора, и двете са неуместни, и двете са *** начин да се търси внимание. Как едното е "свобода на словото", а другото "защита на тероризма" ?Или забраняват всякакви изказвания по повода или позволяват всеки *** да си говори каквото си иска. Ще вкарат в затвора някакъв комик, а в същото време Париж е пълен с престъпници араби и ***, които са готови да избиват християни за удоволствие !

7

параграф 166

преди 9 години

Каква демокрация? Параграф 166 на германския наказателен кодекс предвижда до три години затвор, за оскърбяване на религии. По тази логика, в Германия, убитите френски карикатуристи щяха да бъда вкарани в затвора. Заради същите тези карикатури, за които бяха убити.

6

шарлатани

преди 9 години

Оказа се, че т.н. европейски лидери изобщо не са ходили на траурния марш в Париж. Закарали са ги с коли на някаква странична улица, направили са им снимки, качили са ги отново по колите и са ги върнали в Президентството. След това, чрез монтаж, показваха на телевизионните зрители, че все едно и те демонстрират, заедно с народа на Франция. На това му казват мошеничество.

5

Анонимен

преди 9 години

Двойния аршин на западната ***, командвана от евреи

4

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

В Париж се оказа, пълно с комици.

3

WTF??????

преди 9 години

Свобода на словото ??? Някакъв комик казал: "Чувствам се като Шарли Кулибали" и искат да го пратят в затвора ????Изказването му е просташко и неуместно (и по това си прилича с карикатурите на Мохамед, Исус, Буда и т.н.), но както художниците не заслужаваха смърт, така и този лигльо не заслужава затвор. Някой май наистина е решил да подпали Европа !

2

Мангализаторе

преди 9 години

Аааа я го знам беееее! Това момче младо без зъби е от нащи. Много забавен. Почти като запъртък;))))

1

Анонимен

преди 9 години

Къде е свободата на словото--още повече е комик?????????Бах тя демокрация.........