46

анонимен

преди 9 години

ако има мир къде сащ ще си продават оръжията нали оръжията издигат съответнияпрезидентна власт

45

Анонимен

преди 9 години

"повишихме световния стандарт на живот за стотици милиони хора." - Вярно е. Само че хората в света са 7 милиарда. Та тия няколкостотин милиона (на Запад) си живуркат, ограбвайки труда, ресурсите и живота на останалите няколко милиарда. И сега не почвайте да ми пеете старите глупости за трудолюбието, градивността, таланта и миролюбието на западняците. Само благодарение на бруталността и агресията си са стигнали дотук, което не значи, че ще прокопсат и че това е правилния начин.

44

ТРАНСТИХООКЕАНСКО

преди 9 години

Кери говори за : ТРАСТихоокеанско сътрудничество !!Това значи да отцепи Русия от Европейската Търговия, която е 1/3 от световната и да се включи САЩ.Така САЩ ще има 650,000 нови работни места и $77млНе дава обяснение на колко време ще отчитат печалбите ?Това обаче се постига бавно и със съгласие на всяка Европейска държава ????

43

Анонимен

преди 9 години

Това значи " САЩ има повод за нова война на чужда територия"

42

ali abdulahi

преди 9 години

Utre shte bade pokazano i na Amerika che triabva da se strahuva !!!!!!! alaahhhhhhhh

41

SeoKungFu

преди 9 години

До 1474123Хахахаха, благодаря ти за сравнението с пеесетте - развесели ме !

40

SeoKungFu

преди 9 години

FYI, същият другар се изписа при нас, пуснаха я нощеска по малките часове ;) Да, казах същия - Кери, Джон Кери : project-syndicate.org/commentary/american-alliances-international-cooperation-by-john-f--kerry-2015-01

39

Анонимен

преди 9 години

"В света има нови предизвикателства" Ако няма ,ще ги измислим.

38

Анонимен

преди 9 години

Разбира се че "Пред света има нови предизвикателства" НАЛИ вие ги създадохте - и ИГИЛ, и фашистска Урина, и петролната война а за разбитите държави в Северна Африка направо БЕЗ ДУМИ. И не на последно място паркирането на откровенни *** във властовите постове на ред държави в ЕС и извън него.Такива като Потрошенко кървави и Саакашвили са карикатурите на извратения ви свят.

37

Пичо

преди 9 години

Всичко казано събрано в последното изречение.: мир и просперитет за сащ и за нейните партньори(***). Затова Бг избирай между *** и терорист.

36

Брaнник

преди 9 години

Утре зaпочвa НОВA ЕРA зa рaзвитието нa стрaнaтa ни, руските *** дa го д...т! СAЩ сa супер Велики, утрепaхa москaлите с лопaтa по глaвaтa! Бaрелa скоро ще е по 20$!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 9 години

''Целите на Америка остават същите, каквито са били в продължение на десетилетия мир, просперитет и сигурност САМО за САЩ''.

34

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Уважаеми д. КЕРИ, С ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ прочетох твоето изявление в НЕТА.Не намирам онова, към което се стреми човечеството,а намирам само желанията и волята на малка група ,която от много отдавна се стремят и донякъде са успели да обяздят човечеството.Същите сега се силят,макар и с голям риск, да завършат това свое дело и работят, като използват такива като мен,някои лидери и вас включително. И от това произтича цялото жестоко насилие сега върху народите.Жалкото е, че твоята страна е двигателя

33

1

преди 9 години

САЩ са новата империя на злото.

32

ген.Луков

преди 9 години

Тоя не разбра ли че след време целият свят ще е срещу неговата държава?Не само Господ!

31

унуфри

преди 9 години

До Бригадир с каскети всеки да носи добавка към джакпота

30

унуфри

преди 9 години

на другаря Сър Джон Гъзъ Кери ефенди да бъде връчен джакпота от всички български *** за 50 години до днес , и малко ще му е

29

Анонимен

преди 9 години

Върти-суче,все на САЩ да е угодно,там да се създадат работни места,те да командват,те да контролират!За ползата на другите-дума не отбелва!А това прословуто Транс-атлантическо партньорство не е нищо друго,освен огъзване на САЩ-отваряне на пазара за евтино ГМО и други *** въобще не съответстващи на евро-стандартите,отмяна на субсидиите в селското стопанство и фалита му!

28

Анонимен

преди 9 години

С една ръка дупе глади, со друга к.рец вади.На таквоз прилича. Апропо правилното му име не беше ли Джим?

27

Анонимен

преди 9 години

Бай Джон , хубава реч , ама сълзлива Къде са *** в тази нова визия ? В речта се споменава за 650 хил работни места у Хамеричко и за благоденствие там А на нас праз ! Като толкова сте се загрижили за нас искаме инвестиции Бай Джон и работни места , ако отворите 650 000 хил работни места тук , тогава ще ви повярваме До тогава всичко са само празни приказки и потупвания по рамото на местните пудели Бай Джон , вместо да правите войни и борсови балони ,правете инвестиции в посока растеж РЕАЛЕН