79

Анонимен

преди 9 години

Заради разделението в обществото ДПС винаги е играла ключова роля.Първо БСП не успя и ДПС я подрепи,после СДС спечели с малко и ДСП я подкрепи,после дойде Симеон,после си спретнаха една тройка,,после ГЕРБ управява с мълчаливото съгласие на ДПС,после Сергей се целуна с Местан и т.н.На местните избори ДПС трябва да бъде отстранена от местната,а след това и от изпълнителната власт.Трябва да спрът потоците от пари към Доган и партията му.

78

Анонимен

преди 9 години

Някой трябва да извади ДПС от властта.Някой трябва да каже "СТИГА".Някой трябва да заложи на достойните избиратели,а не на ***,който сега определя статуквото.Дори това да е Цветанов или Борисов,няма значение,важно е един път завинаги този тумор да бъде опериран от Българският организъм.

77

Анонимен

преди 9 години

Това го чуваме отдавна ,а няма партия на власт която дпс да не провалила,така че герб не само да говорят,а да изпълнят обещанията на техните избиратели,нямам лоши намерения срещу обикновените турци,но те май не им стана на ясно че ги използват за собствена облага.

76

Анонимен

преди 9 години

Ако управляващите успеят да спечелят доверието на българите,ще управляват дълго време.На българите,които работят,плащат данъци и осигуровки.Българите,които изкарват заплатите на администрацията,на армията и полицията.Те са болшинство.Тогава ***,турците и мързеливите *** ,които се продават за три кила кайма и 20 лв.,чакащи помощи от държавата,няма да имат глас.Сега работещите,социално ангажираните са отвратени и не гласуват.Парламента го избират само най-долнопрабните прослойки.

75

е ,видяхте ли

преди 9 години

гроб избрана от 1 мил. чиновници и семействата им се разпорежда над останалите 6 мил. и назидателно им говори,назидателно говори на партията -майка чийто отрочета са и то най-шлифовани,а сега стойте и чакайте януарските сметки ,нали цвъки ви насмете

74

anonimen

преди 9 години

bravo na CV.CV.samo taka s vas sme vsichki umni balgari!!!sega platenite cherveni trolove da pliuiat ,az sam si opanal chadara

73

АНОНИМЕН

преди 9 години

ЗА 94.- ГОСПОДИНЕ/ЖО/- КРАДАТ, КРАДАТ , НО ГИ И УБИВАТ И ТО МЛАДИ, КОИТО НИЩО НЕ ВЗЕМАТ СЪС СЕБЕ СИ. ЖАЛКО ЗА МЛАДОСТТА ИМ.

72

Драган

преди 9 години

Със свещ ще търсите правителството на Орешарски, що не задръстите някой автобус с депутати пред парламента?Страх, страх ......и пак страх

71

Анонимен

преди 9 години

ДПС по силни ОТ БСП това е ВЯРНО и следващите избори ще го затвърдят

70

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 90 "тц,тц,тц рейтинг АТАКА,хахахаха" Ами ако пъхнат Тоя на снимката и брато му в падиза ти гарантирам райтинг 100%.

69

Анонимен

преди 9 години

Правилно "Крадат, крадат, те всички ни крадат !" и продължават да ни обират джепчии долни !!!- И пак тиквунестите започнаха с калинките, бръмбарите и всякакви други членестоноги.Запомнете очакват ни фалити от БДЖ до Булгаргаз , а броя на частните компании които ще фалират ще побие нови рекорди.Целта е господарите от уса да са доволни.

68

берия

преди 9 години

със събути *** в САЩ и набито канче в Европа ,какво друго да чакаме. те отдавна са едно .

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен90сега колко има 1%

66

Анонимен

преди 9 години

тц,тц,тц,представяш ли си какъв рейтинг ще има правителство БСП,ДПС И АТАКА,хахахаха това атакистите сте ....невероятни да не кажа друга дума

65

Анонимен

преди 9 години

при задължително гласуване ДПС отива в 16-та глуха,точно там е разковничето хората от български произход масово не гласуват,докато другите масово и то стимулирани парично или от страх/ защото видяхме как бият депесарите и то пред камера/отиват и гласуват за ДПС,изглежда насила нас т.н. етнически българи трябва да ни откарат до урните защото повечето от нас са безоотговорни що се отнася до държавата,много неприятна истина

64

Бай Минчо

преди 9 години

И без да искате разчитате на ДПС в тежки моменти, когато РБ, ПФ и АБВ си оттеглят подкрепата към вас за определени закони, като този в пенсионната система.

63

1

преди 9 години

До Анонимен-85,чака физкултурника и слънцето.

62

Анонимен

преди 9 години

А Станишев защо не е в затвора, докога ще стои в Евеопарламента?

61

българин

преди 9 години

този мошеник,защо не е в затвора? Докога ще стои в парламента?

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79 Лъжлив,сополив ***.