8

Анонимен

преди 9 години

Ами то си пише-"Снимка: архив, Булфото".Но само за грамотни хора е, явно.

7

Анонимен

преди 9 години

В Банско няма сняг в момента!

6

Анонимен

преди 9 години

Много снежна снимка ееее, на репортажа от мястото няма сняг.

5

Курорто

преди 9 години

Всичко на всичко 19 гости в четириетажен хотел по средата на сезона. МутроБанско нали беше европейски курорт, какво стана, що няма никой там

4

Анонимен

преди 9 години

Ето за такъв хотел се е борил Никола Вапцаров с капитализма и фашизма за да имат неговите наследници. Осъден е за намерени в жилището му оръжия и боеприпаси, а не за стихотворенията. Това сега се нарича тероризъм, а през 1942 г. " героична съпротива срещу монархо - фашизма ".

3

НАГЛИЯТ ЦИГАНИН

преди 9 години

Министър Московски: И като министър, който ползва последен модел лимузина, смятам, че удобствата на лимузината са много по-големи, отколкото удобствата на който и да е железопътен състав или влак, както популярно го наричат непрофесионалистите за разлика от мен, така че не виждам какво толкова ще изгубят българските граждани от съкращаването на няколко влака.

2

камиончо

преди 9 години

Македонците напълниха гащите!

1

mamma mia

преди 9 години

Изрично предупредих жонглиращите с факли да не правят репетиции по стаите си на 3-ия етаж.А може всичко да е започнало от лудия химик на Discovery от предаването " Проба - грешка " ! Изключвам леееко странният холандец,който си плати 6000 ? за една нощ престой,само и само да се отдаде на хобито си - да пали пердета и завивки .