22

Анонимен

преди 9 години

Ромите нека си празнуват, но защо никъде не отбелязвате, че днес е света Нина. Много здраве и късмет на всички именички.

21

:))

преди 9 години

14.01.2016 г. - като подарък за празника Айшето и Хасан получили от държавата апартамент на последния етаж в първия току-що саниран блок. Гордо кандилкайки ключовете, двамата влезли във входа и Айшето казала:- Хасане, я викни хасансьора!Викнал го Хасан, дошъл асансьора, Айшето понечила да влезе, но Хасан я бутнал настрана и рекъл:- Шът ***, Айше, туй само за мене, нали е хасансьор! Ако беше за тебе, айшенсьор щеше да е! Айде ръгвай по стълбите нагоре!

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25-Умничик и наблюдателен си ти!

19

Анонимен

преди 9 години

Изтрити са 54 коментара, ама иначе имало свобода на словото ! Да пишеш срещу *** е забранено, но да се гавриш с пророка Мохамед може !Също е забранено да се коментират евреите и холокоста.

18

живели

преди 9 години

Тортата е много тематична - тук бухнала, там спаднала, мазана - недомазана, абе, важното е чаветата да има що да ручат, да е праздник и да има чака - рака.

17

xa-xa-xa !

преди 9 години

До Анонимен 30100%.

16

Ico

преди 9 години

Аз празнувах Васильовден на 1и Януари. Няма лошо да си празнувате празниците по стар стил, така като гледам е и в унисон с ретроградните ви еднотипни мразещи изказвания. Ама кой колкото си го може, поне един свестен расистки виц никой не разказа. Безполезни коментиращи : )

15

Анонимен

преди 9 години

Сигурно и трапезата е открадната отнякъде

14

Пфу

преди 9 години

До ИцоАми вярно се е опростачила, щом едно изречение започва с "Уау"...Праим са на хамериканци, разбираш ли...

13

гхйх

преди 9 години

До ИцоПич ,вземи се ограмоти:Сурваки, Сурва , Васильовден, Нова година (1 януари; 14 януари ст. ст.) е български народен празник, отбелязващ началото на новата календарна година. Познат е във всички български етнически територии.

12

Румбата

преди 9 години

Работих извстно време в Германия и там не могат да ми произнасят правилно името и ми викаха Рома!!! Еййй, много зле се чувствах и си намразих името деева!

11

Николай

преди 9 години

Тази торта на снимката никога не бих я опитал.

10

sagf

преди 9 години

Стига с тез роми, бе!Васильовден е!

9

Николай

преди 9 години

Егати тортата, никога не бих я опитал.

8

Анонимен

преди 9 години

В празнични дни като този се радвам, че имам шпионка на вратата.

7

анонимен

преди 9 години

при тях нова година е цяла година къща не остана необрана в българия

6

Анонимен

преди 9 години

Докато стигна до работа, за половин час 2 пъти ме атакуваха бразилци да ме сурвакат. Първия път подходиха фронтално срещу мен, направих финт вляво и успях да се измъкна. Вторият път, абе чувам зад мен някой тичка, после едно силно ТУП. Обръщам се и гледам - пльоснал се на леда някакъв юнак по едър от мен, на 15-16 години сигурно. Сурвачката отхвърчала настрана. Лежи и едвам мърда, но не се предава, вика "Шефче, сурва весела, дай бате за здраве". Дадох му 2 лв. за шоуто.

5

Ицо

преди 9 години

Уау.. колко се е опростачила нацията. Някой има празник ... ами честети му го и толкова. На кого са нужни и тук редовните помии които изсипвате срещу съседа си?!? Хора сме преди всичко ...

4

Ico

преди 9 години

Честит Банго Васил братя роми : )

3

Елемаг

преди 9 години

Редакцията,всяка година правите опити да ни информирате за никому ненужния празник на тези хора без история.Опитвам се да съм максимално културен в случая.За в бъдеще ви пожелавам,да вземете да ги пропускате тези неща.Всички ще спечелим от това!!!