9

Анонимен

преди 9 години

... И паК под диктата *** САЩ.

8

муспи

преди 9 години

До не ми е ясно....Целта на ГМО е да превърне белите хора в евреи. Евреите са дегенерирали отдавна с кръвосмешението, родово и расово, - днес действат спешно на два фронта, насаждане на еврейски морал и ГМО.

7

муспи

преди 9 години

България е гласувала против! Никой не може да забрани на България да си прави ГМО - тя си има независима политика!

6

не ми е ясно....

преди 9 години

Дали тук има поне един лекар да обясни честно и почтено до какво води консумацията на ГМО храни!?Според специалисти води до - мутации, рак, диабет и още много други тежки заборявания!Който е ходил в САЩ знае най-добре какви тлъсти и *** *** са обикновените американци и ще потвърди твърденията ми!!!!!!!!

5

антидот

преди 9 години

освен за биогорива се ползва и за олио,смесва се с слънчогледовото масло,та ако само царевицата е разрешена,защо се отглежда рапица и се ползва за олио,а откъде знам че е Гмо просто на различните парцели си има табелки кое от кой сорт е ,и не говоря за опитно поле от няколко декара а за хиляди декари.

4

антидот

преди 9 години

До хаха,пчели при изобилна паша няма агресивни,освен при рапицата,понеже докато са им пълни стомахчетата по трудно жилят и почти няма ужилвания,а с роенето,ако това ти е работата,при пчелар с акъла си роене няма,просто правиш отводки,оставят се само няколко кошера да се роят зада има майчила,нови майки за новите кошери.Та като си такъв специалистпо пчеларство те питам защо при паша на рапица са агресивни ,а при паша слънчоглед който е по интензивен не са .

3

xaxa

преди 9 години

Е как точно разбра че рапицата е ГМО бе философ? След като ти казват че само царевицата е. Просто рапицата е много силна паша и по време на нея пчелните семейства са най-големи и имат най-много пазачи та затова са малко серт. И поради обилната паша е логично да се роят , защото момента е най подходящ. По вероятно е да пръскат рапицата с забранени препарати.

2

Браво!

преди 9 години

Най-после нещо смислено от ЕК. Данно да не е случайност и по невнимание.

1

антидот

преди 9 години

до моето село отглеждат ГМО рапица,пчелите полудяха,много пчелари остнаха без пчели ,тъй че ако само царевица се отглежда в ЕС,тогава България не е в ЕС.